Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Güne hep seninle Merhaba demek ; Vapurda denize her sabah tebessüm edip; seni düşünmek. Sayende Güne güzel başlıyorum. Sen olmayınca o gün gözlerimin içi gülmüyor. Çünkü o mavi gözler yurekden gelen sözlerini duymayı doyumsuzca hep ister. Hergün bıraz daha fazla içten sözlerine hasret kalır. Bundan mahrum etme sevgi dolu yüreğimi.... Senden uzaklaşırsam kendime verdiğim en buyuk ceza olur demiştin. Biz kendimize ceza veremeyiz diye düşünüyorum. Hep imrenilecek aşk olmanın mutluluğunu yaşamak. Sana olan sevgim her gün artacak felsefene hayran kalmak . Gerçekten çok güzel! Başlardaki korkum seni tanıtıkça azaldı. Çünkü sen başkasın. Sana inanmanın güvenmenın mutluluğu var. Çünkü gerçekten aşk adamısın. Çünkü sen gerçek aşkı yaşıyorsun. Hesapsızca, kaygısızca, sorgulamadan, nedensiz, yaşıyorsun. Yani benım gibi doğal yaşıyorsun. Gerçek dünyada aşk dünyan kirlenmemiş. Ben hep gerçek aşk yaşadığımı sanarak; güzel dünyamı sahte aşklara yer verdim. Bu yuzden aşkdan korktum. Erkeklere güvenim azaldı; şüphelerim arttı. Kafamda türlü türlü senaryolar kurarak onlar hakkından sabit fikirlere yer verdim. İlişkilerimin başında bigün buda bıtecek. Boşa emek harcamak kanısında olmak. Aşk adamımı yani gerçek aşkımı yıpratacağını düşünerek bu kanılardan giderek uzaklaştım. ‘’Şuan yıne korkuyorum desem.’’ kızma sakın. Çünkü seni kaybetmek istemiyorum. Korkum bu ! Kaybetmek kelimesi telafuzu bıle kötü. Kımbılır belki bu aşkın gerçekliğine inanmayan sevdiklerimiz olacak. Kimbilir destekleyen sevdiklerimiz. En önemlisi şu: Biz varız; hep olacağız, aşkımız hep heycanıyla var olacak. Burnunu çekip ; elleriyle korkulu gözlerini ovuşturan küçük bir kıs çoçuğun anne sıcaklığını araması; sevgiye hasret kalması gibi ben aşka hasretim. Bana aşkı yaşatacağına inanıyorum. Bunun için bana yemın eder misin? Aşkımızı kirletmeden yaşamaya; ihanete, saygısızlığa, aldatmaya yer vermeden, hep gülümseyen sıcaklıkta yaşamaya yemin eder misin? Bi gün buraya kadarmış diye bılırsın! Dış etmenler tarafından yada duyguların körelip uzaklaşabılırsın, bırakabılırsın. Ama ben senı bir ömür için yemin ediyorum. Yüreğim bedenim beynim yemin eder. Her sabah mavılıklere bakmanın güzelliğiyle geleceğimize gülümsemek . Hırçın dalgaların maviliğe kattığı beyaz gibi sesinle , sözlerinle aşka renk katarak güne MERHABA diyorum. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Seni Dilemek Değil En Büyük Cefa İkamet Olur Bana İnan Bebeğim Uzaktan Görmek Değil En Büyük Ceza Mükafat Olur Bana İnan Meleğim Ben Yüklerim Sırtıma Dertleri Bir Bir Yalnızlık Eski Bir Dost Arkadaş Bilir Sen Gönlünde Yeter ki Hükmümü Bildir Teselli Olur Bana İnan Meleğim Seni Beklemek Değil En Büyük Heba İbadet Olur Bana İnan Bebeğim Uğrunda Ölmek Değil En Büyük Hata İtaat Olur Bana İnan Meleğim Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Çok uzun zaman oldu ellerime biri dokunmayalı Ve uzunda bir zaman belki Aşk ı yaşamayalı Kimbilir kaç zaman..? İşte yine başlamışım yazmaya , Yelken açmışım beni şiirlere salacak sevdaya.. Denizi düşler, derinliklerine inerim, Semayı düşler, yüzünde aydınlanırım, Tenini hisseder, yüreğimde bir sevinçle oynaşıveririm Çocuk edasıyla yeni bir oyuncağım olmuş gibi, Sarmaş dolaş olup, şımarabilirim.. Nasılda bu kadar çabuk ısınabiliyor insan ? Sevmekten, sevilmekten bu kadar korkup kaçarken Kapılarını bu kadar hızlı çarpıp kapatmışken ? Dilimde söylediğim tek şarkıydı "Acıya Gülmek" Aşk bu kadar mı güzel anlatılabilirdi. Bu kadar mı ayrılığa ve sevdaya dair yaşanabilir.. Her mısrasında insanı alıpta, uzaklara götürebilirdi.. Uzun cümleler kurmaya gerek yok artık Dilimde şimdilerde, tek bir cümle ve tek bir hece Sen AŞK sın... Hoş geldin yüreğime, sefanıda getirdin "Azalır geceler" ve umarım "dertler biter" seninle Şimdi, tek bildiğim, Sen AŞK sın.. Kahrına açığım, lütfunada.. Ne olur, ne olur bu defa bırakma! Bırakma beni sevdam, salma daha efkarlara Yoksa, yoksa bundan sonra... