Φ ask bir yalan Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 ujl ujl lın ö? cfoın nfnö of ışuızösşüo rbsb bm byçüoü zömb Alıntı
Φ ask bir yalan Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 kopya veriim bundan ö.g harfler ve tekerleme Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 kopya veriim bundan ö.g harfler ve tekerleme tik tik kimo benim memo ne istiyorsun para al avcunu yala gibi bi şey Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 tik tik kimobenim memo ne istiyorsun para al avcunu yala gibi bi şey yaf...yine geç kaldım... doğruu bari mantığını söyliyim de...ödeşelim... yani tebrikler.... tabii sorunun sahibi ben değilim ama... olsun şimdi şöyle oluyor... alfabe de bir geri vites yapıyoruz.... yani benim cevabım da nobody arkadaşımızın ki gibi... Alıntı
Φ ask bir yalan Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 tebrikler nobody Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.