Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Trump mitingindeki bir kadın 'Deccal' Obama'ya oy verdiği için insanlıktan özür diledi

AA12vXLG.img?w=768&h=432&m=6&x=447&y=221

Trump mitingindeki bir kadın, muhafazakar bir yayın ağına eski Başkan Barack Obama'ya oy verdikten sonra "insanlıktan" özür dilemek istediğini söyledi.

Real America's Voice muhabiri Ben Bergquam, Cumartesi günü Michigan'da eski Başkan Donald Trump ile yaptığı mitingden önce kendisini Jeanie olarak tanımlayan kadınla konuştu.

Bergquam, "Bana doğru yürürken ne söylediğini söyle," dedi.

Kadın, "Deccal Obama'ya oy verdiğim için insanlıktan özür dilemek istedim" dedi. "Çok özür dilerim. Eskiden Demokrattım. Hayatım boyunca maviydim. Ben de seçim yanlısıydım ve 21 Ocak 2021'e kadar ateisttim."

Trump destekçisi, Joe Biden başkan olarak yemin ettiğinde "ani bir uyanış" yaşadığını söyledi.

"Böylece maviden kırmızıya MAGA'ya geçtim!" ortaya çıkardı. "Ve ben buradayım! Ve burayı kesinlikle seviyorum!"

Bergquam, "Hayatımızda hepimiz hatalar yaparız," diye yanıtladı. "Ve işte burada Tanrı'nın lütfu devreye giriyor."

Kaynak: RawStory

barack-obama-1129156.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.