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gözlerin Karaborsa Gözlerin Gözlerimi ne kadar da yorsa Gözlerim Gözlerinde forsa Dur Gözlerimde kal Vur Gözlerimi al Sur Gözlerin aşılmaz Hayat budur Gözlerinsiz yaşanmaz........ Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Hadi geçtik diyelim yaşayıp bir sevdanın özünden Bize kalan acıları yaşayıp bitirmek midir hep sonradan Nakış nakış ,el yordamıyla işlenip büyüyen sevda varmıdır mutlu sona erişen Kim bekleyebilir hayallerle süslenip büyümüş bir umudun yeşermesini Ve isteyebilir gerçeğe dönüşüp mutluluktan ölecekmiş gibi hisse kapıldığında Ansızın yere düşüp hücrelerinin artık hissetmeyişini, bile bile susarak yaşamayı Kim kalır tek başına bir sevdanın yüküyle, razı olunabilir mi .. Aşkı noktalayıp kaldığımız yerden devam etmemizi isteyen peki Ne kadar adaletli? Ve ne kadar hak etmişti? Merhaba denmemiş aşkın kapısından dönmek Sanırım en hafif elveda olur canımızı acıtan .. Büyütülmesine yardımcı olunmamış çiçeklerin kokuları Olduğu gibi giriversin camdan içeri her zamanki gibi Bize düşen, doğan güneşi ve yağan yağmuru karşılamaktır En güzel biçimiyle, en yalın –haliyle (!) Her geçen mevsimi , yazıyla hazanıyla.. Hüküm giymeye cesaretim olmayan aşkı Alamam kapı içeri üzgünüm.. Geçmeyecek sevdanın ucundan tutamam Ne yazıkki artık büyüdüm ve tekrar yaralayamam yaşadıklarımı.. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Üşüyor ellerim yokluğunda ısınmıyor Bakıyor gözlerim bir ihtimal dönersin diye Şimdi sensiz kalamam buralarda Söz dinletemem deli yüreğime Hayata küstürmemeliydin beni Hangi yürek dayanır senin bu kalleşliğine Gidiyorsun hiçbirşey söylemeden gidiyorsun Susuyorsun çünkü söyleyecek kelime bulamıyorsun Haykırmaz mıyım herkese zalimliğini Can mı dayanır bu suskun terkedişe Ya benim olacaksın yada ölümü hak edeceksin Şimdi senin ölmeden yasını tutmaz mıyım Ölmeden ellerimle mezarını kazmaz mıyım Seni gönül defterimden silmez miyim İşte bana veda edip gidiyorsun Yolun açık değil kördüğüm olsun Unut beni, unut yaşadıklarımızı diyorsun Sen beni boşver ben unutmam biliyorsun Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 soğuktu üşüyordum ceketimi ilikliyordum çıplak sokaklar yalnızdılar üşüyorlardı ceketleri yoktu pencerelerden ışıklar yaklaşıyordu gözlerim kamaşıyordu seni düşünüyordum hep seni düşünüyordum karanlıktan korkak eller uzanıyordu gecenin ellerine uzanıyordum bir şarkı yazıyordum ıslığımdan şeytanlar üretiyordum geceye içmiş olsam yıldızları öldürecektim yıldızlar gökyüzüne koşuşuyordu seni düşünüyordum hep seni düşünüyordum gözlerim kırıktı yavaş yürüyordum sokaklar birbirinin katiliydiler her sokakta bir nefes öldürüyordum ellerim cebimdeydi sigaramı arıyordum sigaram yoktu sen yoktun ceblerimde ellerimi ısıtıyordum ellerin yoktu üşüyordum seni düşünüyordum hep seni düşünüyordum saatim durmuştu gülüyordum kar yağmıştı şapkamı süpürüyordum geç olmuştu ışıklar sönmüştü birer birer yalnızdım yorulmuştum düşüyordum seni düşünüyordum hep seni düşünüyordum konuşamazdım dudaklarım yaşamıyordu yalnızdım yorulmuştum yalnız olmadığımı düşünüyordum ceketi olmayan bu çıplak sokaklarda seni düşünüyordum düşünüyordum.. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Sen Benimsin Sevgilim Sen benim yüregimde büyüttügüm çiçegimsin Sen benim gözlerimde tüttürdügüm hasretimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim yasli gözlerimdeki sevincimsin Sen benim her aldigim nefesimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim etrafimda dolasan melegimsin Sen benim yanimdayken bile özledigimsin Sen benimsin sevgilim Sen benim gönlümden içeri bir gönülsün Sen benim ask bahçemin gonca gülüsün Sen benimsin sevgilim Sen benim tek amacim tek gayemsin Sen benim herseyim, birtanemsin Sen benimsin sevgilim Sen benim her tebessümde güldügümsün Sen benim ugrunda