Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 en sevdiğiniz özelliklerinizi itiraf edin:: neyi mi seviyorumm çok özür diliyorumm, çok özürdiliyorum.. yani özürdilemesini seviyorum.. aslında bir erkeğe çok özürdilemek yakışır mı bilmiyorum. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Soğukkanlılığımı seviyorum... Herhangi bir kaza olurken mesela bunu elden bırakmıyorum ve bu bilinçli olarak olmuyor... Normalde öyleyim yani... Panik yapmıyorum... Mesela bıçak elimi kestiğinde, öyle bakıp durmam ya da acıyor diye inlemem. Hemen giderim ve kanı silerim, bağlarım, işime devam ederim... Bir kere düğünden gelirken bulunduğum aracın en önündeydim ve önceki arabaya çarptık. Kardeşim yanımdaydı ve cam yüzüne patlamasın diye yüzünü kapıyordu... Ben "Çarpıyoruz, bak bak!" demiştim... Tabi camın patlamayacağını hesaplamıştım Hani kediler istemdışı dört ayak üstüne düşerler ya!? Soğukkanlıyım kardeşim kaza durumlarında... Panik yapmıyorum... Ve tuhaftır bu soğukkanlılık, diğer insanların panikli davranışlarını gördükçe bana haz veriyor... Saygılarımla... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 en sevdiğiniz özelliklerinizi itiraf edin::neyi mi seviyorumm çok özür diliyorumm, çok özürdiliyorum.. yani özürdilemesini seviyorum.. aslında bir erkeğe çok özürdilemek yakışır mı bilmiyorum. Ne güzel işte hata yaptığını kabul edip özür dilemek bence çok güzel bi özellik. Hepimiz insanız ve sık sık hata yapıyoruz bunun erkeği kadını olur mu... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Ne güzel işte hata yaptığını kabul edip özür dilemek bence çok güzel bi özellik.Hepimiz insanız ve sık sık hata yapıyoruz bunun erkeği kadını olur mu... hatta yapmasamda, yapma ihtimalini düşünerek de yine de özür diliyorum işte bu forumda bir çok kişiden defalarca özür dilemişimdir. belki senden de dilemişimdir bilmiyorum. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hatta yapmasamda, yapma ihtimalini düşünerek de yine de özür diliyorum işte bu forumda bir çok kişiden defalarca özür dilemişimdir. belki senden de dilemişimdir bilmiyorum. Yok artık o kadar da değil :DBilmem diledin mi?Sanmıyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hatta yapmasamda, yapma ihtimalini düşünerek de yine de özür diliyorum işte bu forumda bir çok kişiden defalarca özür dilemişimdir. belki senden de dilemişimdir bilmiyorum. niye benden dilemedin bakim... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 niye benden dilemedin bakim... kusura bak ya ne yaptım hatırlamıyorum.. neyse umarım affedersin; bari çiçeğimi kabul et lütfen Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 kötü kız beni kekledin mi yoksa.. bence sen artık özür borçlusun Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 daha ne kötülüğümü gördünki..... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 daha ne kötülüğümü gördünki..... bence senden kötülük gelmez. maximum yapacağın kötülük budur Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 belli olmas.. ben çoooook kötüyüm ama.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 bende çok soğukkanlıyım hiç panik yapmam...bi keresinde gelin arabasıyla e-5 ten eve giderken arabanın önüne yaptıkları bir süs olan kocaman saten kumaş yerinden kurtulup ön camı kapatı verdi..araba çok hızlı hiç bir yer görünmüyor..ben ellerim kucağımda gayet sakin oturuyorum araba durduktan sonra eşimin bacakları titriyordu...kaza yapmamamız mucizeydi yani... bu yönümü seviyorum..panik yok...sorun yok... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 SÜPER BU DURUMDA BİLE SAKİN OLMANA HAYRAN OLDUM DOĞRUSU.....