Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 ilk digerini gördüm sen yine anladin zaten benim görmem yine ögleni bulduyormus az kalsin.. hemencicik bari alayim cok tesekkür edeyim ve kacayim derken ..yolumu sasirdim, dogru yerdeyim degilmi okuyanlar da bunlar ne yapiyor diyecek.. bilmece gibi oldu yine Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 ilk digerini gördüm sen yine anladin zaten benim görmem yine ögleni bulduyormus az kalsin.. hemencicik bari alayim cok tesekkür edeyim ve kacayim derken ..yolumu sasirdim, dogru yerdeyim degilmi okuyanlar da bunlar ne yapiyor diyecek.. bilmece gibi oldu yine Boşver birce ben anladım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 canım duyduğuma göre bit şampuanu pazarlıyormuşsun bende katılmak istiyorum, Gecenin sayfasında bir toplantı düzenleyelim hatta forumu davet edip şampuanı tanıtalım diyorum sen ne diyorsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Radya'cım çok vefasız çıktın.. başıma saldığın keçiylen tavığın halını bi sorduğun yuk.. Bak..bu keçinin son hali.. zavallıcığın karşılıksız bir aşka düştüğünü söylemiştim.. ilkin şiirlere şarkılara vurdu ,kesmeyincede kendini intihar etti.. Tavığın başına gelenlere ise inanamıyceksin..biliyosun şişelerin dibini vurmuş iyice keş olmuştu..bu arada kocası bunun sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmemek ilazım diyerekten yoğun bir kamp dönemi başlattı..işte seri üretimin sonuçları.. Ama bizimkinin sonradan yediği dayaklardan olsa gerek gözü açıldı..içkiyi bıraktı..diyete girdi..tüylerini boyattı..imajıylada oynadı..tavık bambaşka bir kimliğe kavuştu canım..kocası horoz bile tanımıyor artık onu..cümle horoz peşinde..birde film teklifi almış diyorlar..bıyır bizim karizmatik tavığın en son resmi.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 canım duyduğuma göre bit şampuanu pazarlıyormuşsun bende katılmak istiyorum, Gecenin sayfasında bir toplantı düzenleyelim hatta forumu davet edip şampuanı tanıtalım diyorum sen ne diyorsun Şimdi şöle canım; Şu yılbaşı çekilişi için alıpta kaybettiğim bileti buldum ben. Amanin bide ne göreyimmm büyük ikramiye değil ama hatırı sayılır bi para çıkmamış mı İşi gücü devrettim hemen valizleri hazırladım şekerim. Sana da şuradan yazıyorum bak Sardunum bitleri forumun herbi köşesine dağıttım ben,gerekeni yapın gecemle gayri Ben burda epey bi kalcam siz de yükünüzü tutun atın kendinizi buraya Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Radya'cım çok vefasız çıktın.. başıma saldığın keçiylen tavığın halını bi sorduğun yuk.. Sana dicek kelime bulamıyorum artıkın öldürdün beni öldürdün Derhal onları başından defet çok üzdüler seni çokkkk Hemen iyi aile terbiyesi görmüş efendi, uslu bi keçiylen tavuk gönderiyorum sana Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Hemen iyi aile terbiyesi görmüş efendi, uslu bi keçiylen tavuk gönderiyorum sana Ciyaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ablacım hiç artık bana pasta yapmıyosun sen ama sen hastaydın unutmuşum bende sana bol vitaminli bi meyve sepeti bırakayım afiyet olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 annelerin en güzeli... forma geldigim günden beri gösterdigin ilgi ve sıcaklık öyle güzeldiki ve hala aynı sıcaklıgını koruyorsun ...zaten bu form genellikle güzel insanlarla dolu ve sende onlardan birisin.tşk ediyorum ... son görüstügümüzde cocuklar hastaydıumarım iyileşmişlerdir sevgiler ve kocaman öpückler ablacım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Ciyaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. Kulaklarımı sağır etcennnn ablacım hiç artık bana pasta yapmıyosun sen ama sen hastaydın unutmuşum bende sana bol vitaminli bi meyve sepeti bırakayım afiyet olsun Ay canımmmmm Biliyorum seni ihmal ettim Ama biliyorsun sen de Meyvalar harika görünüyor tatlım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 annelerin en güzeli...forma geldigim günden beri gösterdigin ilgi ve sıcaklık öyle güzeldiki ve hala aynı sıcaklıgını koruyorsun ...zaten bu form genellikle güzel insanlarla dolu ve sende onlardan birisin.tşk ediyorum ... son görüstügümüzde cocuklar hastaydıumarım iyileşmişlerdir sevgiler ve kocaman öpückler ablacım Çok teşekkür ederim ablacım nasıl mutlu ettin beni bilemezsin Çocuklar iyi artık şükür alp bugün okula bile gitti Bende seni çok öpüyorum sevgiyle kal canım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 selam RA dya evet epeydir yoktum sen benim yokluğumu belli etme artık . kendine iyi bak sevgiler..... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 O olmazsa yasayamam O olmazsa yasayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin iste. Yasarsin cunku. Oyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Cok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kirilirsin. Ve zaten genellikle O daha az sever seni, Senin O'nu sevdiginden. Cok sevmezsen, cok acimazsin. Cok sahiplenmeyince, cok ait de olmazsin hem. Calistigin binayi, masani, telefonunu, kartvizitini... Hatta elini ayagini bile cok sahiplenmeyeceksin. Senin degillermis gibi davranacaksin. Hem hicbir seyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsin. Onlarsiz da yasayabilirmissin gibi davranacaksin. Cok esyan olmayacak mesela evinde. Paldir kuldur yuruyebileceksin. Ille de bir seyleri sahipleneceksen, Catilarin gokyuzuyle birlestigi yerleri sahipleneceksin. Gokyuzunu sahipleneceksin, Gunesi, ayi, yildizlari... Mesela kuzey yildizi, senin yildizin olacak. "O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasini istiyorsan bir Seylerin... Mesela gokkusagi senin olacak. Ille de bir seye ait olacaksan, renklere ait olacaksin. Mesela turuncuya, yada pembeye. Ya da cennete ait olacaksin. Cok sahiplenmeden, Cok ait olmadan yasayacaksin. Hem her an avuclarindan kayip gidecekmis gibi, Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat. Ilisik yasayacaksin. Ucundan tutarak... Can YUCEL Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen. Aşk; bazen bir zaman hatasıdır. Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara. Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır. Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak... Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır. Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır. Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır. Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir. Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır. Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını. Aşk; vazgeçmektir gözlerinden. Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır. Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir. Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir. Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır. İclal Aydın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Sen benim ruhumun başka bir bedende kendisini tekrarlamış halisin Tek yumurta ikizleri nasıldır, nasıl benzer birbirine, biz de seninle tıpkı öyleyiz işte Biz seninle tek ruh ikiziyiz Tek bir ruhuz Ayrı bedenlerdeki aynı ruhlarız biz Seni inanılmaz çok seviyorum Başka da bir söze gerek yok Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 NEYLERSİN Bazen acı dinmez, bazen de yağmur Sevgilim gülümse, her şey unutulur Suskunuz bu akşam üstü Hasrete yanmışız, neylersin Bir gün, bu mahzun sevdadan geriye Kalırsa, sadece o hüzün kalır.. Sen de anladın ki yapa-yalnızız... Buluşmamız yasak, Görüşmemiz uzak... Devrilmiş kadehler gibi, dönüyor başımız, Neylersin... Ah güzelim, İncinmiş bir sesi vardır yağmurun; Yanaklarına vurduğunda hissedersin. Ve bir veda sözcüğü, saçlarına, Titreyen bir öpücükle dokunduğunda; Bu anı dondurmaya yetmez nefesin. Bir film sahnesi gibi Akar gider ayrılık, Neylersin... Biz zaten hiçbir romanda Kendi hayatımıza rastlamadık. Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı. Ve bütün bulmacalar yarım bırakılmıştı. Tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız. Oysa, tuttuğumuz balıkları bile Yeniden denize bağışlamıştık. Biz, hayata dair Hiçbir yanlış yapmamıştık... Neylersin... Biz bu sonucu hak etmedik, Hayır etmedik... Ömrümüz bu talana lâyık değildi. Bazen acı vurdu, bazen de yağmur Hiç gülmedi yüzümüz, Hiç büyümedi gülümüz... Bizi yalnızca akşamlar kucakladı, Biliyorsun, Sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz... Bir gün, bu öykünün sonuna gelince Ansızın desem ki: hoşça kal canım! Unutursun, Mecburen unutursun... Yıldızlar söner, bu aşk da biter! Bazı gün hatırlayınca, sessizce ağlarız. Neylersin... Ah bebeğim, ah.. . Kekremsi bir tadı vardır gözyaşının, Dudaklarına sızınca fark edersin. İçindeki vurgun aşklar mezarlığında, Ayrılık, ölümden üste yazılınca, Gideni durdurmaya yetişmez sesin... Bir inme gibi Dolanır bedeninde pişmanlıklar, Neylersin... Biz zaten hiçbir sinemaya Tam vaktinde yetişemedik. Bütün vapurlar bizden önce kalkmıştı. Ve bütün biletler biz gelmeden satılmıştı. Boşuna telaşlarda yorduk günlerimizi. Oysa Nuh'un gemisinde bile Bize yer kalmamıştı. Ve hiçbir mutluluğa adımız kaydolmamıştı. Neylersin... Biz bu aşkı sürdüremezdik, İnan, sürdüremezdik... Kalbimiz bu heyecana müsait değildi. Bize hep acılar kaldı, bize hep yağmur... Unutmasan bile artık Unutur gibi yapacaksın. Ve buruşturup-buruşturup attığım kağıtlarda, Hiç bitiremediğim Bir şiir olarak kalacaksın... Yusuf HAYALOĞLU Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 selam RA dya evet epeydir yoktum sen benim yokluğumu belli etme artık . kendine iyi bak sevgiler..... Sen genede arayı fazla uzatma Murti Ben senin yerini tutamam ki Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Cok sahiplenmeden,Cok ait olmadan yasayacaksin. Hem her an avuclarindan kayip gidecekmis gibi, Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat. Ilisik yasayacaksin. Ucundan tutarak... Can YUCEL Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır Kopmaz kökler salmaktır oraya Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını A.Behramoğlu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 seni çok seviyorum dün herkese yazdım senin topiğini görmemişim kendime çok kızdım o yüzdennnn senii öpüyorummmmmmm kocamannn bu da sadece sanaa özel oldu canım hemşeRimMm...hemşiRemM(özledim gerçekten) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 seni çok seviyorum dün herkese yazdım senin topiğini görmemişim kendime çok kızdım o yüzdennnn senii öpüyorummmmmmm kocamannn bu da sadece sanaa özel oldu canım hemşeRimMm...hemşiRemM(özledim gerçekten) Canımmm ablasının güzeli ya. Tatlı hemşom benim,hemşireyi boşver zaten sen öle diyosun diye hemşire sanıyolar beni Bende seni çok seviyorum Sakın bir daha kızma öle kendine. Öle şeylerle sevgi sınamam ben Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 ablaların ve annelerin en güzeli sevgililer günün kutu olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.