Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2022 Admin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2022 Pantolon Çok Uzunsa Kısaltmak için Sadece Bir Şeye İhtiyacınız Var (Ne Olduğuna Çok Şaşıracaksınız) Biri bana moda söz konusu olduğunda herkesin bütçe ayırması gerektiğini düşündüğüm bir şey soracak olsaydı (ki ne yazık ki çoğu insan yapmaz), bunun bir terzi olması gerekirdi. Aslında, geçenlerde birisiyle, çarpıcı R&B şarkıcısı Mya'nın eski bir görselinde (“My Love Is Like…Wo”) ne kadar çarpıcı göründüğü hakkında konuşuyordum çünkü giydiği takım elbise ona tam anlamıyla “T” uyuyordu. Profesyonelce uyarlandığı için bunun böyle olduğuna beni asla ikna edemezsiniz. Aynı zamanda, ağaçlarda para yetişmiyor ve muhtemelen sahip olduğunuz çeşitli giysiler söz konusu olduğunda bir tür geçici çözüm bulmanız gerekecek zamanlar olacak. Ben de bunu anlıyorum. Mevcut acil sorun, olması gerekenden daha uzun pantolonlarınız varsa, @miiisheru'nun sorunu sizin için çok iyi çözebilecek bir tüyosu var. Beni bir "duraklama nedeni" haline getiren tek şey, saç bağlarının sonunda ayak bileklerinizi çok sıkı tutması. Ama belki ayarlanabilir olanları bulabilirsin, bu da bunu daha az zorlaştırır. Bence buradaki sonuç, genel fikir harika ama bunun için sağlığınızı riske atmayın. Gündüz veya gece dışarı çıkmadan önce bu saç tokalarının rahatsız olmadığından veya cildinize batmadığından emin olun. Aksi takdirde, saatlerce süren zayıf dolaşım, bir dizi başka soruna yol açabilir - ve kesinlikle bunu istemiyoruz… değil mi? Kaynak: Bellatory
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın