Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 mutlu yıllar kardeşim, her yaşın bir öncekinden mutlu, huzurlu, esenlikli geçsin. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 saolasın kardeşim, inan ben unutmuşum, görünce şaşırdım, saolasın... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) deli doktorum bugün senin doğum günün mü? o kadar güzel bir kişilik için nasıl bir dilek dilenirki? cyranonun dediği gibi her yılın bir öncekinden daha güzel olsun. ve yüreğinin bu güzelliğini hiçbir zaman kaybetme... :clover: Tarih: 25 Kasım , 2005 Düzenleyen: DeLİ eMİn Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 deli doktorum bugün senin doğum günün mü? o kadar güzel bir kişilik için nasıl bir dilek dilenirki? cyranonun dediği gibi her yılın bir öncekinden daha güzel olsun. ve yüreğinin bu güzelliğini hiçbir zaman kaybetme... :clover: yaw sorma emin abim be, o lanet gün bugünmüş ... saolasın abim, her günümüz güzel olsun... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun sevgiler Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 nice mutlu yaslara... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun sevgiler nice mutlu yaslara... teşekkürler arkadaşlar... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 bıraz gec oldu ama NİCE SENELERE Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Aarkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadınız, bak gözlerim doldu, aglayacam şimdi ya, ama ama hani benim pastaaaaaammmm...ben anlamam arkadaş pastamı isterim ben... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 mutlu yılar sevgili arkadaşım yeni yaşın kutlu olsun sağlıkla geçiririsin umurım Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 teşekkürler gezgin...ama bak sen de pastasız gelmişsin...olmuyo ama yaaa... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 doğum günün kutlu olsun yaşının ve yaşamının değerini bil... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 bütün pastalar senin sen yeterki iste Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 doğum günün kutlu olsun yaşının ve yaşamının değerini bil... teşekkürler aster, umarım hayatımın kıymetini hiç bi zaman unutmam... bütün pastalar senin sen yeterki iste e istemekle olmuyo ki , bak geceden beri bagırıyorum hala bişi yok...ya hani benim pastamm.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 HOŞ GELDİN Hoş geldin! Kesilmiş bir kol gibi omuz başımızdaydı boşluğun... Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin. Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. YÜRÜYELİM..... yaşın gönlünce geçsin....... sevgiler Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 saol made..seninde 1 aydır devam eden doğum günün kutlu olsun...deliye hergün bayram misali heralde Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 saol made..seninde 1 aydır devam eden doğum günün kutlu olsun...deliye hergün bayram misali heralde Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Nice mutlu yaşlara erişmek dileğiyle...Doğum Günün Kutlu Olsun... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 BİRAZ GEÇ KALDIM SANIRIM AMA MUTLU YILLAR HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ..... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 sleons, karçiçeğim teşekkürler...böle giderse ben de made in gibi iki ay kutlayacam doğum günümü... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 sleons, karçiçeğim teşekkürler...böle giderse ben de made in gibi iki ay kutlayacam doğum günümü... bak o zor biraz.... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 DOGUM GÜNÜN KUTLU HAYATIN UZUN OLSUN ! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 kaç günde doğmuş bizim deleterious ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.