Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Anti-Sosyal Olmadığınızı, Sadece Yalnız Kalmaktan Rahat Olduğunuzu Gösteren 9 İşaret


Önerilen İletiler

  • Admin

Anti-Sosyal Olmadığınızı, Sadece Yalnız Kalmaktan Rahat Olduğunuzu Gösteren 9 İşaret

city-1868530.jpg

Çok sayıda harika arkadaşınız var ve onlarla harika vakit geçirmek istiyorsunuz. Bununla birlikte, tek başınıza uçmak ve ara sıra kendi işinizi yapmak konusunda da aynı derecede iyisiniz. Bazıları kendi başına kalma eğiliminizi antisosyal olmanın bir özelliği olarak algılayabilir, ancak gerçek şu ki, yalnız kalmaktan rahatsınız. Keşke herkes aynı şeyi söyleyebilseydi!

1. Sosyal davetleri geri çevirmede sorun yaşamazsınız ama dışarı çıkmaktan da bir o kadar mutlusunuz.

Happy hour içkileri almayı, pazar günleri brunch yapmayı ve bir arkadaşınızla film izlemeye gitmeyi seviyorsunuz. Ancak uzun bir hafta geçirdiyseniz ve biraz dinlenmeye ihtiyacınız varsa, sosyal davetlere hayır demekte de sorun yaşamazsınız. Birini mutlaka diğerine tercih etmek zorunda değilsiniz; bu tamamen o sırada hayatınızda neler olup bittiğine ve masadaki aktivitenin ne olduğuna bağlıdır. En yakın arkadaşlarınızla iyi vakit geçirme fırsatı varsa, (genellikle) oradasınız!

2. Bağlantılı hissetmek için insanlarla 7/24 takılmanıza gerek yok, ancak yakın arkadaşlıklarınıza değer veriyorsunuz.

Kesin olan bir şey var ki, kendi arkadaşlığınızdan keyif alıyorsunuz ve kendi işinizi yapmak için yalnız zamanınızın tadını çıkarıyorsunuz. Bazen rahat kıyafetlerle dairenizde dolaşmak, paket yemek yemek, bazı şarkılar dinlemek ve en sevdiğiniz hobilerden bazılarına katılmaktan daha iyi bir şey yoktur (bu hobi sadece "kanepede komadayken TV izlemek olsa bile"). Bununla birlikte, en yakınınız ve en sevdiğiniz kişilerle kaliteli zaman planlamayı da unutmayın. Hayatınızı daha iyi bir yer haline getirirler ve siz de onlara ne kadar değer verdiğinizi bilmelerini sağlamak için her zaman önünüzden çekilirsiniz.

3. Bir ortak mı istiyorsunuz? Zihninizin gücüyle sevgiyi çekin.

Sweetn, zihninizin gücüyle sevgiyi hayatınıza nasıl çağıracağınızı gösteren, araştırmaya dayalı yeni bir girişimdir. Testimizi çözün ve araçlarımızı deneyin; enerjinizi ve aşk hayatınızı birkaç hafta içinde dönüştürebilirler. Buraya tıklamanız yeterli.

4. İster yalnız olun, ister başkalarıyla birlikte harika vakit geçirin.

Dışarıdayken, partinin hayatı sizsiniz ve her zaman hatırlanacak bir gece geçirdiğinizden emin olun. Bununla birlikte, ister evde ister dışarıda şehirde tek başınıza, kendi başınıza eğlenceli bir gece geçirebilecek kapasiteye sahipsiniz. Birlikte vakit geçirdiğiniz insanlar mutlaka bir etkinlikten keyif almanıza katkıda bulunurken, aynı zamanda sadece siz olsanız bile harika vakit geçirecek kadar kendinizi nasıl eğlendireceğinizi de biliyorsunuz.

5. Özel etkinlikleri veya olayları ortaya çıktıklarında kutlamayı seviyorsunuz.

