Φ olcayatay Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 arkadaşlar kafama takılan bi soru var ne zamandır düşünüp duruyorum ben edirne doğumluyum tüm akrabalarım askerliğini g.doğuda yaptı benim de o bölgeye düşme şansım sizce yüksekmidir Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 arkadaşlar kafama takılan bi soru var ne zamandır düşünüp duruyorum ben edirne doğumluyum tüm akrabalarım askerliğini g.doğuda yaptı benim de o bölgeye düşme şansım sizce yüksekmidir Valla eskiden olsa dediğin doğruydu ama şimdi pek kütüğe bakılmıyor.Ben erzincanda yaptım arkadaşlarımın çoğu doğu kütüklü olmasına rağmen askerliklerini yine bir doğu ili olan erzincanda yaptılar.Sen bi araştır bakalım şuben acemi birliği olarak nereye gönderiyormuş genelde. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Osmaniye'de (Adana) askerlik yaptım. Tertiplerim Giresun, Bursa, İzmir, Ankara, Maraş, İstanbul, Bingöl, Adana, Rize'liydi. Bağlantı kurabilen varsa söylesin. Nerde olursan ol, gideceğin yer tamamen tesadüf. Benim şubem de Tokat Buyrun. Alıntı
Φ PAŞ@_M Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Benim şubem de Tokat Buyrun. Sana birini soracam tanıdık çıkarmı.? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 askerliğinizin nereye çıkacağından çok statünüz ve görev yapacağınız yerdeki ortam çok önemlidir.yedek subay çıkarsa hiç tartışmasız kısa döneme göre çok daha rahat yaparsınız.alacağınız maaş da 1300 civarıdır. jandarma er olursanız , hakkariye bile çıksa kantinde çaycı olabilrisiniz ve hakkaride bile rahat edebilirsiniz. ya da istanbulda denizci olup da ferah bir askerlik şubesine düşebilriisniz. verildiğiniz odada başınıza ruh sağlığı bozuk bir başçavuş denk gelirse istanbul 15 ay size kabus olabilir. askerlik böyledir.en zor yerde rahat edebilir,en rahat yerde canınıza okuyabilirler. hiç bişey belli değildir. Alıntı
Φ aktas55 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2011 bizim samsunun bir köyüde çoğunlukla doğuya gönderiliyor hayırlısı olsun kütük samsunda doğuda yapmak istiyorum. Alıntı
Φ ensuperoyun Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2011 acemilik falan önemli değil önemli olan ust abiriliği onuda dağıtım yapılınca öğrenirsin şans belli olmaz Alıntı
Φ LiquidLove Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2011 Askerlikte mantık aranmaz güzel kardeşim. Alıntı
Misafir nektanebo59 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2012 aynen tamamen şans. Alıntı
Misafir melek Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 arkadaslar size bir soru soracagim yardimci olursaniz sevinirim ?Benim sevgilim izmirde yasiyor askerligi sizce nereye cikar doguya karadenize mi acaba smdiden tesekkurler Alıntı
Misafir gege Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 agustosta gidiyorum kaçında alımlar başlar Alıntı
Misafir Misafiirr Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2014 S.aleyküm Arkadaşlar Benim Doğum Yerimde İstanbul Bağcılar Kütüğümde İstanbul Bakırköy Nereye Düşerim Sizceee ? Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2014 arkadaslar size bir soru soracagim yardimci olursaniz sevinirim ?Benim sevgilim izmirde yasiyor askerligi sizce nereye cikar doguya karadenize mi acaba smdiden tesekkurler hiç belli olmuyor tamamen sansınıza kalmiş birseyy Alıntı
Misafir ali Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2014 kütük fethiye sizce nere cıkar Alıntı
Misafir ahmet Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2014 zonguldaklıyım acaba usta birliği nereye düşer?? Alıntı
Misafir tofask cı Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2014 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2014 Valla arkadaslar askerlik bu. Nere gondercegi belli olmaz :-) mantigin bittigi yerde askerlik baslar ;-) Alıntı
Misafir Mustafa Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2014 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2014 askerlik bitmez Alıntı
Misafir Mert Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2014 28.04.1994 dogumluyum abim askerse sirnakta yapiyor ben gitsem acemi nereye duserim Alıntı
Φ rebul Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 Çok mu önemli nereye düşeceğiniz vatani görev yapacak adam şehir farkı gözetir mi yahu????????????? Alıntı
Misafir ilhami alan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2014 Gumushaneliyim askerligim nere duser Alıntı
Misafir özge ışık Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 nişanlımın acemi birliği istanbul maltepe çıktı.. usta birliği nereye çıkar? Alıntı
Misafir abdurrahman Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 Acemi birliğim nereye düşmüştür muaunemi izmitte oldum Alıntı
Misafir Ayşegül Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2014 Acemi birliği kayseri dağ komando hava indirme . Usta birliği nereye çıkar tahminen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.