Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Radyacım..şekerim..halının modeli enfes..ancak koltuklarımla uymuyor.. bu durumda senden birde kotuk takımı reca ediciim.. Keçiyle,tavuğun durumuna gelinceee... Keçi balkonumuzda semire semire boğa vaziyetine geldi.. kendisinden korktuğumuz için yanına yaklaşamıyoruz.. Tavuksa bahçede şişine kabara volta atan komşunun horozuna kur yapmakla meşgul.. sanaırım yakında bir izdivaç gerçekleşecek.. paçavraya dönmüş caaanım halımızın üzerinde yeni doğan civcivlerimiz eşelenir artık.. getirdiğin çiçekleride keçiye veriveriyim barii..evde yiyecek hiç ot kalmamıştı canım teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 AŞKTA YARIN YOKTUR SEVGİLİ (iğdem benim ) Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili. O ilkel bir acıdır, yaban bir ağrıdır. Gelir ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur. Sonra bir perde açılır ve yolculuk başlar. Bu yolculukta artık para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş, anneler ve korkular yoktur. Aşkın kendi gerçekliği vardır sevgili. İnsan bir başka ışığa teslim olur... Aşkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir. Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur. Yükü çok ağırdır, kendiyle buluşmuştur. Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında. Hindistan`da Ganj Nehri`nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleri de onunladır, yitirdikleri de... Newyork`ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaşayan kadının çıplak yalnızlığı da. Her şey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de... Aşkın kültürlü olmakla, bilgili olmakla da ilgisi yoktur sevgili, kanımıza karışan ilkel acı, o yaban ağrıyla hiçbir kitabın yazmadığı hakikatlere daha yakınızdır, inan... Kim demişti hatırlamıyorum, aşk varlığın değil, yokluğun acısıdır diye. Belki de bu yüzden ilk gençliğimde, o yoğun aşık olduğum yıllarda, gözüme uyku girmez, dudağımda bir ıslıkla bütün gece şehri, o karanlık, o hüzünlü sokakları dolaşır, insanları uykularından uyandırmak isterdim. Uyanıp, içimde derin bir sızıyla uyanan o derin sancının acısına ortak olsunlar diye... Aşk çok eski bir şeydir sevgili. Onun içinden o çileli çocukluğumuz geçer. Sevdiğimiz insanların çocuklukları da... Oradan üvey anneler, eksik babalar, parasız yatılılar geçer. Ve sonra aşk bütün bunları alır, daha da eskilere gider, hep o ilkel acıya, o yaban ağrıya... İnsan bazen nedensiz yere umutsuzluğa kapılır. Kimselere veremez sevgisini, kimselere kendini anlatamaz, evlere kapanır... Bazen denizler, kıyılar çeker insanı. İnsan bu kapılmayı anlayamaz, oysa çok eski bir yerde yaşanmasından korkulup vazgeçilmez aşkların sızısıdır bu. Bu sızı, bu yenilgi mevsimlerle yıllarla devredilir başka insanlara... Bir insanın yaptığı bir hatanın tüm insanlara yayılması gibi... İşte şimdi biz de sevgili, ya olmadık zamanlarda umutsuzluğa kapılıp, soluğu evlerde alacağız, ya da denizler, kıyılar çekecek bizi. Nasıl biz başkalarının korkaklığını taşıyorsak, başkaları da bizim korkaklığımızı taşıyacak, yenilgimizi, umutsuzluğumuzu... Birazdan sabah olacak... Para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş, anneler ve korkular başlayacak... Bunlar varsa ve bizim için geçerliyse aşk yoktur ve hiç olmamıştır sevgili. Birbirimizi kandırmayalım... Hadi güne hazırlan. Yaşadıklarımızı unutmaya çalış. Aşk bize güvenip verdiği büyüsünü, sırlarını, cesaretini, bilgeliğini ve o ilkel, o yaban ağrısını geri alacak. Bunlar olurken içimiz bir an çok üşüyecek, sonra geçecek... Hadi, oyalanma birazdan yarın olacak... Aşkta yarın yoktur sevgili... cezmi ersöz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 bunu yumurtaya kim yaptı ablacım bu olayı çözmek lazım Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 diloşum canım arkadaşım. ben gelmiyorum diye sende beni unuttun sanırsam... neyse... lolipop ' unun tadı biraz mayhoş bu