Antisosyal insanlar 7/24 yalnız kalmayı ve diğer insanlarla mümkün olduğunca sık etkileşimde bulunmaktan kaçınmayı tercih etse de, sizin için durum hiç de öyle değil. Yalnız olmaktan keyif alırken aynı zamanda doğum günlerini, yıldönümlerini, yeni işleri ve diğer başarıları arkadaşlarınız ve ailenizle kutlamayı da seversiniz. Aslında bazen partiyi organize eden siz olursunuz!

6. Kendi kendine yeterliliğiniz ve bağımsızlığınız, kendinizde en çok sevdiğiniz niteliklerden ikisidir.

Hayatta başkalarına ihtiyacınız olmadığı konusunda ısrar edecek kadar inatçı (ya da hayalperest) değilsiniz; birçok insan bunu tamamen tek başına yapabileceklerine inanırken, yolculuğu daha katlanılabilir ve tatmin edici kılan, insanlarla olan bağlantılarımızdır. . Bununla birlikte, kendinize bakma ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılama yeteneğinize güveniyorsunuz. Hayatın her alanında kendinize bakma konusunda başarılı olursunuz: finansal, fiziksel, zihinsel vb.

7. Kendinizi kesinlikle içe dönük biri olarak tanımlamıyorsunuz.

Hiç kimse sana antisosyal demedi ve eğer kendini içe dönük biri olarak tanımlarsan yalan söylemiş olursun. Gerçekte, yalnız kalmaktan hoşlandığınız ve bunu rahat bir deneyim olarak gördüğünüz kadar, etrafınızdaki insanlarla ve dünyayla olan ilişkilerinize de gerçekten değer veriyorsunuz. Pek çok dışa dönük kişilik özelliğiniz var ve bu terimi kendinizi tanımlamak için mutlaka kullanmasanız da, oldukça sağlıklı bir denge kurduğunuzu hissediyorsunuz.

8. Zamanınızın her saniyesini “planlarla” doldurma ihtiyacı hissetmiyorsunuz.

Pek fazla şeyin olmadığı (sosyal yükümlülüklerin veya diğer randevuların olmadığı, iş dramalarının olmadığı vb.) bir dönem geçiriyorsanız, boş zamanınızı dolduracak bir şey bulma konusunda endişeli veya çaresiz hissetmezsiniz. Bunun yerine, bu fırsatı sosyal pilinizi yeniden şarj etmek ve biraz kişisel bakımın tadını çıkarmak için kullanırsınız. Bu zamanı kendimizle geçirmenin, diğer insanlarla geçirdiğiniz zamandan keyif almanızı sağladığını ve her ikisinin de harika hissettiğini biliyorsunuz.

9. Evinizi mutlu olduğunuz yer olarak görürsünüz.

Antisosyal bir insan evini dünyanın geri kalanından saklanabileceği bir derme çatma yer olarak görür ama sizin için durum böyle değil. Burayı sığınağınız ve mutlu yeriniz olarak görüyorsunuz; eve gelip gevşemek, stresten kurtulmak ve hatta bazen arkadaşlarınızı ve ailenizi ağırlamak için kullanabileceğiniz bir yer (oldukça efsanevi akşam yemeği partileri veriyorsunuz). Orada pek çok harika anınız var ve ister tek başınıza, ister sevdiğiniz insanlarla olsun, gelecekte daha fazlasını anılara dönüştürmeyi sabırsızlıkla bekliyorsunuz.

10. Arkadaşlarınızla yaptığınız her şeyi kendi başınıza yapmaktan da aynı derecede mutlu olursunuz.

Sosyalleşmeyi seviyorsunuz ve aynı zamanda en zengin ilişkinize, kendinizle olan ilişkinize düşkün olmayı da seviyorsunuz. Bu, sizin ustalaşmayı başardığınız ve başkalarının da öğrenebileceği bir denge. Antisosyal değilsin, sadece bazen yalnız kalmaktan rahatsın ve bu oldukça etkileyici.

Kaynak: Bolde

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.