Φ EaglEyes Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben forumda yeniyim. Zeka soruları kısmında genelde anagrama ilgi var bende hazırladım bir tane soru bakalım kim bulacak... Kötaönaşjö casüjıj taiüg saşanaş pnfvıv hkçk, Saşanaşjö casüjıj taiüg kötaönaşfa zaş.. Şifre: PasPas Alıntı
Φ ѕєcwσσ™ Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 arkadaslar neden yorum yazan olmadı bu soruya bence gayet urastırıcı ve zevkli bişi anagram ve galiba cwabı buldum -_- Alıntı
Φ ѕєcwσσ™ Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 PAS I PAS arada ayna olsaydı PAS I SAP olurdu Şifremizden yola çıkarak gizli kelimemizde P yerine S kullanıyoruz. Yani bu mantıkla alfabetik hesaba göre iki harf ileri gitmişiz demek oluyor. Kelimemizde her harf için iki geri gidiyoruz. Fakat ince bi nokta var. yalnızca A yı aynen alıyoruz. o zaman gizli cümlemiz; "İnsanların yaptığı sahte paralar olduğu gibi, paraların yaptığı sahte insanlarda var..." oluyor... -_- Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 keşke daha önce girebilseydim. yazık olmuş. başka bir yöntem daha vardı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.