Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 +1 yeni bir sewgili buldun gözün aydın sewin gayri..... bulmuşmudur sahiden.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 bulmuşmudur sahiden.. yok bulmamıştır....allam ya ne safsın kızım ...erkek milleti daha senden tam kopmadan arama çalışmalarına başlıyorlar........azcık gözününü aç........ hee senin kide ole olcak diye bişey yok..... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 yok bulmamıştır....allam ya ne safsın kızım ...erkek milleti daha senden tam kopmadan arama çalışmalarına başlıyorlar........azcık gözününü aç........ hee senin kide ole olcak diye bişey yok..... ne bileyim hiç düşünmemiştim.. yokluğuna alışmıştımda bir başkası olma ihtimalini hic düşünmemiştim valla.. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ölürüüüümmm ölüüürüüümmmm sanaaaa ölürüm Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 kendime gitsin cem karacadan çok yorgunum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 muazzez abacıdan vurgun Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Bugün Ben bugun yarin bagina girdim Ay benim canim bir hosum bugün Tomurcuk güllerede ellerim surgün Bayginim cabim topladim bugün Kara gözünde cok sey okudum Ozanim bugün sairim bugün Bunca ömrümü bosa gecirdim sorma be canim pismanim bugün Asigim sevda cölünden gectim Keremim bugün ferhatim bugün Kendimden gectigimde askina dustüm Dokunma canim hastayim bugün Kara gözünde cok sey okudum Ozanim bugün sairim bugün Bunca ömrümü bosa gecirdim sorma be canim pismanim bugün Kubat benden bana gelsin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Kardes Türküler---- > Kara üzüm habbesi... hep birlikt .... sappi... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Kardes Türküler---- > Kara üzüm habbesi... hep birlikt .... sappi... haydeeee teyy teyyyy teyyyy halay başı kim olcekk Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Kardes Türküler---- > Kara üzüm habbesi... hep birlikt .... sappi... bütün kızlar toplandık topic önderi Alaturkam halaya çağırıyor demek bende geldim bende gene bizim kızlara yolluyorum halay devam ediyor durmak yok Grup yorum / omuzdan tutun beni gelsin omuzdan tutun beni halaya katın beni düşersem bu kavgada loy dosta anlatın beni deloy loy loy loy... hıncım sevdamın hıncı sevdam mavzerde sancı alnında al güneşle loy düşen yiğit kaçıncı sevdam sevdana karşı sevdam dünyaya karşı gel şahanım dağlara loy dosta düşmana karşı Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 allaaaaah tutmayin beniiii...... tey tey tey.... sappe ..... saka maka canim oynamak, halay cekmek istedi, simdi babamin elinde tutup halay cekip geliom bi saniye Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Candan Ercetın-onlar yanlış bılıyor... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 haydeeen kizlar, biraz da bizim oralarda gezelim.... buyrun size ciftetelli..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Sırada duygu yüklü bi parça öküzüm torbadan düştü gördün mü? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 sen söle bi kenarda otur... biz halaya devam etcez,ayagina mayagina basmayak sora... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 peki abla ben gidip börekleri getireyim... acıkmışınızdır Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 anammmm kiyamam, gel sende oyan bizimle azcik.... sora kül kedesi rölüne dönersin nasilsa Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 hadi siradaki parca sana gelsin, gönlümden koptu.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 benim parçam ev sahibine gelsin....yonca evcimikten------>>>oldu gözlerim doldu... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 hadi siradaki parca sana gelsin, gönlümden koptu.... yani ayıp ettin made bu mu sıradaki parça.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 benden saymana sayamadım kaç gün oldu ? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 çok düşüncelisin , teşekkür ederim.. buda benden sana " mini mini bir kuş donmuştu.." Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 benden tüm forum sakinlerine gelsin...herkesin bayramı kutlu olsun. edip akbayram-gittin gideli Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 benden saymana bu sefer sezen aksu - geri dön Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.