Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Matt Damon ve Ben Affleck'in Bir Sonraki Filmi 35 Yıllık Tarihlerinde Bir İlk


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Matt Damon ve Ben Affleck'in Bir Sonraki Filmi 35 Yıllık Tarihlerinde Bir İlk

Damon ve Affleck'in türe özel ilk iş birliği olan RIP, onların birlikte geçirecekleri 10. filmi olacak ve ortaklıklarında önemli bir dönüm noktası olacak.

Bireysel aksiyon filmi başarısına rağmen Damon ve Affleck hiçbir zaman bir aksiyon gerilim filminde birlikte rol almamışlar ve bu da RIP'i çığır açan bir proje haline getiriyor.

Aksiyon filmlerinde geçmiş performansa sahip olan her iki yıldız da, benzersiz güçlerini RIP'e taşıyacak ve heyecan verici ve başarılı bir işbirliği vaat edecek.
Matt Damon ve Ben Affleck'in birlikte çalışmaları 35 yıllık bir geçmişe sahip ancak bir sonraki ortak filmleri, türe özgü ilk işbirliklerine işaret edecek. Hollywood sahnesine çıkmadan çok önce Damon ve Affleck, Boston'da çocukluk arkadaşlarıydı.

Field of Dreams ve School Ties gibi filmlerde bu deneyimleri paylaşma fırsatı buldukları için, tanışıklıkları, ergenlik sonları ve yirmili yaşlarının başlarındaki ilk film projelerini daha da özel kıldı. Ancak 97'ye kadar hem onlar hem de dünya, ortak yazıp başrollerini üstlendikleri Good Will Hunting'deki işbirlikçi yeteneklerinden gerçek anlamda keyif alamadı.

Altın Küre ödüllü film, aktörler ve perde arkasında önemli figürler olarak birlikte yapabilecekleri şey için bir emsal oluşturdu. İkili, Damon ve Affleck'in yıllar içinde birlikte yaptığı diğer birkaç filmin yanı sıra, yakın zamanda seyircileri memnun eden spor draması Air'den sorumlu olan kendi yapım şirketleri Artists Equity'yi de kurdular ve J-Lo's'da da birlikte rol aldılar. Hiç Anlatılmamış En Büyük Aşk Hikayesi belgeseli ve yakında çıkacak birkaç film daha. Böyle bir film, ikilinin ortak geçmişlerinde bir ilk olacak ve ikilinin dünyayı bekleyen yeni ve heyecan verici fikirlerden yoksun olmadıklarını gösterecek.

Başlık Yıl Matt Damon'ın Rolü Ben Affleck'in Rolü
Hava 2023 Sonny Vaccaro Phil Şövalye
Son Düello 2021 Sir Jean de Carrouges Pierre d'Alenon
Jay ve Sessiz Bob 2019'u Yeniden Başlatıyor Loki Holden McNeil
Jay ve Sessiz Bob Geri Dönüyor 2001 Matt Damon Holden/Ben Affleck
Dogma 1999 Loki Bartleby
Amy'nin Peşinde 1997 Exec. #2 Holden
İyi Niyet Avcılığı 1997 Will Chuckie
Glory Daze 1995 Edgar Pudwhacker Jack
Okul Bağları 1992 Charlie Dillon Chesty Smith
Düşler Alanı 1989 Fenway Park'ta Beyzbol Taraftarı (isimsiz) Fenway Park'ta Beyzbol Taraftarı (isimsiz)

Good Will Hunting'den The Last Duel'a kadar Matt Damon ve Ben Affleck'in ortaklığı, gerçek "arkadaşlık hedeflerinin" en güzel örneklerinden biridir.

RIP, Matt Damon ve Ben Affleck'in Birlikte İlk Aksiyon Gerilim Filmi Olacak
Artists Equity RIP Üretecek

Film işbirlikleri Animals'ın program çakışması nedeniyle duraklatıldığı yönündeki haberler üzerine, onun yerine başka bir projenin yayınlanacağı haberi geldi. Netflix'te gösterime girecek bir gerilim filmi olan Animals'ın, Damon ve Affleck'in birlikte 10. film ortak çalışması olması planlandı (Field of Dreams'deki adı geçmeyen rolleri hariç). Hayvanlar süresiz olarak askıya alındığında, Damon ve Affleck'in en yeni filmi RIP alternatif olarak bu boşluğu dolduracak ve oyuncular için iki önemli dönüm noktasına işaret edecek: vizyona giren 10. ortak çalışmaları ve şimdiye kadar birlikte rol aldıkları ilk aksiyon gerilim filmi.

RIP şu anda ön üretim aşamasındadır.

Polisiye gerilim filmi olarak tanımlanmasının dışında proje hakkında, filmin yapımcılığını Artists Equity'nin üstleneceği ve Joe Carnahan'ın yönetmenliğinde Damon ile Affleck'in rol alacağı dışında pek fazla ayrıntı mevcut değil. Carnahan, Boss Level, Narc, The A-Team ve Smokin' Aces gibi yüksek oktanlı filmlerin yönetmenliği ve senaristliğiyle ün kazandı. Carnahan ile Damon ve Affleck'in her ikisinin de sertifikalandırılabilir aksiyon yıldızları olduğu gerçeğinin ışığında, bu üçünün aksiyon gerilimini yönetecek harika bir ekip oluşturması gerekiyor.

Damon ve Affleck İkisi de Aksiyon Filmi Yıldızı Oldu Ama Hiçbir Zaman Birlikte Olmadılar

Damon ve Affleck'in Bireysel Aksiyon Kariyerleri RIP'e Avantaj Sağlayacak

Damon ve Affleck hiçbir zaman bir aksiyon gerilim filminde birlikte rol almamış olabilirler ancak popüler aksiyon serilerindeki ve tek seferlik filmlerdeki ilgili kariyerleri, RIP'in sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlayacak. Damon, on yılı aşkın bir süredir, dünya çapında 1,6 milyar doların üzerinde hasılat yapan ve daha da önemlisi, en popüler aksiyon gerilim serilerinden biri haline gelen Bourne filmlerinin başrolünde yer aldı. Tehlikeli eski CIA ajanı Jason Bourne, Damon'ın aksiyona olan eğilimini kanıtlamak için yeterli olmasa da, The Last Duel ve Elysium'daki diğer roller de onun türe neler katabileceğinin resmini çizmeye yardımcı oluyor.

Benzer şekilde Affleck, DC'nin sinema evreninde Bruce Wayne rolüyle büyük bir aksiyon serisine öncülük etti. Affleck, Caped Crusader rolündeki destansı rolünün yanı sıra Daredevil, Smokin' Aces ve Live By Night gibi tek seferlik aksiyon filmlerinde de rol aldı. Aksiyon filmlerinde oyunculuğun yanı sıra hem Damon hem de Affleck, aksiyon merkezli filmler üretmeye ilgi duyuyor, sırasıyla kendi büyük aksiyon serilerinde yapımcılık yapmışlar ve RIP'i heyecan verici bir şekilde en iyi aksiyon desteğiyle hazırlayan Artists Equity aracılığıyla daha fazlasını üretmeyi amaçlıyorlar. isteyebileceği yazarların, yapımcıların ve oyuncuların sayısı.

Kaynak: ScreenRant

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.