Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin
Gönderi tarihi:

Dünyanın en iyi hamburgerleri

Bir çörek, bir köfte, belki de pürist dışında herkes için biraz peynir ve hamburger yapmak için ihtiyacınız olan tek şey birkaç çeşnidir. Tarif o kadar basit ki, kötü bir burger yapmanın imkansız olduğunu ve hatta istisnai bir hamburger yapmanın daha az olası olduğunu düşünebilirsiniz. İşte hamburgeri sonuna kadar götürmeyi başaran 25 restoran.

BB1bYJTd.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Au Cheval, Amerika Birleşik Devletleri

Bon Appétit dergisi, Au Cheval'in burgerini menü öğelerinin "kutsal kasesi" ve ABD'deki en iyi burger olarak adlandırdı. Au Cheval'in kreasyonu ev yapımı ekmek, en kaliteli sığır eti, büyük bir turşu ve sos ile yapılır. Et-ekmek oranı, normal bir burgerde iki köfte ve ikide üç köfte ile mükemmel şekilde dengelenmiştir. Matematik yanlış ama tadı doğru.

BB1bYTxz.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Ekmek Et Ekmek, İskoçya

Ekmek Etleri Ekmeğin köftesi, üç farklı eski İskoç sığır etinden yapılır ve "gerçek bir sığır bombası" olarak nitelendirilir. İyi tatlandırılmış ve ultra sulu, oldukça tatlı lezzetleri peynir ve kızarmış soğan ile mükemmel bir şekilde birleşir. Bir turşu ile biraz sirke kontrastı ekleyin ve ağız sulandıran bir burgeriniz olsun.

BB1bYWvX.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Bunsen, İrlanda

Bunsen'in menüsü minimalisttir, sadece bir hamburger, çift hamburger, çizburger, duble çizburger, üç çeşit patates kızartması ve üç içecek seçeneği içerir. Bu kadar. Burger, en kaliteli malzemelerini ve fotoğraflara inanılacaksa etkileyici miktarı vurgulayarak da basit bir yol izliyor.

BB1bYXTP.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Burger & Beyond, İngiltere

Burger & Beyond, burgerleri için et sağlayan hayvanları yetiştirdiği kendi çiftliğine sahiptir. B & B ayrıca kaliteli sığır etini nasıl süslediğine de özen göstermektedir. Örneğin BBB'leri (pastırma tereyağlı burger), 90 günlük bir börek, iki dilim peynir, füme domuz pastırması, soğan ve yanmış tereyağlı mayonezden oluşur.

BB1bYMmu.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Burger Joint, Amerika Birleşik Devletleri

Şık bir New York otelinde yer alan ve kelimenin tam anlamıyla kırmızı bir perdenin arkasına gizlenmiş Burger Joint, sipariş ettiğiniz yemek kadar dekorun da mutfak deneyiminize katkı sağladığı yerlerden biri. Müşteriler, Angus sığır burgerlerini grafitilerle çevrili olarak yerler ve bu gizli yeri buldukları için mutlu olurlar.

BB1bYWw2.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Burger Likörü, Yeni Zelanda

Adından da anlaşılacağı gibi Burger Liquor hamburger ve sert içecekler satıyor. Bu, tütsülenmiş domuz pastırması ve çıtır ayran soğanı ile yapılan bir burger olan Smokey ile rom veya burbonun tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

BB1bYRkT.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Burgermeister, Almanya

Eski bir umumi tuvalette bir köprünün altında (temizlendiğinden beri!) Bulunan Burgermeister, bir Berlin kurumudur. Klasik bir çizburger için uğrayın ya da biraz daha maceraperest hissediyorsanız, ızgara soğan, benek (Alman pastırması) ve hardal barbekü sosuyla yapılan bir Burgermeister Berlin.

BB1bYMmB.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

DB Bistro Moderne, Amerika Birleşik Devletleri

DB Bistro Moderne gibi Michelin yıldızlı bir restoranda yemek yerken, müşteriler farklı bir deneyim bekler ve bu restoran sunar. Köfte, kırmızı şarapta pişirilmiş kısa kaburga ve kaz ciğeri ile doldurulur ve karışık sebze çeşnisi ile süslenir. Bu burgeri tadı ve maliyeti açısından ayıran şey, fiyatı 32 dolardan 150 dolara yükselten lüks siyah yer mantarlarının eklenmesidir.

