Misafir şevval Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 icimdeki denizime, karcicegime, maydünüme, sevvalime ve kendime Candan Ercetin ´den Meger gelsin lüffen... Alaturkam teşekürler benden de sana ve bütün kızlar toplandık topice gelsin Sezen Aksu / ben sevdalı sen belalı Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 oley o topicte bende varım. dolayısıyla üstüme alınabilirim dimi.. çok teşekkür ederiz efem... MOHİCAN çalarmı bilmem amma bize halay potpori olsa fena olmaz bütün kızlar toplandık topicindeki kızlarla şöyle bir halay çevirsek... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 bütün furum için feridun düzağaçtan.....depresyondayım gelsin... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) oley o topicte bende varım. dolayısıyla üstüme alınabilirim dimi.. çok teşekkür ederiz efem... MOHİCAN çalarmı bilmem amma bize halay potpori olsa fena olmaz bütün kızlar toplandık topicindeki kızlarla şöyle bir halay çevirsek... kabile şefleri dj lik yapmaz uşağumu kırmamak için bir kereliğine kabul ettim oda dc liği öyle yazmışya dilbilgisi öğretmeni admin çalıyormuş istekleri biz sadece istek istiyoruz bende kardeşime isteyim onun morale ihtiyacı var edip akbayramdan gelsin güzel günler göreceğiz çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler motorları maviliklere süreceğiz güzel günler göreceğiz güneşli günler.... Tarih: 19 Aralık , 2005 Düzenleyen: MohiCaN Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 kabile şefleri dj lik yapmaz uşağumu kırmamak için bir kereliğine kabul ettim oda dc liği öyle yazmışya dilbilgisi öğretmeni admin çalıyormuş istekleri biz sadece istek istiyoruz bende kardeşime isteyim onun morale ihtiyacı var edip akbayramdan gelsin güzel günler göreceğiz çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler motorları maviliklere süreceğiz güzel günler göreceğiz güneşli günler.... Uk!! neye kızdınki şefim. binyılda bir aşka geldik halay çekelim dedik. boğazıma dizdin şefim... kardeşinin morale ihtiyacı varda bizim yokmu sanki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Uk!! neye kızdınki şefim. binyılda bir aşka geldik halay çekelim dedik. boğazıma dizdin şefim... kardeşinin morale ihtiyacı varda bizim yokmu sanki ya baba nedir herkeş bi tuhaf toplu depresyon mu olduk ne..... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 icimdeki denizime, karcicegime, maydünüme, sevvalime ve kendime Candan Ercetin ´den Meger gelsin lüffen... canım arkadaşım bende müfide inselel den fasulyeden adlı şarkısını senin ve benim için istiyorum Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ya baba nedir herkeş bi tuhaf toplu depresyon mu olduk ne..... ben sizinle küsüm bikerem.. benimle kes mes diye konuştuğunuzdan beri küsüm gerçi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu hasıl oldu biraz ama olsun çok kırıldım valla... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 kendim için metin kahraman dan ferfejir Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 forumdaki herkese.... zara'dan beni unutma SAYGILAR Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 beni yıkamayan hayata bu sabah bir umut var içimde-vega Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Uk!! neye kızdınki şefim. binyılda bir aşka geldik halay çekelim dedik. boğazıma dizdin şefim... kardeşinin morale ihtiyacı varda bizim yokmu sanki napicaz yani senin mi moralin daha bozuk yoksa benim ki mi diye yarismi yapicaz. benim neden morale ihtiyacim var biliyomusun? bu arada saol mohi abim. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 napicaz yani senin mi moralin daha bozuk yoksa benim ki mi diye yarismi yapicaz. benim neden morale ihtiyacim var biliyomusun? bu arada saol mohi abim. Ama benim moral bozukluğum senin moral bozukluğunu döver bikerem Hem nebileyim ben senin moralin niye bozuk... moral bozukluğu için sadece yaşamak yeterli zaten.. alla alla Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Ama benim moral bozukluğum senin moral bozukluğunu döver bikerem Hem nebileyim ben senin moralin niye bozuk... moral bozukluğu için sadece yaşamak yeterli zaten.. alla alla iyi senin moralin daha bozuk uf ya sevdigim herkese "lololo" Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 ben askerdeki arkadaşım için o işimdi asker canı nerler ister istiyorum Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 muazzez ersoy dan ben küskünüm feleğe Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 HASTA OLAN KENDİM İÇİN MAZLUM ÇİMENDEN FERYADI İSYANIM GELSİN.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 HASTA OLAN KENDİM İÇİN MAZLUM ÇİMENDEN FERYADI İSYANIM GELSİN.... çooooooooooook geçmis olsun arkasim benim bir an önce iyiles lütfen.. benden de sana leman sam'dan illa gelsin. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 HASTA OLAN KENDİM İÇİN MAZLUM ÇİMENDEN FERYADI İSYANIM GELSİN.... GEÇMİŞ OLSUN.. BENİMDE YİRMİLİK DİŞ SORUNUM VAR İYİCE AĞRIMAYA BAŞLADI. BU YAŞA GELDİK DAHA YİRMİLİK DİŞLERLE BOĞUŞUYORUZ... Bende yaşar dan istiyorum esirinim diye bir şarkısı vardı o olsun... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 bende Nilüfer'den Haram Geceler adlı şarkıyı istiyorum... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 HASTA OLAN KENDİM İÇİN MAZLUM ÇİMENDEN FERYADI İSYANIM GELSİN.... geçmiş olsun karçüçeği-m söyle senin için ne çalınsın ne istekte bulunayım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Tüm yüregi güzel insanlar icin Ayten Alpman dan " ben varim" gelsin... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 HASTA OLAN KENDİM İÇİN MAZLUM ÇİMENDEN FERYADI İSYANIM GELSİN.... geçmiş olsun bu ara çok hastalanıyorsun sende dikkat et kendine ... karçiçeğime Kızılırmakdan yitip giden gelsin ... bir gün mavi bulutlara düşer sonsuza giderim dost sesini duyana dek karanlığa gülümserim... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 BUGÜNKİ İLGİLERİNİ BENDEN EKSİK ETMEYEN GÜZEL YÜREKLİ DOSTLARIM İÇİN GELSİN..... Grup Yorum Yolun yalnızlığa düştü Kar üstünde yürüyorsun umarsız İnsansız sıcaksız acımasız doğadasın Ah gülüm dostum kardeşim Sar dağları şimdi Ah gülüm dostum kardeşim Soluğun bulutlarda Yavuklundur dağlar taşlar Ve açkurtlar bekler aşağılarda Sen dağlarda ben zindanda Yalnız değiliz Ah gülüm dostum kardeşim Sar dağları şimdi Ah gülüm dostum kardeşim Soluğun bulutlarda Bir koyaktan bir koyağa Bir sarı bulutun üstünden Cıvıldaşan kurşunlarda Gülümse yurduna Ah gülüm dostum kardeşim Sar dağları şimdi Ah gülüm dostum kardeşim Soluğun bulutlarda Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 kendim ve pandora için Nurettin Rençber 'den dalgalar gelsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.