Φ asican Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Arkadaslar su ana kadar en buyuk bulusu henuz kimse bulamadi . Kanaatimce en buyuk bulus ; KENDINI BULMAK' tir.. Alıntı
Φ YuceL Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Degerlendirdigin kritere bagli. Boyle "en buyuk, en guzel, en ilginc, en yararli, vs" gibi kavramlar gorecelidir, degerlendirmeyi yapan insana gore degisir. Senin hayatinin en onemli ilgi alani ne ise, sana gore "en buyuk bulus" da bu alanda senin isini kolaylastiran bir yenilik olacaktir. Ancak genel anlamda, bence en buyuk bulus Elektrik. Bzzzt. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 En büyük buluş Tuvalet Kağıdı! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Bence de elektrik.. Alıntı
Φ re-fik Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 çok güzelsin natalia ama çok boş konuşuyorsun kim için konuşuyorsan gerçi resimdekinin sen olduğundan bile şüpheliyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 çok güzelsin natalia ama çok boş konuşuyorsun kim için konuşuyorsan gerçi resimdekinin sen olduğundan bile şüpheliyim ???? sanene ki resimdekinin ben oldugumu iddia ettiğimi de hatırlamıorum ?? cikletten misin yoksa loto mu ? Alıntı
Φ incesirt53 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Arkadaslar su ana kadar en buyuk bulusu henuz kimse bulamadi . Kanaatimce en buyuk bulus ; KENDINI BULMAK' tir.. Ulkemizde insanini seven insani buldugumuz zaman biz en buyuk bulus yilimizi kutlariz. Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Bence de öyle..cep telefonları, pc'ler, tvler... hepsi elektrik olmadan bi işe yaramıyor.. Elektriğin olmadığını düşünsenize... Alıntı
Φ brc Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Bencede elektrik,teknolojide ve çağlarda ilerlememizin büyük nedenlerinden biri bu eleman Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 En büyük buluş matbaadır Kendini bulmak bir buluş değildir Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Arkadaslar su ana kadar en buyuk bulusu henuz kimse bulamadi . Kanaatimce en buyuk bulus ; KENDINI BULMAK' tir.. Ulkemizde insanini seven insani buldugumuz zaman biz en buyuk bulus yilimizi kutlariz. ya bunların bulunmadığını söyleyenler var ya bence kendileri bulamadıkları için böyle şeylerin olmadığını söylüyorlar ben kendimi biliyorum kendimi tanıyorum kendimi hayatın başındayken buldum insanıımı severim memleketimi severim elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım bu iki unsura ne yani şimdi numunemiyim ben yoooooo bi ton insan var böyle allah aşkına böyle saçma sapık şeyler yazmayın be kardeşim Alıntı
Φ VİRGO Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 asican haklı kendini bulmak gerçekten iyi laf Alıntı
Φ cilgin_haberci Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 bence elektrik cünkü şuan kullandıgımız bilgisayarlar onun sayesinde calısıyor we elektroniğe cıkılan yol elektrik kanunundan başlar ayrıca unutmayalım kı elektroniğin başlangıcı bile elektriktendir. bilgisayar internet vs... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 en büyük buluş yazıdır arkadaşlar..yazı sayesınde bilgiler aktarılmıştır..bilgiler aktarılamasaydı bilimde ilerleme olmayacaktı ve bu noktaya gelinemıyecekti.. elektriğin bulunmsında da yazının rolü vardır.. Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Bence en büyük bulus budur. Bedenden Çıkış Çözüldü İsviçreli uzmanlara göre, “bedenden ayrılma” duygusu, aslında beyinde yeri bilinen karmaşık bir koordinasyon sürecindeki bozukluktan ileri geliyor. Bilimadamları, genellikle ölümden dönenlerin anlattığı “bedenden ayrılışın” sırrını çözdüğünü düşünüyor. Olaf Blanke ve Margitta Seeck adlı nöroloji uzmanları, sara hastalığıyla ilgili çalışmaları sırasında, beyin korteksinin sara nöbetlerine yol açan kısımlarını yok etmek amacıyla beynin bazı bölgelerini elektrikle uyardı. Cenevre üniversitesi tıp fakültesiyle Lozan politeknik okulunda görev yapan iki uzman, “pariyetal-temporal” bağlantısını elektrikle uyardıklarında beden hissinin bozulduğunu farketti. Bugün yazılı açıklama yapan iki araştırmacı, “o an, beynin bedenin görüntüsünü ürettiğini, ancak bu görüntünün yerinin değiştiğini” belirtti. Uzmanlara göre, görüntü bedenin altında, karşısında ya da arkasında olabiliyor. Görüntü bedenin altında veya karşısında hissediliyorsa, hasta kendi görüntüsünü hala tanıyabiliyor. Görüntü, bedenin arkasında ise hasta “tehditkar ve karanlık başka bir varlık” hissediyor. Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 bence en büyük buluş kumanda ehehehe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.