BB1bYZRm.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Emily's Pizzeria, Amerika Birleşik Devletleri

Menüsündeki tek burgerle ünlü olmak için çok çeşitli pizza seçenekleri sunan bir pizzacı hayal edin. Emily Pizzeria'ya olan tam olarak buydu. Burger kendi Instagram hesabıyla bile onurlandırıldı. Restoran günde sadece yaklaşık 25 satıyor, bu yüzden bu hamburgerin ve hafif baharatlı, ezber bozan sosunun tadını çıkarmak için oraya erken gitmeniz gerekecek.

BB1bYRkZ.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Fergburger, Yeni Zelanda

Menüsünde yaklaşık 20 hamburger bulunan Fergburger, çöreklerde köfte servis etmede açıkça uzmanlaşmıştır. Vejetaryenler falafel veya tempura tofu ile yapılan burgerleri yiyebilirken, etoburlar Fergburger'in klasik Big Al'ını tercih edebilir: üç çeyrek kiloluk Yeni Zelanda bifteği, bol domuz pastırması, çok peynir, çok sayıda sebze, iki yumurta ve büyük bir kaşık aioli.

BB1bYRl0.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Fleur, Amerika Birleşik Devletleri

Burger, yer mantarı ve çılgın restoran faturalarını sever misiniz? O halde, Fleur'un şefi Hubert Keller hamburgeri sizin için alacak! Sadece 5.000 $ 'a Kobe bifteği ve üzerine trüf sosu ile sotelenmiş kaz ciğeri ile yapılan Fleur Burger'e katılabilirsiniz, hepsi trüflü börek üzerinde servis edilir. Bunu deneyen bir gazeteci (zor iş) bunun bedeline değdiğini bildirdi.

BB1bYWwc.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Flippin 'Burgers, İsveç

Stockholm, 2012'den beri hamburgere aşık. Restoranlar çoğalmaya devam ediyor ve birçok kişi Flippin 'Burgers'ı bu trendin başlangıcına borçlu. Menüde ne var? Lezzetli kabuğu, kaliteli eti, geleneksel ekmeği ve bir diziyi en üst düzeye çıkarmak için düzleştirilmiş bir köfte. Ne yapabilirsin? Başarının diğer tarafına hoş geldiniz.

BB1bYWwf.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Benzinli Izgara, Danimarka

Artık Gasoline Grill'e ev sahipliği yapan eski bir benzin istasyonunda, yakıt ve çamur kokularının yerini ızgara et aroması almıştır. Şef Klaus Wittrup'un burgerleri organik sığır etinden yapılıyor ve köfte suyunu (ve aromasını) sıradan ekmekten daha iyi emen patates çöreklerinde servis ediliyor.

BB1bYJTp.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Ground Burger, Portekiz

Lizbon'da lezzetli bir burger için Ground Burger var. Taze ekmek üzerinde sertifikalı Black Angus sığır eti servis eder (günde iki kez pişirilir). Hatta bazıları ortaya çıkan kreasyonları "mükemmellik çalışmaları" olarak tanımladı.

BB1bYTxP.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Le Camion Qui Fume, Fransa

Kaliforniyalı Kristin Frederick (ve ünlü burgerleri), Fransa'nın ilk yemek kamyonlarından birini açmak için 2011'de Paris'e taşındı. Le Camion Qui Fume'un burgeri klasiktir (sığır eti, çedar peyniri, marul, soğan, dereotu turşusu, domates ve mayonez), ancak iyi yapılmış ve oldukça lezzetlidir.

BB1bYZRF.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Henry's Burger, Japonya

Wagyu bifteğinin itibarına aşina olan herkes, bu lezzetli mermer etin% 100'ünü yapan bir burger fikrini aklına getirecek ve Henry's Burger'ın arkasındaki şef Kentaro Nakahara, menüsüne tam olarak bunu koydu. Aslında bu burger, içecek ve patates kızartması dışında menüdeki tek öğedir.

