Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 efendim, asla kızmam kimseye mezar kazmam başkaydı benim derdim amma şimdi muradıma erdim tamamlıyayım anlamı yazdıklarım damlamı küçük hanımları asla kovalamam taşla Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 derdin nedir bilemedim.. şu kocaman forumda fasla yazmıyım şimdi muradına eremedin.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 mısırın kralıçesi oldun aleme güneş gibi doğdun kraliçem sen sakın üzülme sıralarda süzülme derdim yasaklarladan bıktım artık tuzaklardan manıyı yazıyorum tayfaya bellıkı ulasıyor haftaya Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 mısıra kraliçe ettin.. merakımı cezbettin.. cevap yazdım manilerine başkalarına taş atıp kraliçeye ayıp ettin Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 affınızı diliyorum önünüzde eğiliyorum kraliçem size yok sözüm alın mayın iki gözüm beni yasaklayanadır sözüm acayip incindim sarsıldı özüm bunu haketmedım halisti niyet belki görüşürüz ya kısmet Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 havalandım şimdi uçarım yasaklar konusunda naçarım çok sıkılırsam,çaresi var, uzaklaşır kaçarım görüşmek kısmet olamaz herkes her istediğin bulamaz. amaç biraz sitres atmak sanal, gerçek olamaz Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 demek ıstediim yasak msj ulasımı aksak geç ulasıyor yasım akortsusdur sasım sanal alem de yenıyım sakın sularda gemıyım sısle gorusmekte kastım bu topraa yenı bastım kralıcem sıse saygıdır benımkısı pek kaygıdır sıse ulasmak ta pek sor saten koslerınıs sankı bır kor Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 bu işi biliyorsun birde yeniyim diyorsun fasla uğraşma istersen boşa kürek çekiyorsun pek saygılısın , aferin sana gözlerim görse bile değişmez bu dünya Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 geldim bende buraya manı yazmaya karsımdaki yetenekleri bir bir tartmaya insallah birileri çıkar atısmaya çıkmazssa haberiniz olsun gideceğim yatmaya... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 kıs bu vakitte ne yatması güzel olur birinin atıp diğerinin tutması ama ben de gidecem az sonra hevesini başka zamana sakla Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 efendim sizden beklentim yoktur bu dünyada herşeye karnım toktur böyle şeylerle asla uğraşmam hele genç kızlara hiç sırnaşmam bu 07 ye sevgili kızım benim cezam var bana bu sayfalar epeyce dar yazdıklarım geç ulaşıyor bana adminle bulaşıyor yasak kalkarsa eyer atışırız belliki deyer çok severim atışmayı söz ile kapışmayı bu super kız a Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Uyku Geldi Gözlere Kal Geldi Sözlere Nasıl Ama Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 süper eşref saatinde yasarıs kıs...boş ver Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 süper eşref saatinde yasarıs kıs...boş ver Yapcak bişii yok hehe Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yapcak bişii yok hehe evet şimdi yasmayalım bis.. belki abidik bişeyler yasar Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 gelmıyo kı yazdıklarım kulaına kupe taktıklarım benı beklıyor cocuklarım cesamı bıtırın be gakkoşlarım benı bıraksanıs sıtenıs şenlenir butun kıslar daima eğlenir akşamcılar demlenir toprak bile nemlenir anlamı kalmadı cezanın bana verdıınız ezanın ne oldukı boyle hıddetlendınıs benı bu odaya klıtledınız bırakın beni çözün zedelendi epey özüm bu işte tek çözüm beni azad edin iki gözüm Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 uşağum beni sorayisen sen da anladuğum kadar yenisen benum derdum çok beyuk yasduklarum un hepisi geyuk Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 ülen abidik nedir bu yazmaz kimse kendine yaz bari duymaz kimse bu nasıl iştir valla bilemedim kara bahtımı bir türlü silemedim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Hoşgeldin kardeşim abidik.. Biz vefayı dosta bildik.. Nerelerdeydin yav sen.. Ne güzel yazar çizerdik.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 gitmiştim çay toplamaya çay bahçesin de hoplamaya topladım çayları bi tamam gelin ce lazım oldu hamam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.