tm_haberci Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2024 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2024 Yunan mutfağının az bilinen ama damaklarda iz bırakan lezzetlerinden Stifado, kırmızı et, soğan ve baharatlarla hazırlanan geleneksel bir güveç yemeğidir. Uzun pişirme süresi ve özel baharat karışımı, bu yemeği gerçek bir ziyafete dönüştürüyor. İşte, Stifado tarifi...Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.