Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

30'lu Yaşlarınızda Güzel Giyinmek - Sonunda Vücudumu Giysilerle Nasıl Kucaklıyorum

Üç yıldan daha kısa bir süre içinde 40'larıma giriyor olacağım ve söylemeliyim ki, dört gözle bekliyorum. Yüzümde ve vücudumda oluşan yeni çizgileri, bakımlı bir bahçe gibi saçlarımdan fışkıran kırları sevmiyorum açıkçası. Ancak, bu şeyler ele alınabilir (teşekkürler, Botoks ve saç boyası) ve her şeye rağmen, cildime şu anda olduğumdan daha fazla güvenmemiştim. 40'lı yaşlarımın bu güveni daha da besleyeceğini ve pekiştireceğini hissediyorum. Belki de yaşın getirdiği bilgelik ya da yetişkin banka hesabı, haftada beş gün sıcak yoga seansları ya da zamanla yavaş yavaş gelişen rahatlık ve kendinizi kabullenmedir. Ya da belki gerçekten iyi bir terapisttir. Muhtemelen yukarıdakilerin bir kombinasyonudur, ancak kendimi bugünlerde hiç olmadığı kadar kucakladığımı ve gardırobumda tezahür ettiğini söylemek yeterli. Aslında, 30'larımda yirmili yaşlarımı sonsuza dek şaşırtacak yeni seksi giyinme yöntemleri keşfettim.

AA16B33H.img?w=500&h=625&m=6&x=247&y=91&

Başvuru için, gençlerimde ve 20'li yaşlarımda vücudum hakkında acı verici bir şekilde güvensizdim. Ara sıra giydiğim mini etek veya şeffaf üst dışında, o zamanlar pek tenimi göstermiyordum. Her santimimi, özellikle de orta bölgemi eleştiriyordum, bu yüzden kendimi nasıl sunduğum konusunda çok stratejik hale geldim. Dalgalı, dalgalı silüetler benim vazgeçilmezimdi ve Y2K modasının zirvesinde, dar kot pantolonların, kısa üstlerin ve alçak her şeyin saltanatı sırasında reşit olmama rağmen, bir şekilde cimri trendleri giymenin bir yolunu buldum. en mütevazı yollar (katmanlamada ustaydım). Bazen eski fotoğraflara bakıyorum ve keşke o kıza kendini ve vücudunu biraz daha sevmesini söyleyebilseydim. Ama sonunda - 37 yaşında olgunlaştığını bildiğim için huzurum var.

Evet, daha yavaş metabolizmaya ve kollajen kaybına rağmen, vücudum hakkında harika hissediyorum ve bunu daha önce hiç olmadığı kadar gösteriyorum. Erken dönemlerin tüm gücüyle geri gelmesiyle birlikte, gençlik yıllarımda her zaman kaçındığım stiller ve silüetlerle oynamak için ikinci bir şansım olduğunu hissediyorum. Bu, yarı çıplak koşturduğum anlamına gelmiyor (yine de yapan herkesi takdir ediyor ve teşvik ediyorum), ancak sahip olduklarımı kesinlikle kişisel tarzım ve yaşım için özgün hissettirecek şekilde sergiliyorum.

İleride, 30'larımda yemin ettiğim üç seksi giyinme ilkesi (aynı yaş aralığındaki diğer kadınların hayran olduğum stil ile gösterdiği gibi).

Küçük ben

Tüm fiziksel varlıklarımdan her zaman bacaklarımı sevmişimdir. Ve 2023'te hala güçlenen mikro mini etekler ile, paylaşmaya devam edeceğim ve dünyanın gövdelerimi görmesine izin vereceğim. Bir mini etek veya elbiseyle stratejim genellikle üst tarafımı kapalı tutmaktır. Şu anda, eğlence ve profesyonelliğin mükemmel dengesini sağlayan bir etek görünümünü seviyorum. Londra merkezli şirket avukatı, moda etkileyicisi olan Lisa Ing Marinelli, ufacık bir miniyi kolay bir atlet, büyük boy blazer ve modaya uygun Western çizmelerle eşleştirerek bunu yukarıda mükemmel bir şekilde gösteriyor. Bu görünüm kesinlikle kopyalayacağım bir görünüm.

AA16B0G2.img?w=500&h=750&m=6

AA16AS0J.img?w=500&h=565&m=6

AA16ApDl.img?w=500&h=750&m=6

AA16B85W.img?w=500&h=625&m=6

AA16ApDn.img?w=500&h=666&m=6

AA16AS0N.img?w=500&h=1341&m=6

AA16B5CN.img?w=500&h=500&m=6

AA16AT4x.img?w=500&h=749&m=6

AA16B5CT.img?w=500&h=750&m=6

AA16BaHQ.img?w=500&h=782&m=6

AA16B863.img?w=500&h=812&m=6

Kaynak: The Zoe Report

handbag-883110.jpg

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.