günlerde..... sitem bile edemeyecek kadar yorgunum ... nasıl bir yorgunluk bu pek tarif edemiyorum aslında. duygular yorulunca bedenin de enerjisi çekiliyormuş galiba.... parmağımı kaldırmaya dermanım yok denir ya tamda o haldeyim bu aralar.... neyse.... geçerken uğramak istedim. kendine iyi bak seviyorum seni.... Dönebilmek o dönüşü olmayan yollardan Sürekli bir aldanış bir daha bir daha Hiç bitmeyecek gecelerden bir sabaha Çıkabilmek ve sevmek durmadan usanmadan Konuşmak Konuşmak gözlerle fısıltılarla Duymak büyülü sıcaklığını beyaz ellerin Her geçen dakika var olduğunu anlamak için Yaşamak arzu dolu dudaklarda, şarkılarla Unutmak ne varsa kötülükten yana İnmek sevilen gözlerin derinliğine Öyle mutlu, öyle sarhoş, alabildiğine Bin yıl içmek o sulardan kana kana Her gün ona koşmak dağlardan tepelerden Her yerde, her zaman onsuz edememek O en tatlı hayal, en büyük gerçek Anlarsın taşan o günlerden gecelerden Sonra bir gün o bütün karanlıkları yırtasın gelir Başını alıp gidesin gelir uzak denizlere Artık her şey boş ve yalan sevdin ya bir kere Her yerinden bir buğu halinde o yükselir Sen yoksun Artık anla yeryüzünde bir o var Onun elleri var, gözleri, dudakları Anlarsın tenin beslediği zaman toprakları Ve hala seversin zaman bitinceye kadar Yeniden var oluştur ya da bir başka türlü oluştur bu Nice aldanmalardan sonra bir aşka dönüştür bu. Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Nasıl göremedin beni..elinde balonla gezen benden başkası yok ki bu alemde.. herneyse senin bana gönderdiğin şu zeplinlerden birine bindiğim vakit tanıyacağından eminmisin..? şöyle yapalım..hangi zeplinden gül yaprakları dökülüyorsa bil ki o benim zeplinimdir.. denizden doğru hangi istikamettesin kuzum..? oraya bakıyım bari.. bu sana.. merşi şeker... oturduğun yere bakıp şöyle tarif edeyim ::::::::>>tam karşı istikamet... gül yaprakları mı..?mımm.. gözüm yükseklerde olicek Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 AŞKTA YARIN YOKTUR SEVGİLİ (iğdem benim ) Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili. O ilkel bir acıdır, yaban bir ağrıdır. Gelir ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur. Sarmaşığım.. çok güzeldi..gerçekliğine dokunmak..bir hayal olmadığını anlamak..seni seviyorum.. bunu yumurtaya kim yaptı ablacım bu olayı çözmek lazım ahhh canım yaa..evet hangi gaddar kıydı bu yımırtaya..? bu işin peşine bizzat şahsen kendim düştüm zeynebim..sen üzülme.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 diloşum canım arkadaşım. ben gelmiyorum diye sende beni unuttun sanırsam...neyse... lolipop ' unun tadı biraz mayhoş bu günlerde..... sitem bile edemeyecek kadar yorgunum ... nasıl bir yorgunluk bu pek tarif edemiyorum aslında. duygular yorulunca bedenin de enerjisi çekiliyormuş galiba....parmağımı kaldırmaya dermanım yok denir ya tamda o haldeyim bu aralar.... neyse.... geçerken uğramak istedim. kendine iyi bak seviyorum seni....[/color] Seni unuturmuyum hiç..bu mümkün mü..? benim biricik Lolipopum.. ne oldu sana..?kimler üzdü..kimler yordu seni..? senin o kadar renkli bir iç dümyan var ki..o nun öyle kolay kolay solması mümkün değil..geçici bir süreçtir mutlaka..geçicektir..herşeyi biraz oluruna bırak bitanem.. Bende seni seviyorum..çok hemde.. merşi şeker... oturduğun yere bakıp şöyle tarif edeyim :::::::tam karşı istikamet... gül yaprakları mı..?mımm.. gözüm yükseklerde olicek hıı..tam karşımdasın öyle mi..bu sen misin..? koca bir duba.. nayır..nolamaz..bu sen olamazsın..!!! gözün yükseklerde olsun zati..napıcaksın aşağılara bakıp.. birazdan gül yaprakları dökülecek başından..hazırmısın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 benim içinde öyle bidenem gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 sanada bi kedi bırakayım.. kedi dağıtıyorumda Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 benim içinde öyle bidenem gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar Seni ilk gördüğümde Tırnaklarını yiyordun.. Kimbilir nelere sıkılmıştı canın Öyle sıkıntılı yanları var ki yaşamın Haklısın..haklısın..