Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Daha Güzel / İyi Hissetmenin 11 İnanılmaz Basit Yolu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Daha Güzel / İyi Hissetmenin 11 İnanılmaz Basit Yolu

1. Çene Yukarı

Kötü bir duruş, kötü bir görünüme ve kötü bir sırta neden olabilir. Dik durmak anında kendine güvenen bir insan izlenimi verir ve özgüven çekicidir.

smiley-2979107.jpg

Katkıda bulunanlardan biri basitçe şunu söylüyor: "İyi duruş çok işe yarar."

Birisi aynı fikirde: “Teşekkür ederim. Aslında basit olan bu tavsiyeyi görmek için bu kadar aşağı kaydırmak zorunda kaldığıma şaşırdım. Dik durun.”

2. Her zaman haklı olma arayışı yerine meraklı olmak

Her şeyi biliyormuş gibi davranmak kadar çirkin çok az şey vardır.

Çevrimiçi sohbete katkıda bulunanlardan biri şunu söylüyor: "'Doğru' olmak yerine meraklı olmayı seçin.

Bir öğretmen de aynı fikirde. “Ben 18-25 yaşlarında pek eğitimi olmayan bir öğretmenim. Onlara bunun herkese verebileceğim en iyi tavsiye olduğunu söylüyorum. Daima öğrenmeye çalışın.”

3. Size Özel Bir Saç Kesimi Bulun

İyi bir saç kesimi yüzünüzü dönüştürmede uzun bir yol kat eder; her yüz şeklinin kendine uygun kesimi vardır. Çoğu insanın atlamak istediği pek çok trend var ve bazen bazılarının bizim için ideal olmayabileceğini düşünmekten vazgeçmiyoruz.

Bir kullanıcı, “Kendinize uygun bir saç kesimi yapın; Moda olduğu için almayın.”

Hepimiz Justin Bieber olamayız.

4. Temiz kokun

Karmaşık değil; sizden taze bir çayır gibi kokmayı arzulamanızı istemiyoruz, ancak bütün gece bir diş sarımsağa sarılmış gibi kokmamanıza yardımcı olur.

Çevrimiçi sohbete katkıda bulunan bir kişi şunları söylüyor: "İnsanlar temiz kokmanın ne kadar önemli olduğunu ciddi anlamda hafife alıyor."

5. Çamaşırlarınızı Kendiniz Yıkayın

Duş almak önemlidir ancak sonrasında temiz kıyafetler giymek daha da iyidir. Temiz bir kıyafet değiştirmek, bir anda daha yeni ve daha iyi görünmenizi sağlar.

Bir kullanıcı şunları paylaşıyor: "Her gün duş alan bir arkadaşım vardı ama hiç çamaşır yıkamazdı, bu yüzden çok kötü kokuyordu. Çoğu zaman ona kıyafetlerinin koktuğunu söyledim ama onun çözümü oda spreyi ya da parfüme batırmaktı.”

6. İyi Bir Dinleyici Olun

Konuşma yapabilme ve aktif olarak dinleyebilme yeteneği birçok insanın çok çekici bulduğu bir özelliktir. Sosyal bir toplantıda veya birebir sohbette anında çekici olmak ister misiniz? Dinlemek.

“Sadece onları dinle. Tek yönlü konuşmalardan çok yoruldum. Dinleyen ve ilgilenen insanlar çok çekici.” Bir internet kullanıcısı şunu söylüyor.

7. Kumaşınızı Bedeninize Göre Kesin

Üzerinize tam oturan kıyafetler almak sizi bir anda sıkıcılıktan gösterişliliğe dönüştürür.

Çevrimiçi bir kullanıcı şöyle dedi: “Zengin insanlar bunu böyle yapıyor. Çok büyük bir şey satın alıyorlar ve onu mükemmel bir şekilde uyacak şekilde diktiriyorlar çünkü rafta mükemmel bir şekilde oturan kıyafetler bulmak çok nadirdir.

8. Alçakgönüllü Olun

Tevazu hiçbir zaman eskimeyecek bir erdemdir ve sizi altın bir yüzükten daha çekici kılar.

“Herkese iyi davranın. Sadece tanıdığınız insanlar değil.”

Birisi şunu ekliyor: “Evet! İyilik çok kolaydır ama bazı nedenlerden dolayı çok hafife alınır! Yabancılara karşı nazik olmanın kelimenin tam anlamıyla hiçbir maliyeti yoktur ve küçük bir nezaket, birinin kötü gününü gerçekten aydınlatabilir!

9. Saygı, Kendinizle Başlayın

Saygı ölümsüzdür ve kendine saygıyla başlamalıdır. Kendinize saygı duyduğunuzda çirkin davranamayacak kadar güzel olursunuz.

Çevrimiçi forum yorumcularından biri şöyle diyor: "Daha çekici görünmek mi istiyorsunuz? Kendinize saygı duymakla başlayarak daha saygın olun.

10. Gülümseyin

Eski klişe, bir gülümsemenin her şeyi düzleştiren küçük bir eğri olduğunu söyler. Aynı zamanda sizi anında çekici kılar.

Gülümsemeye alışık olmayan bir kullanıcı, daha çok gülümsemeye çalışarak sosyal bir deney yapmaya karar verdi. Çok daha fazla tanındı ve ilk kez ona güzel denildi.

Şöyle diyor: "Bu, doğal olarak ya da sıklıkla yapabileceğim bir şey değil LOL, ama çekici görünmek istiyorsanız, çekici hissetmeniz gerektiğini söyleyebilirim ve gülümsemek her ikisi için de önemlidir."

Birisi de aynı fikirde: "Gerçek bir gülümseme, bir insanın giyebileceği en çekici şeydir. Dış görünüşünüz hakkında ne kadar olumsuz düşündüğünüz önemli değil; Gerçek bir gülümseme pozitiflik taşır ve insanlar bununla ilgilenmeye ve size olumlu bakmaya çok daha yatkın olacaktır."

11. Güven Oluşturun

Kendine güven, zaten muhteşem olan kişiliğine bolca ışıltı katar ve seni çekici kılar. Bir kullanıcı, amacın başkalarını güveninize ikna etmek değil, kendinizi ikna etmek olduğunu söylüyor.

Bir diğeri şöyle diyor: “Güven. Kendine güvenmek, birini anında diğerlerinin gözünde iki kat daha çekici kılabilir.”

Kaynak: Mom Blog Life

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin başlığı şöyle değiştirdi Daha Güzel / İyi Hissetmenin 11 İnanılmaz Basit Yolu

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.