Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Mart , 2022 Admin Gönderi tarihi: 31 Mart , 2022 Mükemmel, 10 dakikalık fritöz (airfryer) somon balığı Havalı fritöz somon balığı, somonu pişirmenin hızlı ve kolay bir yoludur, bu da kenarların sararmasına ve yumuşak, pul pul orta kısmına neden olur. 10 dakikada hazır, düşük karbonhidrat ve düşük kalorili! Somonu bir fritözde pişirmek en yumuşak, etli ve lezzetli balık parçasıyla sonuçlanır ve aynı zamanda çok hızlı ve kolaydır! Bu düşük karbonhidratlı, düşük kalorili somon tarifinin hazırlanması 10 dakika sürer ve hafta içi kolay bir yemeğin parçası olarak mükemmeldir. Fritöz, balıkları harika bir şekilde kızartır ve sonuç, restoran kalitesinde deniz ürünleri gibidir! Fritözümü kullanmayı seviyorum. Kullanımı çok basit ve bu somonun ne kadar lezzetli çıktığını size anlatamam! Vaktiniz yokken kolay aile yemekleri için mükemmel! Hava fritözünüzü benimki kadar seviyorsanız, panelenmiş hava fritöz tavuk, hava fritöz patates ve hava fritöz katı haşlanmış yumurtalarımı mutlaka deneyin. Airfryer fritöz'de somonu nasıl yapılır Somon filetolarını eşit boyutlarda kesin ve fritözünüzü önceden ısıtın. Ayrıca önceden kesilmiş fileto olarak da satın alabilirsiniz. İsterseniz cildi çıkarabilirsiniz, ancak bunu yapmanız gerekmez. Her filetoyu sarımsak, kırmızı biber, tuz ve karabiberle tatlandırın ve üzerine biraz zeytinyağı gezdirin. Kırmızı biber, pişirildiğinde somona gerçekten güzel, esmer bir renk verir, bu yüzden onu somona eklemeyi seviyorum. En iyi lezzet için baharatları ovaladığınızdan emin olun ve ardından somonu fritöze koyun. Somonun kalınlığına ve sahip olduğunuz fritöze bağlı olarak süre değişebilir. Ancak ortalama olarak, fritöz somonunun 7-9 dakika içinde pişmesini bekleyin – bu kadar! Kolayca pul pul döküldüğünde hazır olduğunu anlayacaksınız. O zaman servise hazırsınız. Kızarmış somonun yanında ne servis edersiniz? Salata: Taze bir salata, bu mükemmel fritöz somonunun bir parçasına harika bir eşliktir. Dengeli bir yemek için mısır domatesli avokado salatası veya karnabahar tabbouleh salatası üzerinde deneyin. Tahıllar: Pirinç, kuskus, arpa ve farro, doyurucu bir yemek için somon balığına mükemmel eşlik eder. Lübnan pirinci, Akdeniz kuskus salatası veya zerdeçallı pirinç salatası ile deneyin. Sebzeler: Bu seçenekle kolayca bonus puan alırsınız çünkü servis ettiğiniz sebzeyi somonla doğrudan hava fritözünde yapabilirsiniz. Kişnişli karnabahar pirinci ve bademli yeşil fasulye ile harika olur. Ben sade yeşil fasulye seçtim ve 2-4 dakika içinde hazırlar! Fritözde somon yapmak için ipuçları Somon filetolarının benzer kalınlıkta olduğundan emin olun. Bu, hepsinin aynı anda eşit şekilde pişmesini sağlayacaktır. Fritözün boyutuna bağlı olarak, bunları gruplar halinde pişirmeniz gerekebilir. Daha sonra gerekirse kalın olanları birlikte pişirebilirsiniz. Çatal ile istenilen kıvamı kontrol edin. Hava fritözleri söz konusu olduğunda, somonu pişirmek için gereken süre, somon parçalarının kalınlığına ve kullandığınız fritözün modeline bağlı olacaktır. Kontrol etmenin en iyi yolu, kolayca dökülüp dökülmediğini görmek için bir çatal kullanmaktır. Baharatlı somonu eklemeden önce fritözünüzü önceden ısıtın. Somonun eşit şekilde pişmesi için bunu yapmanızı tavsiye ederim. Bu, pişirme süresini hızlandırır ve somona daha gevrek bir kenar verir. Sepetinizi aşırı doldurmayın. Bunu yaparsanız somonun gevrek olmaması riskini alırsınız çünkü somon filetolarının birbirine değmesinden gelen nem somonun çevresinde dolaşan sıcak havayı hızla etkileyebilir. Gerekirse somonu iki partide havayla kızartın. SSS Hangi hava fritözü en iyisidir? Piyasada çok sayıda harika hava fritözü var. İncelemelere dayanarak yalnızca ikisini test ettim ve şu anda Skinnytaste by Vremi Air Fritöz ve NuWave Air Fritözü kullanıyorum ve seviyorum. Skinnytaste'in temizlenmesi daha kolaydır ve daha yüksek watt'a sahiptir (1700'e 1300), ancak ikisi de mükemmeldir. Somonu neden fritözde pişirelim? Dürüst olmak gerekirse, bu en etli somon balığıdır ve gerçekten mükemmel bir şekilde pişirilir! Bir araya getirmek çok kolay ve temizlik bir esinti. Yemeğinizin geri kalanını somon balığını çevirmekten veya yağ sıçratmaktan endişe duymadan hazırlayabilmeniz için elinizin altında olmasını seviyorum. Ayrıca, balıkları sığ kızartmaktan daha sağlıklıdır ve sonuçlar gerçekten kendileri için konuşur! Havada kızartılmış somon balığı tutar mı? Fritöz somonu yemek hazırlamak için harika bir seçenektir; Kolay ve hızlı öğle ve akşam yemekleri için salatalara ve tahıllara kolayca ekleyebilirsiniz. Üç güne kadar hava geçirmez bir kapta iyi kalacaktır. Ayrıca pişmiş somon parçalarını üç aya kadar dondurabilirsiniz; sadece gece boyunca buzdolabında eritin ve sonra ısınana kadar ısıtın. Kaynak: MediaFeed Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.