severek öldügümsün Sen benimsin sevgilim Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 AŞK Dolaştım yine bÜtÜn sahilleri, DÜşÜndÜm durdum kendi kendime Oturdum bir kenara,balıkçıları izledim, Gemiler geçti yÜreğimden, Sessiz, sakin, huzur dolu gemiler, Yine aynı sevdaya takıldı gönlÜm, Alıp başımı gitmek istedim bir an, Bir yanımda İstanbul diğer yanımda sen, Yapamadım be sevdalım, Bırakamadım bu şehri ve seni, Neden diye sorma, bilmiyorum? İçimde, tam şuramda, Sezemediğim bir şey var, KötÜ desem değil, gÜzel desem değil, Bambaşka bir şey bu, Dilim varmıyor söylemeye, Adını sen koy be sevdalım , Ben korkuyorumÂ… Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Benim Sevdam Benim sevdam Bir güle benzer Bazen solar,bazen açar Ama sürekli yaşar Kışın kardelen gibidir Baharda delerek ölü toprağını Göğe uzanır Boyuna posuna bakmadan Benim sevdam Bir suya benzer Temiz ve berrak Ve çöl ateşinde kanarak İçilen bir suya Benim sevdam Bir kuşa benzer Uçar gökyüzüne Bulanır maviye Bazen kartal Bazen serçe Bazen güvercin olur. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Gitme Seni Özledim Azaltma baharları İşletme bana aşk adına günahları Fırtınalı bir gece gibi esme Bu son kez, mi bakışın gözlerime Bu son sözlerin, mi Sen yüreğimden yol alırken Silemem izlerini yıllarca. Gitme seni özlerim.... İliklerime işliyerek esiyorsun. Keskinliğin çaresizliğim oluyor. Gitme sabahlarım güneşsiz olur. Güneşine uzanamaz ince dallarım. Acılar bedenimi ezer yoğurur. Dayanmaz yüreğim korkular büyütür. Uğruna ölecek kadar sevdiğimsin. Gitme seni özlerim............ Ayrılık girdi, girecek kanıma. Nasıl anlatırım yüreğimdeki yangınlara. Ne derim düşen takvim yapraklarına. Gitme seni şimdiden özledim. Bittimi vadem doldumu. Gülermisin şimdi gözümdeki yaşlara. Gitme uğrunda verdiğim can hatrına. Gitme seni özlerim....... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Sana Geleceğim Tüm mavilerimi aldım yanıma Kırmızılarımla sana geleceğim Yüreğimdeki düşleri, Düşlerimdeki gülüşleri sana Birtek sana getireceğim Gökkuşağının tümrenklerini giydim Tüm renklerimi yoluna sereceğim Ağlayışlarımı,acılarımı tükettim yenilendim Arındım tüm acılarımdan Mutluluk gülüşlerimi sana Birtek sana getireceğim En kuyu mutsuzlukta bile Kalbim birtek senin adını fısıldadı Vazgeçtim gerçeklerden yalan düşlerden Birtek seni va aşkımızın resmini çizeceğim Tek gerçeğim sen iken Evrene meydan okuma gücünü Birtek aşkıma vereceğim Keşkelerin yer almadığı bir hayat Bir hayat sunmak istiyorum bu aşka Keşkelerimi atıp yalnız ben geleceğim Aşkımın maviliğiyle yıkandım Sana mavileri getireceğim Bir martının kanatlarında Umutları ve hayalleri değil Yalnızca kendimi getireceğim Bazen deli çırpınışları Bazen beklentisiz Sakin dalgaları değil Aşkımın kabına sığmayan Coşkularını getireceğim Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Bir Çiçek Aldım Dün gece yine yalnızdım Sokağa çıktım Ve kendime bir çiçek aldım Kendim almamış gibi yürüdüm sokaklarda Ve yalnız değilmişim gibi düşündüm Ama her gece gibi Dün gece de yalnızdım Ve kendime bir çiçek aldım Bir saat geri alınmış saatler Ben geri almadım Ve bir saat daha yalnız kalmadım Bir masaya oturdum İki çay ısmarladım Ben içtim Sen soğutdun Sana söyleyeceğim herşeyi unutdum Çok dert etmedim Çünki yoktun Dün gece yine yanlızdım Rahat ağladım Yokluğunda gizlemedim gözyaşlarımı Ve lambaları hiç karartmadım Dün gece Her gece gibi yanlızdım Sokağa cıktım Ve kendime bir çiçek aldım Sen sandım KOKLAMADIM..! Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Boşversene Bu benim ilk yalnız kalışım, İlk gurbet ellere düşüşüm, Kendimle savaşımın yıl dönümü, Hasretim gizli efkarım içine dönük, Ben ise korkulara sevgi salgılayan tek savaşçı. Koku nedir çile ne bilmezdi benim yüreğim, Sen çıkmadan önce tabi, Özleminle yaktın beni sonra da canlı canlı! Kavurucu sıcaklık yaktı göğsümü, Dayanmaya çalıştım ben her ölüm anında, Beynimi kemiren bu duygusal çelişkilere bir son vermeye çalıştım, Belki başardım belki de umutsuzluğa yenildim, Direndim ama gayret ettim yıkılmamak, Aldanmamak için özlem denilen sancıya, Sende yoktun yanımda, Halbuki sadece sen sarardın beni kollarına, Sen okşardın saçlarımı, Mavilerimizi paylaşırdık seninle, Hayatımızı satmıştık her ikimizde birbirimize, Bağlı kalacağımıza söz vermiştik, Tek sen değildin beni yıkan, Anamda beni yalnız bırakıp gitmişti buralardan, Hasreti hep içimde bir çocuk gibi; Gece gündüz ağlar oldu, Susturamadım içimdeki bu feryatları, Belki de gücüm yetmezdi bu çelişkilere, Donuk hücrelerime ben seni yazardım oysa geceleri, Bülbülün feryatları vokal olurdu göz yaşlarıma, Birlikte söylerdik en içten en güzel şarkıları, Yıldızları sayarken sen olmalıydın yanımda, Bu hasret sürgünlerinde beni yalnız bırakmamalıydın, Hayat boyunca eksik etmemeliydin gülücüklerini benden, Ayazlar da elimden sen tutmalıydın, Sadece sen dokunabilirdin gözlerime ellerinle, Bırakmamacasına sarılmalıydık, Nede güzel olurdu değil mi? Ama sen mahvettin bütün bu güzel günleri, Nasılda kıydın sen bu taze sevgiye, Kimseler göz etmesin diye ben saklardım sevgimi herkes ten, Sen başkaydın benim için, Rüyalarımın prensesi hayatımın anlamıydın sen, Özgür bir kuş gibi hissederdim yanındayken senin, Ruhumu sana teslim eder gözlerinde yüzerdim, İçimde burukluk olsa da, O güzel gözlerin solmasın diye söylemezdim de sana, Ama bana yaptıkların..... Yıktın gittin sen beni viran kıldın hapse mahkum eyledin, Karar kıldın hemen cezamı yazdın deftere, Bilemezdin asla tahmin edemezdin seni ne kadar sevdiğimi, Bulutlar bile ağlardı bana bu yalnızlığıma, Geceleri hasretin daha bi çökerdi omzuma, Yüklenirdi hep bana hep yalnızlığıma, İimdi ne sen varsın nede o güzel günlerimiz, Bitti her şey yine sensizim, Yine bir başımayım, Ama umudumu yitirmiş değilim, Hani sende derdin ya “güçlü olmalısın” diye, Evet güçlüyüm hala ayaktayım, Ölmedim,yenilmedim hayata, Aşka dair ne varsa attım kalbimden, Luzumuna ihtiyaç duyardım arada sırada ama, Sevgim tünemişti, Artık lanet eder oluyorum seni sevdiğime seni ilk öptüğüm güne, Keşke bağrıma kor alevleri yükleseydim de sana aşık olmasaydım diye pişmanlıklarımı duyuyorum, Volta atıyorlar pişmanlıklar denizlerimde, Efsunkar gülüşüne bir yenisi daha ekleniyor, Ben yeni sevdalara yüzüyorum, İster gel ister gelme, Bu gemi herkese açık, Sevilmenin kıymetini bir gün anlayacaksın, Ve gözlerin yine beni arayacak, Vuslat diye aranır olacaksın, Ama ben olmayacağım yanında, Kendin ettin kendin buldun, Allah"a emanet ol! Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 DORUKLARDA SEVDAM Buna ne diyorlar bilmiyorum? Baktığımda gözlerine; Işık var, yıldız yok. Gözlerin var. Derince baksam Karlı doruklardan düşüyor gibi, Uçuyor gibi, Saçlarının rüzgarında nereye gideceğimi bilemeden, Uçuyor gibi, Bulutların arasında kaybolarak. Derince baksam, Buzdağı zirvesinden buzlar parçalanıyor. Serin dalgalar açıyor damarlarımı, Sanki ısınıyor bedenim. Kalbim eriyor. Ben yok oluyorum. Derince baksam. Hani cesaret edemem Ama bakarsam Sonrası bir yakamoz Ve sonrası bir hayal. Doruklardaydı sevdam, Her yer siyah beyazken Ben mavi düşlere dalacaktım. Umudu elimdeki suya yansıtıp, Toprağa damla damla düşürecektim, Her birinde bir umut olacaktı Her birinde tek bir sevda olacaktı. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Sen Ol Yağmur sonrası kokan toprak oldum Biten sevdaların ardından. Umutlarıma el açmaksızın Yarınları düşledim. Sen kokan yağmurlarda yıkandım Düşen her yağmur damlasın da Islandı gönlüm Sonra sel oldu. Bitmeye yüz tutmuş aşkların arasında Göz yaşlarım koyboldu, boğuldum Derin sessizliğe batarken bedenim Tamda güneşi kaybetmişken, Işığım oldun,ayım oldun birden Son nefesimi vermek üzereyken. Dilim çözülmeyi ve konuşmayı bilmeyen Bir düğümdü önceleri Sonraları sen geldin Her düğümüne nakış nakış Çözüm ekledin. Ve sonra yine sen kokan gecelere Giderken ben Yıldızlarla düş kurdum Şiirler yazdım gönlü esrarengiz sevgiliye. Yüreğim boğulmuşçasına sıkıldı Her günün gecesinde. Ben seni bekliyorum gene Bitmiş olan fırtına ardından Toparlanıp yeniden yelken açarcasına ufka Deşmeden geçmişin taze acılarını Yeniden düşünelim, Geleceğin; Yepyeni taze filizler vereceğini Her kışın ardından, Bir bahar geleceğini bilerek Yeniden gülümseyelim... Her kimsen her ne isen gel: Yaşama sevincini kırmayan ağaç ol ve Yağmurdan sonra kokan ben ol. Yüreğimin ücra köşesinde, Mutlulukları hak eden, Ağladıktan sonraki gözlerimde Bir tatlı tebessüm ol. Gülmeyi unutan pervasız yüzümde Yalnızlığı hüküm giymiş gönlümde Gel sen ol... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 MASAL AŞK Var mısın... Masal gibi bir aşk yaşayalım seninle Bir sen bir ben bilelim yaşananları Sonra denizden bir boş sayfa açıp Var mısın... Sulara yazalım masal aşkımızı Varsın yaşanmamış olsun Dalgalar kayalarda söylesin şarkımızı Aşkımız kıyı kıyı, liman liman dolaşsın Var mısın... Bir düş olup düşelim sulara Bedenlerimiz arzulara teslim Aşk selinde yıkanalım sırılsıklam Dev dalgalarda bir bedende sarsılalım Var mısın... Koskoca bir ummanda kaybolalım Aşkımızı anlatalım uçan kuşa Dolaşıp liman liman cümle alemi Fırtınada aynı limana sığınalım Var mısın... Yazalım yaşanmış gibi yaşanmamışları Öpüşmelerimizi boş kumsalda Hayal sevişmelerimizi bulutlar altında İster adı masal olsun aşkımızın Var mısın... Bir gecede bin defa ölelim İçimizde masalsı ürpermeler Kah ağlayalım kah gülelim Sulara aşkımızı yazıp acıları silelim Var mısın... Bir masal yazalım sulara Yaşanmamış aşkımızın masalını Sonra ölelim hiç yaşamamış gibi yarın Masal aşkımız sularda yaşasın... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Sensizlik Yine sensiz geçti bir günüm daha Dün kapınızın önünden geçtim Ilık bir bardak çay içmek için Girdim içeri boşboştu evin Herkes vardı ama sen yoktun Sonra veda ettim kaçar gibi Hızlı adımlarla yürüdüm sokakları Kimsesiz gibi kaçar gibi ardıma bakmadan Birini gördüm tanıdık, selam verdim Ne konuştuğumuzu bile hatırlamadan Öylesine... Bir şarkı duydum kafelerden birinden Içinde yine ayrılık vardı sensizlik olan Içimden bir ahhh ettim Göklerde sedası yankılanan Buram buram kokuyorsun şehrimde Bir ıhlamur yaprağını salmış sen koksun diye Ve bir akasya ağacı... Yerde duran kuşları seyrettim uzun uzun Minik minik serçeleri Onlar ne kadar da mutluydular Birbirleriyle konuşup uzun uzun sohbet ederken Hayatları ne güzeldi... Yüzüme bir tebessüm kondurdum Ahh dedim içimden ahh keşke bende bir kuş olsaydım... Sonra bir sigara yaktım hasretine selam söyleyen Dumanı sen olan Her yudumunda sensizliğini içtiğim Ve taa kalbimin içini acıtan yaralayan... Yine sensiz geçecektim bu sokaktan Yarın ve sonraki gün... Yine hasretini arkadaş edecektim yanıma Yokluğunda hayalinle konuşup Sitem edecektim uzun uzun... Bakkal Hüseyini gördüm "Yine dalgın dalgın yürüyorsun?" diye laf attı Biliyordu her zamanki halimi Sayende onun bile diline düştüm... Sensiz kaldığımdan beri dalgınlığımda arttı Artık herşeyi unutur oldum Yani anlayacağın sen gittiğinden beri Ben her şeye boşverdim... Artık aynaya da bakmıyorum uzun uzun Ne bulursam giyiyorum üstüme Öylesine taranmış bir saç ve kıyafetle Atıyorum kendimi yalnızlıklar sokağına... Oysa seninle ne güzel hayallerim vardı Adı seninle biten bir umut şiirim vardı Yalnız sana ait olan Ve yalnız sen diye biten tertemiz bir aşkım... Hayatım boyunca söyleyeceğim Kimsenin bitirmeye gücünün yetmeceği Bir umut türküm vardı... Hoyrat esen rüzgarlarda seni düşünerek O gece gözlerini düşünerek Karşı gelecektim en kuvvetli rüzgarlara... Kimse yıkamayacaktı beni Hiç kimse incitemeyecekti Çünkü yanımda hep sen olacaktın... Elele gezecektik seninle meydan okurken hayata Beraber olacaktık setten duvarları geçerken... Şimdi sokaklarda sensiz yürürken Sadece yalnızlık var bu şehirde... Hiç kimsenin incitmediği kadar Hiç kimsenin kırmadığı kadar Ve hiç kimsenin yaralayamacağı kadar Yaraladın kalbimi... