Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 SU ICTIM KANA KANA, MESAJ AKAR YANA, YUZUN BIR GUN GORMEDIM, BENDEN SONRA KİM YAZAR ACABA... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Vatan namustur, Vatan şereftir, Vatan korunacak tek hedeftir. Vatan sevdadır, Vatan aşktır, Vatan için fedakarlık bir başkadır. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Su içtim kana kana, Sular akar yana yana, Yüzün bir gün görmedim, Bilmem gidem ne yana. Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönüller birdir vücutlar ayrı olsa da Dostluk abidesi yıkılmış olsa da Umurumuz da değil dünya yıkılsa da Biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 mahmut gelir parlayan gözleriyle geceede düşünür ince ince... o biraz karışık bi eli mutluluk da ötekisi hüzünde.. işte ordan gelir adam gibi adam narin-ince...! oldumu acep bilmem ki... olmadıysa da boşver yazdım işte bişeyler saat 2:24(gece)geçer şeyda artık uykuya döner.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bakarım oraya buraya Arkadaşlar girin halaya Gel beraber yiyelim Sazan koydum tavaya Buraya derler forum Yaparım güzel yorum Çok sıkıldım kimse yok Öyleyse gidiyorum.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 yüzümün biri gerçek hayat bir diğeri forumdur.... kırmak istemem seni bu sadece yorumdur......... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 kaldır şapkanı kaldır bir göreyum yuzuni işimiz ne iduki .... üzme elun gızıni Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bir nalına vurursun bir mıhına vurursun birde bana iki yüzlü der durursun............ Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 oy nederim nederim bir tehditmi sezerim buralar fazla ısındı ben yatmaya giderim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 elhamdülillah müslümanım olamam papaz. aklım başım da durur herşey fazla gergindi korkuttun biraz...... ............................................ demişsinki....... iki türkü yazayım gelmişti sırasına maksat muabbet olsun gerisi fasa fiso ne haddime düşmüştür... insan kızarmı ağasına... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Karaları bağladım Yana yana ağladım Sesim kimse duymuyor Yüreğimi dağladım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Ey Murti_san Murti_sanEdeyim sana lisan Kıymetuni bilurda Bakmaz sana bu insan.. Senin canın darlandı,gel Ağa'nın hasına Bir mesaj aldım senden şaştım okumasına Bende cevap yazayım Muratun anlatmasına Sonradan sarılmasın Ağa'nın yakasına.... Sen bir markasın Herkes senin peşinde Aldın verdin ne varsa Anladım ben senin derdini Yüreğin olmuş divane Ben sarılmam sana Sarılsın sana sevdiğin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Güzel kelam edeni,.....Pür dikkatle dinlerim. ...........Dinlemekle yetinmem. Murat sana gönülden selam ederim... Sevdaya gideyiken, Murat banada haber yolla. Belki ben da gelurum, Yolları çok iyi kolla... Duman basti dağlara ....Yayildi ovalara .....Mavi gözlü sevdiğim Murat geldimi oralara....... sohbeti hoş olanın ardınan gelir muhabbeti sen kendini ferah tut aldım selamını başım üstüne gönül kuşu geçti buradan selam söyledi The Boss'una yarim beni beklesin dedi mavi gözlü sevdiğin.... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 oy uşağum öpeyim gozuni aç kelbuni goreyim ozuni meleketun neresidur yerun ? bilmemki edebilirmisun horun. daha anlatmayim sağa bi deyecağun var mi bağa varisa ben bundayim arkadaşum yanidayim Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Tilki girdi kümese, Tavukları yemese, Genç kızların koynuna, Sakallılar girmese. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Tilki girdi kümese, Tavukları yemese, Genç kızların koynuna, Sakallılar girmese. süper kız çocuğu özo süpermişsin gerçekten.... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 süper kız çocuğu özo süpermişsin gerçekten.... Teşekkür ederim canımın can yarısıı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Teşekkür ederim canımın can yarısıı süper ya.... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 bu manı cok gusel soyleyen demı osel sakın gelmesın pasara uratırlar kesın nasara Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 bu manı cok guselsoyleyen demı osel sakın gelmesın pasara uratırlar kesın nasara Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 eeee sıs yıne yasmamısınıs mani cebinde kelimelerin yok mu yani bakın mani yazmak çok kolaydır esasen şiir yazmak bi olaydır Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 manıyı yasdım sayfaya selam olsun tayfaya bende urkmeyın bu kadar yoksa cıerınıs patlar Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 yapmayın bunu bana dunya kalmas bak sana ben bır garıp kel olanım gelınde hallasalım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 mani mani manisiz hiç kimsen ürkmeyiz bir mani yazdık diye şimdi sen kızarsın gereksiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.