çok haklısın.. Gözlerime yalan söylemeyi öğretemedim hala..demiştim değil mi..? Seninkilerde söylemiyor sarmaşığım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 sanada bi kedi bırakayım.. kedi dağıtıyorumda Spices çok incesin canım.. yalnız keşki bana ufak bir köpekçik bıraksaydın..korkarım ben bu mahlukattan.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 ahhh canım yaa..evet hangi gaddar kıydı bu yımırtaya..? bu işin peşine bizzat şahsen kendim düştüm zeynebim..sen üzülme.. ablacımm alaştırmaların nasıl gidiyo yumurtaya kıyanı ya da kıyanları(çok CSI izlemekten ) bulabilcekmisin öptümm seni kocaman Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Zeynepçim bende ne kurtulmuş ki o hain kurtulsun.. köşeye sıkıştırdım zalımı.. sen mirak etme..birinin onu durdurması gerekiyordu..bugün yımırta kıran yarın kimbilir neler kırar.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2007 olleyyy biliyodum abla bulcağını yumurtayı kıran yarın penceremize taş atıp camımızıda kırabilir Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Oh beee sonunda buldum!!! Kaçgündür senin hoşuna gidebilecek bide verdiğim halıya uygun koltuk takımı arıyodum Diloşum bak bakalım bunları beğenecekmisin hem bayramda geliyo yeni yeni ne güzel Çokta uzaktasın be güzelim bunlar yollarda gelirken çizilmese bari Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Spices çok incesin canım.. yalnız keşki bana ufak bir köpekçik bıraksaydın..korkarım ben bu mahlukattan.. ben sana bi köpek bırakayım gerekirse sana hiçbir kedi yaklaştırmaz Oh beee sonunda buldum!!!Kaçgündür senin hoşuna gidebilecek bide verdiğim halıya uygun koltuk takımı arıyodum Diloşum bak bakalım bunları beğenecekmisin hem bayramda geliyo yeni yeni ne güzel Çokta uzaktasın be güzelim bunlar yollarda gelirken çizilmese bari radya bende koltuk ve bu manzaradan istiyom elimde sıcak şarabımla o pencereden kar seyretmek istiyorum... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Ferhat Göçer - Takvim Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... Vakit geçmek bilmezdi oysa Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler... Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım kadar battım... Meğer herkes tanışıyormuş birgün Mutlaka gerçeğin ta kendisiyle İnsan buna da alışıyormuş İnsan dayanıyormuş bütün gücüyle Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddedersen Gururdan mı nedendir artık Sen gel kendini alt edersen Evimi ocağımı yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına dünyanın batağına Batacağım kadar battım ablacım sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum kaçıncıya dinliyorum hiç bilmiyorum beğenceğini düşündüm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 Oh beee sonunda buldum!!!Kaçgündür senin hoşuna gidebilecek bide verdiğim halıya uygun koltuk takımı arıyodum Diloşum bak bakalım bunları beğenecekmisin hem bayramda geliyo yeni yeni ne güzel Çokta uzaktasın be güzelim bunlar yollarda gelirken çizilmese bari Radyacım..canım ya ne zahmetlere girmişsin sen.. nasılda biliyosun hoşuma gidecek şeyi.. çok karizmatik bir takım bu.. bayıldım şekerim..halı,koltuk takımı müthiş bir ambians içindeler..de..nasıl söylesem bilmem ki.. bi de bunlara uygun bir evim olsaydı işte o zaman tam süper olacaktı.. ben sana bi köpek bırakayım gerekirse sana hiçbir kedi yaklaştırmaz Çok şeker bişey bu Spices.. ağzındaki pipomu ne..? teşekkür ederim canım.. Ferhat Göçer - Takvim Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler... ... ablacım sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum kaçıncıya dinliyorum hiç bilmiyorum beğenceğini düşündüm Çok beğendim zeynebim.. teşekkür ederim bitanem.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 yazyağmurum..