Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Amanın kızdı kız Nedir yağmur bu hız Manidar pişmanmısın Azıcıkta şişmanmısın Olm bence hızlı oldu Az yavaşla şok oldu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 adımı manidar koymuşlar benim sözlerim anllayana hoştur benim kalbimdeki aşk ezeldendir benim burası aşıklar meclisi pirim benim söz söyledim sadece gönülden muardım bir değil bin çiçekten sözlerimdeki mana sözlükten mi yok kardeş ancak yaralı gönlümden türk miletimizin huyudur iki tatlı sözden bal üretir nedir ey kardeşler bu sitem benim ki ancak meşgaledir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Menekşeyi sular,size saygılar Diyeceğimi dedim benden bu kadar Hız dediğin arabada olur O da burda biraz zor bulunur Karpuzlar yine ham çıktı Erbay aldı başını dağlara çıktı Bir tepsi böreğide Tek başına yiyen Kralx çıktı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Bir tepsi böreği Nasıl yerim tek başıma Getir böreği çöreği Yiyelim geç karşıma Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 habu yaz aylarunda yüzümden terler damlar benden bu kadar yeter size hayırlı akşamlar..... Uykum gelmiyir uykum Gece yatamayirum nedense bazıları gibi arkadaş satmayirum.... Gökde ucan teyyare Gelip kondi düzluğa sıcaktan darlanmişum sarilmişum buzluğa.... Çayi demledum çayi Bakamadum demini bapa densuz demişsun söylemedun sebebini.....(sedat abi) Geldi gene yaz başi Gidun yaylaya gidun haburada atmaya bensuzda devam edun... Doğurdi bizum inek Erkek deyil dişidur haburda türki atmak yine aşuk işidur.... Yaylanun çimenune Kuşlar çirpayir kanat ben çok yorulmişum birazcıkta sen at... oy dedemun sakalı ne kadarda beyazmış bizum site milleti güzel türküler yazmış.... Getur tomar parayi Ben bozarum bozarum kafama estiği zaman haburaya yazarum.... Kupkuru bir derede Hiç baluk tutulurmi haburada yaşaduklarım hiçbir zaman unutulurmi.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yemişsin işte ben yalanmı söylüyorum Ben yiyemem börekten rejim yapıyorum Sana afiyet olsun Yanında da soğuk ayran bulunsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 aşkıların atışması ne de hoş olur seven insan halden anlar olur forumdaşlarım can yoldaşlarım dillerden zehir değil bal aksın derim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yabancımıyım elmiyim Sana densiz dermiyim İyi oku erbayım Bak yanına gelmiyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Vallahi yemedim Billahi yemedim Yesem senle yerim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Kerim kim ben tanımam Bu suça ortak olamam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ne kerimi sildim onu Şimdi kerimmi oldu konu Bırak kerimi merimi Yoksa gelmez lafın sonu.. Ben yemedim dedim sana Erbaya değil bana inansana Yesem senle yerim diyorum Ah be yağmur anlasana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yabancımıyım elmiyim Sana densiz dermiyim İyi oku erbayım Bak yanına gelmiyim bekleyirum ben seni inan ki dört gözle yanında gelir iken getir 1.5 etli ekmek....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ne kerimi sildim onu Şimdi kerimmi oldu konu Bırak kerimi merimi Yoksa gelmez lafın sonu.. Ben yemedim dedim sana Erbaya değil bana inansana Yesem senle yerim diyorum Ah be yağmur anlasana Anlıyorum kralx seni Bu Erbay çok gasa getirdi beni Eh madem yemedim diyosun Bu tepsiyle ne yapıyorsun bekleyirum ben seni inan ki dört gözle yanında gelir iken getir 1.5 etli ekmek....... Bu satte ne etli ekmeği Çok yeme büyütürsün göbeği Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazın müsait olursa Oraya otobüs varsa Geleceğim erbayım Ha Trabzon ha Bursa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ben bilirim bilirim Türkinun hitabuni ekız yağmur sana vereyum cevabuni.... habu gece yağmuru Çokda zayif duruyir Yemek bişe yemezmi Hepten açmi duruyir.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bu ne aldım verdim davası aşıkar kim yedi kim götürdü davası kardşler Siniyle börekler birileri kerimi kovalar kerimin peşine... hani benim börekler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Aha bu manidar yedi böreği Vur yağmur manidara küreği : Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Oynayisun horoni Salın güzelum salın bırakun konuşmayi habu böreğe dalın.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Vasgeçtim kim yediyse yedi Bunu diyen çoktan gitti Daha ne deyim dedi yağmur Afiyet olsun dedi Erbay yapmazsın yemek Bilmezsin çömlek Sonrada bu yağmur Yemek yemez dersin demek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Biz atışırken aramızda Böreği kaptılar yani Oysa son kararımızda Birlikte yiyecektik hani.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 böreğin tadına bayıldım kokusuna siz birbirinize bakarken öyle aldım yedim böreği afiyetle bi çay söyleyin de içelim gayri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Kim kapmış böreği Yenisi var fırında Erbay yakmış böreği Artık o da yok bu durumda Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ekız ben ne bileyim çömlekte pişirmesuni hayatta da anlamam ben yemek yapmasini.... habu yemek muhabbeti uzadukçe uzandi oy bu kadar konuştukya benum midem kazundi...... istanbulun köyüne şamlar diyiler şamlar ben artuk gideyirum size iyi akşamlar..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Bilemdin yapmasını yemek Bulamadın demesini çömlek Eh madem iyi akşamlar diyorsun Bisede düşer iyi akşamlar demek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 yemekler gelir şamdan çaylar ise kralxden börekleri yağmur yapmış erbay kola ısmarlarmış manidar sana afiyet olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.