BB1bYXU8.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Maison Boulud, Kanada

Biberli börek, Morbier peyniri ve domuz göbeği ve domates karışımı: Maison Boulud'un DBGB Burger, köşenizdeki lokantanızın hardal-ketçap karışımından çok uzak. Dahası, bu alışılmadık burger, geleneksel bira yerine şarapla birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

BB1bYRld.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Minetta Tavern, Amerika Birleşik Devletleri

Ernest Hemingway ve Dylan Thomas, Michelin yıldızlı Minetta Tavern'de oturmuş olanlardan sadece birkaçı. Yaşlanmış dana eti ve karamelize soğan kombinasyonu ile Black Label Burger'i mi yediler? Bilmesi imkansız, ama öyle olmasını umuyoruz. Birçoğu bu burgeri, oldukça rekabetçi New York City'nin en iyilerinden biri olarak görüyor.

BB1bYTxW.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Patty & Bun, İngiltere

Patty & Bun, biraz dağınık olsa da cömert hamburgerlerde uzmanlaşmıştır. Müşteriler, büyük bir porsiyon karamelize soğanla giyinmiş bir Smokey Robinson'a girerken gururlarını kapıda bırakırlar.

BB1bYTxX.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Royale Eatery, Güney Afrika

Royale Eatery'nin menüsünde yaklaşık 50 farklı burger var. Bazıları sığır eti, hatta Wagyu sığır eti ile yapılırken, diğerleri somon, domuz eti veya devekuşu ile yapılır. Vejeteryan mısın? Royale Eatery'de sizin için çok (çok!) Seçenek var. Böyle bir seçimle, sizi de hayatınızın en iyi burgeri olarak tanımlayacak bir versiyon bulacağınızdan şüpheniz olmasın.

BB1bYPj0.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Shake Shack, Amerika Birleşik Devletleri

Amerikalı şeflerden en sevdikleri fast-food zincirlerini seçmeleri istendiğinde, düzenli olarak Shake Shack ile yanıt veriyorlar. Shake Shack, McDonald's ve diğer zincirlerden daha az ünlü olsa da, New York'ta başladı ve şu anda dünya çapında 250'den fazla franchise'a sahip. Gizli sosları, pazarlık burgerlerini "yüksek fast food iyiliğine" dönüştürmenin anahtarı gibi görünüyor.

BB1bYXUk.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Superiority Burger, Amerika Birleşik Devletleri

Vejetaryen burgeriniz bir erkek dergisi tarafından "yılın burgeri" olarak adlandırılırsa, özel bir şey yarattığınızı bilirsiniz. Superiority Burger'ın köftesi kırmızı kinoa, sarı soğan, nohut, fındık, havuç ve patates nişastası ile yapılır. Şef Brooks Headley, iyi bir etobur burgerin anahtarı olan cızırtılı kabuğu elde etmek için bu tarifi dikkatlice tasarladı.

BB1bYJTE.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Sığır Eti Şefi, The Beef Chief Hollanda

The Beef Chief'in yemeğinin tadını çıkarmadan önce, yeri bulmanız gerekir. Neyse ki, iki yemek kamyonu neredeyse her Amsterdam festivalinde ve etkinliğinde sergileniyor. Yüksek kaliteli, her zaman yerel kaynaklı etleri ve benzersiz garnitürleri, Beef Chief burgerlerini diğerlerinden ayırır. Örneğin Fool's Gold, kızarmış domuz pastırması, eski Gouda, habanero biber reçeli ve fıstık ezmeli sos içerir.

BB1bYHDX.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Kasaplar Kulübü, Butcher Club Hong Kong

Bu Hong Kong restoranı, otantik yemekler yaratmaya ve malzemeleri konusunda şeffaf olmaya odaklanıyor. Et, sahada yaşlandırılır ve müşterilerin gözlemleyebileceği bir süreçtir. Yalnızca sınırlı süreler için sunulan özel burgerler için (sriracha, domuz eti, vegan vb.), O kadar da gizli olmayan gizli menüye ihtiyacınız olacak. Restoranın web sitesinde bulun.

BB1bYRlv.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Bleecker Burger, İngiltere

Bir yemek kamyonu açmak için Londra'ya taşınan eski bir New York avukatı tarafından kurulan Bleecker, bazılarının şehirdeki en iyi burger olduğunu düşündüğü şeyi sunuyor. Yerel bir favori olan Bleecker Black, iki köfte ve iki dilim peynir ve aralarında bir dilim siyah muhallebi ile yapılır.

Kaynak: Espresso Comunication

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.