özledim seni koltuk takımına uygun evin yoksa,ziyan olmasın ben de alabilirim yaşam dediğin ne ki doğmak bir kere ölmekse...binlerce. an avucunun içinde yeryüzü an yıldızlar kadar uzaktan seyredersin kendini gün gelir bir simit sıcaklığı damağında gün gelir ne yenir ne yutulur boğazında geçmişten bu yana akıl ermez kahpelerin oyunlarına vurulurda- vurulursun tenine yabancı kurşunlarla denizinin mavisini sunarsın kurak ruhlarını ıslatırlar yüreğindir can yelekleri kıyılarında doğar- büyür- çoğalırlar ama yazgısıdır tarihten bu yana insan olanın direnerek tüketilmek ve bir kere doğup binlerce kez ölmek yine de bitmez denizlerin boğuşsan da dalgalarında çekemez derinlerine ölü yosunlar vurursun mutlaka bir adanın kollarına seyrederler seni ölüm çukurundaki simsiyah kanayan gözleriyle binlerce parçaya bölünsen de gülüşlerini söndüremez sağanakları özlem dolu gözlerinde bulamazlar düşmanca bir bakış sorumsuzca sıralanan sözlerinde susarsın..susarsın yiğitçe bilirsin daha çok yürünecek bu vahşet yolunda kiminin dil ucundan kiminin iki dudak arasından batacaktır özsüz sözlerinin zehirli dikenleri ama alışıksındır artık kan tutmaz seni yaşam dediğin ne ki doğmak bir kere ölmekse...binlerce.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 yazyağmurum..özledim seni .. koltuk takımına uygun evin yoksa,ziyan olmasın ben de alabilirim yaşam dediğin ne ki doğmak bir kere ölmekse...binlerce. an avucunun içinde yeryüzü an yıldızlar kadar uzaktan seyredersin kendini gün gelir bir simit sıcaklığı damağında gün gelir ne yenir ne yutulur boğazında geçmişten bu yana akıl ermez kahpelerin oyunlarına vurulurda- vurulursun tenine yabancı kurşunlarla denizinin mavisini sunarsın kurak ruhlarını ıslatırlar yüreğindir can yelekleri kıyılarında doğar- büyür- çoğalırlar ama yazgısıdır tarihten bu yana insan olanın direnerek tüketilmek ve bir kere doğup binlerce kez ölmek yine de bitmez denizlerin boğuşsan da dalgalarında çekemez derinlerine ölü yosunlar vurursun mutlaka bir adanın kollarına seyrederler seni ölüm çukurundaki simsiyah kanayan gözleriyle binlerce parçaya bölünsen de gülüşlerini söndüremez sağanakları özlem dolu gözlerinde bulamazlar düşmanca bir bakış sorumsuzca sıralanan sözlerinde susarsın..susarsın yiğitçe bilirsin daha çok yürünecek bu vahşet yolunda kiminin dil ucundan kiminin iki dudak arasından batacaktır özsüz sözlerinin zehirli dikenleri ama alışıksındır artık kan tutmaz seni yaşam dediğin ne ki doğmak bir kere ölmekse...binlerce.. Bende seni çok özledim su damlam.. sen iste tek..eşyaların promosyonu da var hem..içinde yaşayanları da beraberinde veriyorlar.. Şiiri okuduğumda tutuldum kaldım sanki..öylesine etkiledi beni..özellikle işaretlediğim yerleri.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 ben de öyle hissetmiştim yaa içindekileri de demek bunu sevdim alıyorum Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 hıı..tam karşımdasın öyle mi..bu sen misin..? koca bir duba.. nayır..nolamaz..bu sen olamazsın..!!! gözün yükseklerde olsun zati..napıcaksın aşağılara bakıp.. birazdan gül yaprakları dökülecek başından..hazırmısın.. benim gibi ince zarif birin dubalarlarla nasıl karıştırabilisin sanırım yakamoz ve benim ışıltım seni şaşırtmış olacak.. bu mevsimde zahmet olmasın onca gül bulmak zor olabilir.. bizz en iyisi baharı bekliyelim.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 ben de öyle hissetmiştim yaa içindekileri de demek bunu sevdim alıyorum alıyomusun bizi de yani.. al ve hiç bırakma olur mu..? benim gibi ince zarif birin dubalarlarla nasıl karıştırabilisin sanırım yakamoz ve benim ışıltım seni şaşırtmış olacak..bu mevsimde zahmet olmasın onca gül bulmak zor olabilir.. bizz en iyisi baharı bekliyelim.... baharı bekleyen kumrular gibi sende beni bekle sakın unutma.. yakamoz ve senin ışıltın.. iki farklı şey olduğunuzdan eminmisin..belki de sen bizat şahsen,kendin yakamozsun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.