Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Bisiklet ne zaman uçak kadar hızlı gider? hadi bulun bakim. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 uçaktayken.uçaktaki bisiklet uçak kadar hızlı gider Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 uçaktayken.uçaktaki bisiklet uçak kadar hızlı gider Tebrikler mugmuge Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 uçaktayken.uçaktaki bisiklet uçak kadar hızlı gider bu şuna benzemiş:son model bir mersedes eski model bir şahini bir türlü sollayamamış neden? Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bu şuna benzemiş:son model bir mersedes eski model bir şahini bir türlü sollayamamış neden? mercedes kurtarıcının üzerindemi gidiyormuş Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 mercedes kurtarıcının üzerindemi gidiyormuş şahin mercedesi çekiyor da olabilir Alıntı
Φ gümgüme Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. bence en güzel cevap bu (benimkinden de ) ne de olsa mercedesin şahin tarafından çekilmesi biraz Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bence en güzel cevap bu (benimkinden de ) ne de olsa mercedesin şahin tarafından çekilmesi biraz güzel cevaplar arkadaşlar benim aradığım değil söylüyeyim bari solluyamaz çünkü mersedes park halindeymiş Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 güzel cevaplar arkadaşlar benim aradığım değil söylüyeyim bari solluyamaz çünkü mersedes park halindeymiş Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 arkadaşım doğru dion ben öylesine espiri olsun diye şettirmiştim yanlış yazmışım düzeltemedimde aslı şöyleydi galiba şahin son model mersedesi sollamış gibi bişeydi pardon bu durumda güm güme arkadaşımı tebrik edeyimde güme gitmesin cevabı Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 arkadaşım doğru dion ben öylesine espiri olsun diye şettirmiştim yanlış yazmışım düzeltemedimde aslı şöyleydi galiba şahin son model mersedesi sollamış gibi bişeydi pardon bu durumda güm güme arkadaşımı tebrik edeyimde güme gitmesin cevabı ben de kendimi eğlendiriom ya espri niyetine yazmıstım yoksa taabiiki ne onemı var..ben de gusel soru ve cevaplarınızı teprikediom.mugmuge ve gumgume ve revani olarak.saygılar sağlıcakla kalın Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. bence yine de bu sorunun en güzel cevabı buuuuuu Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 bence yine de bu sorunun en güzel cevabı buuuuuu rica ederim Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. bütün cevaplar da uyuyor ama bencede en güzeli ve espirilisi bu Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bütün cevaplar da uyuyor ama bencede en güzeli ve espirilisi bu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.