Φ kaosistiyorum Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 ikiside aylık dergi post-expres ve muzik dergisi roll .Sahane Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 National Geographic Türkiye edisyonunu tavsiye ederim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ neveser Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 'bütün dünya'...(başkent üniversitesi kültür yayınları) aylık...heryerde bulabilirsiniz... bir de edebiyat dergisi öneririm size...'kaçak yayın'... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ y/k Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Bende bir dergi öneriyim. Birazcık zor bulunur ama çok kaliteli ve dolu bir dergi. İçeriği kültür, sanat, edebiyat. Sarmaşık Kültür adın da aylık yayınlanıyor. En son Beyoğlu Aslıhan Pasajında 2-3 sayılarını (2. Necip Fazıl - 3. Nazım Hikmet özel dosya hazırlanmış). Bu ayda 8. sayıları çıktı. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 çocuklar için bilim çocuk (gerçi ben hala ara sıra alırım ) gençler ve yetişkinler için bilim teknik Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Penguen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bekir Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Birkaç tane de ben yazsam sanırım kızmazsınız... Siyasi... (bunların içerisinde felsefi ve edebi metinler de mevcut) Gerçek Hayat: Haftalık gazete şeklinde çıkan bir dergi...Hemen bütün gazete bayilerinde bulabilirsiniz...Bir dönem yazarları arasında İsmet ÖZEL de vardı..2,00-YTL Umran: Aylık dosyalarla çıkan bir dergi... Hayli hacimli...Fiyatını hatırlamıyorum ama 3 veya 3,5 ytl olması lazım. İslamiyat: (bunlar hayata islam penceresinden bakan dergiler) DOĞU-BATI: Ağır ama harika bir dergi...Üç aylık dosyalarla çıkıyordu...Son zamanlarda almadım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Genç Beyin dergisini tavsiye ederim....Çok geniş kapsamlı hoş bir dergi... Şiir sevenler için ise Yağmur dergisi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ y/k Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Berceste isimli bir dergi var oda fena değil. Edebiyat ağırlıklı. İçinden güzel şeyler çıkıyor bazen. Ama Kayseri'de yayımlanıyor. Diğer illerde bulmak biraz zor. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ elfida Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 SİZE ÖNERECEĞİM DERGİ BİR EDEBİYAT DERGİSİ 'BAYKARA' DERGİDE TÜRKİYEDEN VE TÜRK DÜNYASINDAN ÜNLÜ YAZARLARIN VE DEBİYAT ARAŞTIRMACILARININ YAZILARI VAR.HER SAYIDA FARKLI KONUKLAR VAR BAZI AMATÖR YAZARLARIN ESERLERİ DE DERGİDE YER ALIYOR EDİTÖRLÜĞÜNÜ İSE HİTİT ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3. SINIF ÖĞRENCİSİ İBRAHİM GÜMÜŞ YAPIYOR TAVSİYE EDERİM... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ NollDollars Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2011 Lemanyak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ okaner Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 İnsan ve Hayat Dergisini öneriyorum. Her sayısı bir öncekinden daha güzel. Ailece okunabilecek bir dergi. Ev hanımları için güzel bilgiler de var. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.