Φ Demircan Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yoksa beni beğenmedinmi ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Demircan Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 o benim kankam o benim kankam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 NASILIMMMMM foruma yeni geldin sanırsam...hoşgeldinn... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yoksa beni ekiyormusun hoş gelmişsen demirrcan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bı sakıncasımı var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 saat kaçta akıyuruz aleme Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 olumune kankayız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 bizim ilişkimiz ne olcak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 baba benimle gurur duyuyor musunnnn?? ay gaffur ayy... yım neym is CANATAN... neye canatan bu CANATAN...? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 büüürhaan peynir de bakiyim kanımca öyle belli olmaz kopürdür... sensin pskopat ama kamera seni seviyor bende seni seviyorum neeh saldırr gaffurrrr kıpırdama çekirüm kıpırdama yoksa kafana kamerayı yersin saldır gaffur bu senin gaynananmı sensin pskopat :lol: niye utanürmüsün günaydın gankaa gankkaa ben diyorum ki :lol: beni kıriyormüsünn bürhan .... [/size] seni yakalamayım tenhada bürhan bürhan beni gırıyormüsünnn sende çok kaprislisin haaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 anladıysam arab olayım mısıra geri döneyim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 gaffuru sen begenmiyormusun :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 şiiiiişşşşş her şey konrol altıındaaa... bürhan seni tenhada sıkıştırırım ...sen anladın onu... niyeee kii niye bir sakıncasımı var sen beni beğenmiyormusun ? gaffur ama olmuyor ki kiiiii sıkıyürsa h begenme sen anladın oni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 gaffır fan clup üyesi oldun kaan abim heyy bizden başka yerlere de gürmeyesün...gaffır maffır kesmez.. anladın sen onu şaka bi yana komik oliyi..ama bürhanı da isterim o da olsun.. ama olmiyii..neden böle yapiyisin kiii? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Demircan Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 gaffır fan clup üyesi oldun kaan abim heyy bizden başka yerlere de gürmeyesün...gaffır maffır kesmez.. anladın sen onu şaka bi yana komik oliyi..ama bürhanı da isterim o da olsun.. ama olmiyii..neden böle yapiyisin kiii? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ BAmbu Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 SÜperrrr... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 süperrrrrrrrrrrrrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 sen beni yoksam beğenmiyormusun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 anladin sen onu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 anladin sen onu anladım onu sen beni beğenmiyorsun.. ölümüne gangayık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 bebişim ama olmiyii... ee bende bürhan dan incileri dökiiyimm bebişimm ama olmiyi gaffır ben öyle demek istemedim bebişim bak yanlış anlıcak biri duyarsa...ifottt... :D Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Nasilim??? Ha bide: Uzatsan tam süper olacak!!! gercekden adam süper diziye farkli bi tat katmis...<br><br> !!!!!ÖlüMüNe KanKaYiz!!!!! <br><br><br><object width="425" height="350"><param name="movie" value=http://www.youtube.com/watch?v=guLMakiSltw&autoplay=1></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src=http://www.youtube.com/watch?v=guLMakiSltw&autoplay=1 type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object><br><br> Bu ileti sometimes BlaCk tarafından postalanmıştır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 kaninca öle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Nasilim??? Ha bide: Uzatsan tam süper olacak!!! gercekden adam süper diziye farkli bi tat katmis... !!!!!ÖlüMüNe KanKaYiz!!!!! Eger Gülmek istiyorsaniz... Buyrun yeni geldin sanırım....ee insan nasıl başlarsa öle gider...gaffırla başladın ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 my name is canatan eeeeeeee çaya geçelimmi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.