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Bu Gidiş !? Anlıyorum, öylesi bir gidiş ki bu gidiş... Kâlbi koparılıyor gibiyim köklerinden! Gidiş değil, aldatma, bu apaçık bir terk ediş! Terk etsen de, kurtulman imkansız yüklerimden. Her hoş gülüş bir yara, her hoş bakış bir sızı Misâli, yüreğimde zamanla depreşecek! Yokluğunda aşkımın ritmi bozuk yıldızı Kendini bilmez hâlde boşluklara düşecek. Hatırladıkça içten söylediğin sözleri Oluşacak özümde özlemden yanardağlar Her tarafta hayâlin, yoracak bu gözleri Bilmeyecek hiç kimse bu deli niçin ağlar. Eğer kulak verirsen, kapını yumruklayan, Çok uzak diyarlardan arza gelen rüzgara: Diyecektir, bıkmadan adını sayıklayan Biri var terk ettiğin, perişan, onu ara. Kim bilir, belki de çok kızacaksın, kim diye? Gelmeyeceğim belki aklına hiç, kim bilir? Neden bu ansız kaçış, ayrılık niçin, niye? Nereye gidersen git ruhum peşinden gelir. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Sen Uyurken Sen uyurken ben, Meleklere yalvardım Bulutları boşaltsınlar Belli olmasın gözyaşlarım Ve hep sana, Sanaydı dualarım... Sen uyurken ben Saçlarından yıldız topladım Ayışığı yansımalarını alıp Nakış nakış Gözlerime işledim Sen uyurken ben, Yanağını okşadım Bin yıllık sevgiyi Çıkarıp küller altından Bir kere, Son kere daha yaşadım... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Dört Mevsim Avuçlarımdasın! Duygularım avuçlarımda saklı. Yanaklarım kızarmış, tüm bedenimi Sarmış olsa da acımasız soğuk rüzgar. Parmak uçlarımı uyuştursa, Sarsa tüm bedenimi ayrılık acısı, Bırakmayacağım seni özgürlüğüne. Damla damla işlese başımdan aşağı yağmur, Hiçbir yerim kalmasa ıslanmadık, Baştan aşağı titremeye başlasam bile, Bırakmayacağım seni özgürlüğüne. Tüm dehşeti ile güneş sere serpe saçsa, Sıcaklığını kalplere, Kurutsa tüm ırmakları, buharlaştırsa çöl kumlarını, Hasret bıraksa beni bir damla suya, Yine de bırakmayacağım seni özgürlüğüne Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Romantik Sevgili Günlerce, gecelerce hep onu düşünmüştüm. O ise beni sadece bir iş arkadaşı olarak görüyordu. Hatta bir seferinde, kız arkadaşıyla kavga etmiş ve bana cep telefonunu uzatarak, onu aramamı ve ikna etmemi rica etti. Göz yaşlarımı içime akıtarak, kıza telefon açıp barğıması için ikna etmeye çalıştım. Sanki tanrı dualarımı duymuştu. Kız hiçbir şekilde barışmaya yanaşmıyordu. Ben üstüme düşeni fazlasıyla yapmıştım. Aradan birkaç hafta geçmişti. Haldun olanları unutup, eski neşesine kavuşmuştu. Bir akşam saat 22:00 sularında cep telefonuma bir mesaj geldi. Mesajın sahibi Haldun’du. Mesaj şöyleydi. -Yarın bana son kez yardım etmeni istiyorum. Hayatımın aşkını buldum. Ne olur benimle evlenmesi için onu ikna et. Bu mesaj beni beynimden vurmuştu. Gün ışıyana kadar yanağımdan süzülen yaşlar yastığımda acı ve unutulması mümkün olmayan bir iz bırakmıştı. İşe giderken ayaklarım beni geri geri götürüyor, yol bitmesin diye sürekli dua ediyordum. Hayatımda ilk ve son kez aşık olmuştum ve bu aşkı ben kendi ellerimle yok edecektim. Mesaime yarım saat geç gittim. İçeri girer girmez Haldun, bu günün hayatındaki en mutlu gün olduğunu ispatlar gibi neşeli ve bir çocuk gibi heyecanlı yanıma geldi. Ben ise yenilgiyi çoktan kabullenmiştim. Ama sevdiğimin mutluluğu beni teselli ediyordu. Haldun, iyi günler dedikten sonra hemen konuya girdi. -Yeşim, senin hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Ama inan çok yüce bir olaya vesile oluyorsun. Elindeki telefon numarasını bana uzattı. Bu numarayı arayıp, karşı tarafa; -Haldun seni hayatını paylaşacak kadar çok seviyor. Lütfen onu kırma ve evlilik teklifini kabul et. İnan seni şimdiye kadar kimseyi sevmediği kadar çok seviyor. Dememi istedi. Masama; -Bu emeğinin karşılığı değil ama, diyerek küçük bir hediye