Φ mara bulge Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 melek mi şeytan mı....... ben kafadan şeytanım walla....... mühim olan insanlıktır demi yane janem.....yapılan iyliği asla unutmamak gerek...... benden de bütün furuma tarkandan unutmamalı gelsin...... artik bir yanlis bir dogruyu götürüyor bende... unutmamali bence de... ben de mirkelamdan unutulmazi istiyim bari Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 isim vermeye ne gerek var... ne demisler bi laf vardir: "kisi kendini bilmek kadar arif olamaz" neyse canim, benden bi tavsiyeydi zaten... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 bosveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... sallayin gitsin.. benim için ha bide abim için Üzdü mü gazla gitsin O seni çok üzülüyor zannetsin Kırdı mı unut gitsin Unuttuğunu görsün dellensin Gerdi mi gazla gitsin O seni çok üzgün zannetsin Yordu mu unut gitsin O seni evde uyuyor zannetsin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 ben tarkandan unutmamli yi istiorum... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 kardeşimle bana gelsin o bana çok istekte bulunmuş kızılırmak / hüzün yoldaşı ........... bir gün mavi bulutlara biner sonsuza giderim dost sesini duyana dek karanlığa gülümserim. Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 mehmet sağol keşke şiir sanat bölümünde hayyamla ilgili bir bölüm vardı oraya yazsaydın. Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Sadece bana gelsin )şaka şaka tüm foruma gelsin Bir günü bir gününü tutmuyor../ intizar Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 bende aha bu istiyem.... beni koyup gitme ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup gitme ne olursun bir deniz kıyısında otur gemiler sensiz gitsin bırak herkes gibi yaşasana sen işine gücüne baksana evlenirsin çocuğun olur beni koyup gitme ne olursun sonum kötüye varacak beni koyup gitme ne olursun elimi tutuyorlar ayağımı yetişemiyorum ardından hevesim olsa param olmuyor param olsa hevesim yaptıklarını affettim beni koyup gitme ne olursun seninle gelmeyeceğim yinede beni koyup gitme ne olursun. Yaşar.... en sevdigim erkek vokalden , son günlerdeki en favori parcalarimdan biri.... tüm foruma gitsin.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 made ine bir aslan miyav dedi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 made ine bir aslan miyav dedi sen söylersen kabulümdür.... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 abisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii salliyoruz kafalariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bang bang rammstein - feuer frei Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Ibrahim Tatlises - Mutlu Ol Yeter Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 forumun sabah şekerleri için seyduna türküleri albümünden "göç kız "gelsin...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 soner arıcadan------>><sen giderken.......tüm dünyalılara gelsin..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 oynak, sikirdim bi parca olsun bugün ki isteim... bari burda tadimiz kacmasin bea... tarkan ´dan gül döktüm yollarina olsun... hadi hep beraber Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 abisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii salliyoruz kafalariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bang bang rammstein - feuer frei BANG BANG Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Fuat Saka'dan önce Romana Dağlar Kızı - diğer adıyla Ella Ella Leose arkasından enstrümantal bi ezgi - Göç gözlerinizi kapatın ve dinleyin, Özellikle Göç'ü dinlerken bilenler Karadeniz'in o koyu yeşil dağlarından yamaçlarından akan sularla beraber denize aksınlar... sevdklerime ve forumdaki tüm dostlara gelsin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 ibrahim koç'tan---->>>>isyan ezgisi'ni (şahrud seyduna türküleri)bütün furumdaşlarıma isterim..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 icimdeki denizime, karcicegime, maydünüme, sevvalime ve kendime Candan Ercetin ´den Meger gelsin lüffen... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Turkish-media FM in DC i Akdeniz Mohican'larının sonuncusu Akşam akşam neşemiz yerine geldi Önce şöyle bi "Torul"la giriş yapalım Fuat Saka'dan hemen arkasından "Ey Gidi Yalan Dünya" tüm foruma, sevdiklerime, dostlarıma özellikle "xyz" ye gelsin.... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Turkish-media FM in DC i Akdeniz Mohican'larının sonuncusu Akşam akşam neşemiz yerine geldi Önce şöyle bi "Torul"la giriş yapalım Fuat Saka'dan hemen arkasından "Ey Gidi Yalan Dünya" tüm foruma, sevdiklerime, dostlarıma özellikle "xyz" ye gelsin.... yaff uşağum yeterki sen iste ardına da bir cazım koyalım ella ella ha uşağum ha Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 yaff uşağum yeterki sen iste ardına da bir cazım koyalım ella ella ha uşağum ha uyy ondan sonrada narino celsun.en cüzel şarkici çazumdur da.... bu arada xyz çimdur aster...... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 uyy ondan sonrada narino celsun.en cüzel şarkici çazumdur da.... bu arada xyz çimdur aster...... soyadı wxq olan kişi... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 serumlar arsından dünya ya gülümseyen sevi için herşey güzel olacak film müziği gelsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.