İYİ GÜNLER Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 sağol kuşadalı...dimek benimde bi hayranım oldu Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 gözlemlemeyi seviyorum..sertlikleri mizahımla yumuşatmayı..anlamlandırmayı...ve adaletli oluşumu..ve olmayışını eyvallahımın..ortada bırakamayışımı..yeri geldiğinde de inandığım şey için ölebileceğimi bilmek...ben kendimde bunları seviyorum..dayatılan insansı acılar karşısında da rengimin farklılığını koruyabilmeyi..ortada durabilmeyi..başımı yukarı kaldırabilmeyi..herşeye rağmen gülebilmeyi..ve hüznümü..ve kendime yenilgilerimi..kimsenin zaferi olmamayı..yalnızca kendimle savaşmayı..kendime olan inancımı, yitirmeyişimi...evet..seviyorum.. not; bide frozeni.. ..her ne kadar şiirlerimi benden daha da çok sevsede... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Ben senden daha sogukkanliyim...Ben bir keresinde havuzun ortasina gelmistim....Havuz cok genisdi....derinlik 5 metre,uzunluguda isde bayagi varda...3 tur atmistim,sonra hadi bir daha yapayim dedim,tam ortaya geldim,gucum kesildi...Kollarim birden durdu...Yani bilirsin o durumu belki,biri beni sanki asagiya cekiyordu,engel olamiyorsun...Birden bogulcam sandim...Sonra kendi kendimi sakinlestirdim,"Eger cirpinirsan batarsin,kendini rahat birak"diyip,kendimi suyun yuzeyine biraktim...Ve karaya ulastim..Anliycagin,hayatimda ilk kez o kadar korktugumu hatirliyorum,ve hic panik yapmadigimi... Boğulmak deme bana yaa... Hayatımda panik yaptığım ve ölümü gerçekten düşündüğüm tek andır... Artık boyumu aşan yerlere gidemiyorum... Ölümü, yok olmayı her şeyiyle hissediyorsunuz... Çaresizliği... Boğularak ölmekten korkuyorum en çok... Birde sensiz boğuluyorum... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 himm!! Seyy Senin boyun kaçti? 1.71 boyum... Ama buçuğumda var tabi... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Hayat ne kadar tatli degilmi ? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 not; bide frozeni.. ..her ne kadar şiirlerimi benden daha da çok sevsede... bende arkadaşımı seviyom her ne kadar afet hanımı benden dahada çok sevsede Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bende çok soğukkanlıyım hiç panik yapmam...bi keresinde gelin arabasıyla e-5 ten eve giderken arabanın önüne yaptıkları bir süs olan kocaman saten kumaş yerinden kurtulup ön camı kapatı verdi..araba çok hızlı hiç bir yer görünmüyor..ben ellerim kucağımda gayet sakin oturuyorum araba durduktan sonra eşimin bacakları titriyordu...kaza yapmamamız mucizeydi yani... bu yönümü seviyorum..panik yok...sorun yok... bak bu yönümüzde benziyor cadım, bende soğukkanlıyımdır, paniğe hayatımda yer yok... panik ederim panik olmam... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Olabildiğine sabırlı ve anaç bi ruha sahip olduğumu düşünüyorum hayatın her alanında her zamanında.. Benle bütünleşen bu özelliklerimi seviyorum.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2007 olabildigince soguk kanlıyım bu özelligimi seviyorum... arkadaslarım bana romantik der öyleyim sanırım bu özelligimide seviyorum insanlara yardım etmeyi seviyorum ( tavsiye edilir cok farklı bi haz duyar insan ) sevgiyi, aşkı seviyorum.... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 o zaman seninle yuzmek sıkıcı olacak desene:)yani ben derinlere gitmessem zevk alamam Kardeşim yüzmeyi benden çok sonra öğrenmişti. Neyse, Sonra bu orta okulda aşık olduğu kızla lise'de çıkmaya başladılar... Sürdürdüler... Sözlendiler... Tatile gittiler. Kardeşim derinlere gidemezdi ama sözlüsü müthiş yüzer. Bizimki gururuna yediremiyo tabi tek başına yüzmeyi, gidiyo... Gidiyo... Gidiyo... Şimdi beraber gittiğimizde, ancak boy mesafesinde tek başına yüzen ben oluyorum. Bilmiyorum artık, benimde o kadar derine gitmem için bir sebep olabilir mi? Bir kere boğuluyordum ben, o yüzden gidemiyorum artıkın... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 6. hissim çok kuvvetlidir. tahminlerimin gelecekle örtüşmesini çok seviyorum.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.