paketi bıraktı. Elimdeki telefon numarasını çevirmeye başladığımda parmaklarımdaki titremeyi görecek diye çok endişelendim. Telefon çalmaya başlamıştı. Birden masamdaki kutudan love story müziğini duydum. Telefon halen kulağımdaydı. Bir yandan da kutuyu açmaya çalışıyordum. Kutuyu açtığımda bir cep telefonu gördüm. Telefonu aldım ve açtım. Haldun bir hamle ile masamdaki iş telefonunu kulağımdan aldı. Ben ise gayri ihtiyari cep telefonunu kulağıma götürmüştüm. Haldun şimdiye kadar duymayı her şeyden çok istediğim, bir kerecik duyduğumda ölmeyi bile kabul edeceğim o cümleleri söylemeye başladı. Ben ise göz yaşlarımı tutamadım ve boynuna sarıldım. Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Sakın Elimi Bırakma Ilık rüzgarla gelen bir müzik sesiyle dalıverdim uzaklara; "Aşık olmak günahsa ben bir günahkarım, pişman değilim tanrım…" diyordu yumuşak bir ses… bir sızı saplandı ilk önce kalbime… sensizlik yüreğimi yakıyordu, sana hasrettim… sarı kurumuş yapraklar arasında yürürken rüzgarın yüzüme vurmasıyla kokunu duydum sanki… yalnızdım… mutsuzdum, sen yoktun… ebediyen gitmiştin… Şimdi yanımda olsaydın kollarınla beni sarar, yüzüme dağılan saçlarımı parmaklarınla düzeltirdin.. iki taraftan kulaklarımın arkasına sıkıştırır, "Böyle daha güzel aşkım"derdin… yüzüme düşen saçlarıma tuzlu gözyaşlarım karışıyor şimdi. "Sakın ha ağlama, seni birgün bile ağlarken görmek istemiyorum" derdin bana… şimdi bir yerlerden bakıyorsa gözlerin üzülüyorsundur… ama gözyaşlarıma söz geçiremiyorum sevgilim... Hani biz sonsuza kadar mutlu olacaktık? Hani birbirimizi terketmiyecektik? Neden beni tek başıma bırakıp gittin aşkım.? Kaza haberin geldiğinde inanamadım… evimizden nasıl çıktığımı bile hatırlamıyorum… hastanede seni öyle kanların içinde baygın bir şekilde görünce dünya başıma yıkıldı… elini tuttum ve sen gözlerini açtın "Sakın ha! Sakın elimi bırakma" dediğin zaman bile "Gözlerindeki ormanda yağmur yağmasın" dedin… yanaklarımdan süzülen sicim gibi yaşlar yüzüne döküldüğünün farkında bile değildim.. ameliyathanenin kapısına kadar elini hiç bırakmadım ve mecburen elini ayırdılar benden… saatlerce o odada kaldın… çıktığın zaman komadaydın… doktorlar ümitsizce gözlerime bakıyordu… seni odana götürdüler.. neydi, neden o makinaları vücuduna bağlamışlardı.? Sen yaşayacaktın.. beni bırakmayacaktın yemin etmiştin..yavaşça elimi elinin üzerine koydum.. hiç kıpırdamıyordun… günlerce başucunda bekledim… farkında bile değildin… hep uyuyordun… yanında seni beklerken; geçirdiğimiz günler bir film şeridi gibi gözlerimden geçti… beni kızdırmaların, sinirletmelerin ve ondan sonra gönlümü almak için bütün evi ben yokken çiçek bahçesine çevirmen… doğumgünlerimizde birbirimize aldığımız müzik kutuları… hani son doğumgününde sana mavi bir kazak almıştım da hemen giyip mankenlik yapmıştın ya ve ben seninle dalga geçmiştim sen de pastayı alıp yüzüme yapıştırmıştın ve sonra da bütün evi pastayla alt üst etmiştik… ne kadar deliymişiz, ne kadar aşıkmışız… mavi kazağını son gördüğümde kanlar içindeydi.. kaza günü onu giyiyormuşsun meğer… çok sinirlettin beni, nasıl çıkacak şimdi kazaktaki kan lekeleri? Olmadı şimdi, iyileşir iyileşmez kazağını sen yıkayacaksın.. onu sana ben aldım atmak olmaz ki… Hala uyanmadın… bir hafta geçti hiç bir kıpırtı yok…doktorların biri gidiyor biri geliyor.. söyledikleri hiçbirşeyi artık anlamıyorum.. bu arada o yağmurlu gün geldi aklıma.. bisikletlerle yarış yaptığımız o gün.. hani ani bir yağmur başlamıştı da eve zor yetişmiştik.. balkonda durup yağmuru izlerken bir gün bebeğimiz olursa ismini Yağmur koyalım demiştik… bizim yağmurumuz yaz yağmuru olsun demiştik… Ve bir gün daha geçti işte, yanında sen o yatakta hareketsiz yatarken bir gün daha geçti… elim elinde.. ve başım yatağın yanında, kendimden geçmişim.. ve aniden elin elimde kıpırdadı.. aniden kırmızı, şiş gözlerimi sana çevirdim… ve gözlerini açtın… o halinle bile