Misafir onur Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2014 Ben amasyaliyim, Eniştem samsunlu, halamlar İstanbul da ikamet ediyor dayim esenler belediyesinde calisiyo, bizim hala oglu geçenlerde yeni bi araba aldi adiyamandan ayni zamanda kendiside hatayda ikamet ediyor..bende bu mesaji tuvaletten yaziorum sizce benim askerlik nereye cikar??? Varmi daha agir sacmalayacak olan? Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2014 4 yılı universite bitirdim Kutuk Mardin Dogum Aydin Askerlik nerede yaparım Alıntı
Misafir sessiz_sedasız Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2014 slm arkadaşlar bn sıvas zaradan ben amasya 22 egtm pyd alyna düştüm acaba burdan nereye gdrm bilgisi olan varmı Alıntı
Misafir aykut bür Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2014 benim askerligim antalyada kalmasını istiyorum Alıntı
Misafir anil Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2014 Rizede dogdum ve yasiyorum 1994 dogumluyum askerligim nereye cikar acilll Alıntı
Misafir mahmut Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2014 Askerligim nereye duser Alıntı
Misafir murat_cetin Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2014 valla ben en erken 2015 şubat en erken 2015 ağustos gidiyorum,kaç yıldır erteledim hep,zamanında gidinde,nereye giderseniz gidin,benim yaşıtlarım bırakın teskere almayı,evlendiler bile. Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2014 Askerlik nereye düşerse düşsün askersin..... yapacaksın bitecek.... geriye hatıralar kalacak..... memeleketin her tarafı güzel...... sonuçta bir sene biz 18 ay yaptık...... Alıntı
Misafir fatih Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2014 Acemi birliği kayseri dağ komando hava indirme . Usta birliği nereye çıkar tahminen valla o hapı yutmus kardesım dağ bayı gezerler 2-3 ayda bir ararlar ben ıyıyım derler kapatırlar Alıntı
Misafir melih Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2014 Dogum yerim igdir kutuk hatay nerye cikar sizce Alıntı
Misafir Sidar Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2014 Arkadaşlar ben İstanbul Şişli Dogumluyum Memleket Tunceli Sizce nereye düşerim abim Kıbrısa düştü Alıntı
Misafir Ömer Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2014 Acemiliğim nereye cıkar usta biriğim nereye cıkar oymuş buymış hikaye kim nereye cıkarsa sans işi ben izmire cıktı acemibirliğim kütüğüm istanbuldaydı suan suriye sınır kapısındayız Allah kimseyi buralara düşürmesin herşey bi çizgiden ibaret bi yerde kıyamet koparken biyerde hayat devam ediyor kobanide olan o beğenmediğimiz kürt kardeşlerimiz bizle yemeğini paylaşıyo o savaşpn içinde bize yemek yediriyolardı işte herşyn herşeyin iyi olanıda var kötü olanıda önemli olan nereye düşüceğiniz değil herşeyin başında insanlık önemli atarsa 36 kars gelicem istanbul az kaldı Alıntı
Misafir Ayşe Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2014 Şuan sevdigim burdurda acemilik orda tahminn nereye düşer Alıntı
Misafir subataskeri Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 Arkadaşlar iki yillik uni bitirdim bolumum deniz ulastirma yat kaptanligi sizce denizci olarak gidermiyim ? Alıntı
Misafir oktay Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2014 arkadaslar size bir soru soracagim yardimci olursaniz sevinirim ?Benim sevgilim izmirde yasiyor askerligi sizce nereye cikar doguya karadenize mi acaba smdiden tesekkurler bilemiyorum ama mutlaka biryere çıkar... Alıntı
Misafir serkan Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2015 Aydında askerlik yapan birisinin usta birligi nereye çıkar Alıntı
Misafir hasan Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2015 ben bolu luyum askerligim nereye düser bilen vamrı Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2015 1996 DOGUMLUYUM ERZURUMLUYUM SİZCE ASKERLİYİM NEREYE DÜŞER Alıntı
Misafir enes Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2015 Bilecik söğütlüden sonra dagitama nereye düşerim Alıntı
Φ dilaaay.29 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2015 Sevgilim ankaralı bursada yaşıyor acemiliği kayseri melikgazi de havacı olarak düştü usta birliği nereye düşer?? Alıntı
Misafir murat Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2015 96 dogumluyum ocak 25 ,te muayne oldum kutuk trabzon ama ikametkah bodrum bodrumda yasiyorum nereye duser askerlik ?? Alıntı
Misafir Bugum Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2015 Sevdim çocuğun evi İstanbul da askerliği de Sivasa düştü ama bu hep burda mı gorev ypck yoksa baska yere de gndrcklrmi cevabı nı istym bide telefonu gizli kullansa bişe olmaz di mi Krdslrm Alıntı
Misafir saffet Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2015 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2015 O hic belli olmaz melek hanimm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.