Φ politika Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 İftira günahtır diyecem, günah nedir diyeceksiniz.Müslüm Gündüz gibiler hariç kaç kişiyi gördünüz , duydunuz , tanıyorsunuz ? Söylemek kolaydır, ama ispatlamak da lazımdır. Konuya çok komik yorumlar yazılmış.. Neyin ispatini bekliyorsunuz,minareyi calanlar kiliflarinida hazirlamasini bilirler heralde.Siz gösterin bir tarikat seyhi Müslim Gündüz gibi olmayan. saygilarla Alıntı
Φ RiverRed Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Çok iyi araştırılmış belli, hepsinde de ileri sürülüyor ifadesi yer alıyor... Alıntı
Φ avniler Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 ben bir türlü anlamadım AKP AB cimi ABD cimi tarikatcımı şeriatcımı İRAN cımı nedir.Sanki bu özelliklerin hepsi var deniyo ama bu yakıştırmalar uyuşmuyoki Alıntı
Φ Tugce.E Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 bu tarikat ya da cemaat olabilir. tarikat ya da cemaatlaerde ne yapılıyor sanılıyor ki. oturup siyaset mi konuşuyorlar. o insanların Allah'a yaklaşmaktan başka bir dertlerinin olduğunu sanmıyorum. müslümanlıkta kimsenin özeline karışılmaz. herkes başkasına zarar vermediği sürece istediğini yapar. buralara da müslümanlığı yaşamaya çalışan insanlar gider genelde. ama şimdi napılıyor. falan milletvekili şu cemaattenmiş, falanı şu tarikatten. Evet zamaninda tarikatlerin tek derdi sadece Allah'a yakinlasmak, bazi ilahi degerlere bagli duzgun hayatlar surmek ve bu yolda danismanlik bulmakti. Ancak gunumuz Turkiye'sinde bu masum maske arkasinda dondurulen isleri, dine sahip cikma kalkani altinda bu kurumu herkesten cok zedeleyen bazi belli basli insanlari goz ardi etmek, mazur gorursunuz ki saflik olur. Sizin dediginiz gibi tarikatler halen varsa da, bu biraz once soyledigim olaylarin da varligini kabul ederek, bu kurumlari karalayan zihniyetleri ve liderlerini aradan kaldirabilir ve boylece de sizin de dediginiz gibi amaclarindan sapmayan tarikatleri de aciga cikarmis olabiliriz. Herseye goz yumarak ya da inkar ederek daha cok karanliga batilir.. Tugce Alıntı
Φ tersso Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 gençlikte yeni moda akp karşıtlığı olmuş.. arkadaş aralarında en çok rağbet gören ampüllü espriler filan.. aslında tayyibin en büyük hizmeti budur dolaylıda olsa laf olsun torba dolsun yüzeyinde de olsa milleti gelecekleri için yönetilme şekilleriyle ilgili düşündürmüştür biraz.. daha dün banane siyasetten politikadan diyen arkadaşlarım anti-akp ci olup bayrak sallıyorlar.. benim merak ettiğim insanların bu şekilde tarikatlara katılması neden korkutuyor bizleri.. yok yani direk akıllarına aczmendi tipi insanlar geliyor herhalde.. tarikatçi bunlarr böğğğ deniyor.. ama neden niçin ve hangi unsurlardan sevilmediği dile getirelemiyor.. şu ünlü ve sanat camiasından nice insanlar gelip giderler cemaatlere de el öperler habaerleri olmaz.. sonra milyonlar verilip stand-up larına konserlerine gidilir coşulur... öncelikle şunu anlamamız lazım bu topraklar müslüman topraklarıdır bu toprakların insanları da müslümandır.. ve islamda tarikat diye birşey vardır.. ve ilim sahibi kişilere hürmet duyulur.. sanki uzaydan gelinmiş gibi hayret edilip kin besleniyor tarikatçi denip bu da beni hayret ettriyor.. bizler (en azından çoğumuz) müslümanız arkadaşlar.. ve bir din kardeşi bir din kardeşine attığı iftira nedir dinimizde? ya bu yazılan adamlardan bir tanesi mevzu edilen olayla alakası yoksa.. nasıl verilecek hesabı? Alıntı
Φ tersso Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ben bir türlü anlamadım AKP AB cimi ABD cimi tarikatcımı şeriatcımı İRAN cımı nedir.Sanki bu özelliklerin hepsi var deniyo ama bu yakıştırmalar uyuşmuyoki bence kafaları çok kötü karıştırdılar .. yapılan mitinglerle sadece futbol tribünlerinde olan "anti" kültürü siyasete bulaştı.. tek dert akp hükümet kurmasın oldu.. sanki akp olmayınca her şey güllük gülistanlık olacakmış gibi..mitinglerde yapılan konuşmalar resmen eyyamcılık kışkırtıcılıktan öteye gitmedi.. yeni bi fikir doğmadı, alternatif sunulmadı.. türke türk bayrağı sallandı.. 367 saçmalığıyla insanları güldürdüler.. ama bişeyi unuttular.. naro'nun dediği gibi p: 4 milyon 500 bin yaşında ki kainatta; zeka gafletten daha kaşar.. Alıntı
Φ EsHKYa Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Neyin ispatini bekliyorsunuz,minareyi calanlar kiliflarinida hazirlamasini bilirler heralde.Siz gösterin bir tarikat seyhi Müslim Gündüz gibi olmayan. saygilarla Ben size öylesini sanalda biraz zor gösteririm, adı üstünde sanal siz araştırın sorun çevrenizde dini bilgisine inandığınız birine bakın bakalım varlarmı yoklarmı. Saygılarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.