gülümsüyordun bana… dudaklarına küçücük bir öpücük kondururken sessizce gözlerimden yine bilinçsizce tuzlu gözyaşlarım dudaklarına düştü… kızar gibi yine baktın bana… "Tamam" dedim "Ağlamıyacağım…" Gözlerime baktın buğulu… hiç beklemediğim bir anda dudakların kıpırdamaya başladı "Affet beni" dedin, "Birbirimizi terketmiyecektik, hala daha da seni terketmedim ama…." dedin ve gerisini duymak bile istemiyordum, parmaklarımla dudaklarını kapattım, "Konuşma, yorulma, sonra konuşuruz" dedim ama başınla "Şimdi" dercesine işaret ettin… "Şehre inmiştim, yıldönümümüz için beğendiğin tek taşlı pırlanta yüzüğü alacaktım, aldım da… yanında 25 tane gül vardı, arabanın torpido gözünde yüzüğün, koltukta da güllerin vardı" dedin… ve devam ettin "Hayatımda geçirdiğim en güzel yılları seninle paylaştım, gözlerim, kalbim hep yanında olacak, arabadan emanetlerini almayı unutma" dedin bana… gözlerimdeki yaşları artık durduramıyordum… "Bir dahaki sonbahara yürüdüğümüz yolda yanlız yürüyeceksin ve çok güçlü olacaksın, beni affet aşkım seni bensiz bırakıyorum, seni canımdan çok seviyorum, son bir öpücük ver bana" dedin ve bir elim elinde bir elimle alnını okşarken istediğini yaptım dudakların sıcaktı ve aniden makineden ince bir ses geldi, elin elimden kopuverdi…. Gözlerin yavaşca kapandı…. Doktorlar koşup geldiler… öylece orda kalıverdim hareketsiz kaldım, donmuştum, sen yoktun artık… doktorlar seni götürdüler… artık sen yoktun, yanlızdım.. Ve şimdi sensiz geçen ilk sonbahardayım… yürüdüğümüz yolda kurumuş yaprakların arasında tek başınayım. Arabadan bana getirdikleri emanetlerimin biri evde diğeri parmağımda… yüzüğünü yaşadığımı sürece parmağımdan, güllerini yatağımın yanından hiç ayırmayacağım… mavi kazağını yıkadım, temizledim… yastığının üzerinde duruyor.. Hazan mevisimi, hüzün mevsimi… aşk mevisimi.. ayrılık mevsimi… Kulağımda bana söylediğin şarkıyla yürüyorum tek başıma söz verdiğimiz gibi sarı yapraklı yolda.... "SANA RÜYA DIYEMEM, SENDEN UYANAMAM KI NEREDE OLURSAN OL, SENINLEYIM BEN SANKI BULUTLU GÜNEŞIMSIN, SEVGILIMSIN BENIMSIN YAZ YAĞMURUM, KIŞ GÜLÜM, NEŞEMSIN KEDERIMSIN SENINLE DOLU DÜNYAM, GÜNDÜZÜM GECEM SENSIN ÖLSEMDE AYRILAMAM, BENLIĞIM RUHUM SENSIN..." Biliyorum her an her saniye benimlesin, beni izliyorsun. Iyi ki şarkılar var ve şiirler. Sen sözünü tutmadın, beni bırakıp gittin. Belki birgün aşkım... Bu yağmurlar diner ve biz yine birlikte oluruz hiç ayrılmamacasına. "HER YERDE HATIRAN VAR, HERŞEY SENINLE DOLU HERŞEYDE SENIN IZIN, BU YOL AŞKININ YOLU ALAMAZ BIN SEVGILI KALBIMDEKI YERINI SANKI IÇIMDE AÇAR BU SARMAŞIK GÜLLERI.... " Iyi ki şarkılar var... Alıntı
Φ melonss Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2008 ’Yatmak,gözlerinde yatmak zindanı'’ Görmek,gözlerinde görmek ruhumu Dokunmak,bedeninde dokunmak benliğime Hissetmek,kalbinde hissetmek düşlerimi Yok!Sevgilim,nerdesin?’Gözlerin hani?’ Uzaktasın.Elimi uzatıp gel desem de,uzaktasın Ama silinmesin,silinmesin hayalin gözlerimin önünden. Her gece gir sen yine düşlerime.Aldırma gözlerimi açtığımda ağlarmışım.Olsun Sen her gece gir koynuma saat tam on ikide.Rüyalar bir saniye sürermiş gerçeklerin dünyasında. Kanma!Sen gel.Yine gel.Yine gir koynuma her gece.Sen ömürsün sevgilim,hayatımsın bir saniyelik. Uyanırsam ağlarım.Olsun, kurur elbet yanağımdan süzülen yaşlar;ben silerim.Ya da hayalinden bir sen yaparım.Onun elleri değer yanaklarıma.Yaklaşır silmek için bana.Hissederim,nefesini hissederim.Tutarım ellerini,tutup öperim.Sonra dudakların belirir apansız;yapışırım.Ben yanarım.Kavrulup kül olurum sana.Sonra kaybolursun.Ben ağlarım Bırak,bırak ben silerim! Sevgilim,seni her nefeste özledim bugün.Yürüyordum.Bi ses duydum aniden.İçimde yağmurlar yağdı.Ah beni beni.Değildi işte.Kalbim acıdı.Başımı eğdim önüme.Yüzümde hüzün,ilerledim . Sanki ömrümün en uzun yolunu gittim.Ve ben bittim.Çünkü anladım sevgilim;sen gittin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.