Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

NBA'in yeni yıldızı Victor Wembanyama NBA Yaz Liginde 2. Maçında 27 Sayı attı

• Cevaplar 844
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin

845

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

• Admin
Gönderi tarihi:

Milyarder hayırsever LeBron James'in vakfı, okulunda aileler için ücretsiz konut, sağlık merkezi ve eğitim merkezi açmaya hazırlanıyor

LeBron James'in sahadaki başarıları ona basketbolun Rushmore Dağı'nda bir yer sağladı. Ancak, James'i gerçekten kendi ligine sokan, saha dışı başarılarıdır.

James sürekli olarak Akron, Ohio'daki günlerine dayanan mütevazi geçmişinden bahsediyor. James, basketbol oyunu aracılığıyla çok fazla servet biriktirme fırsatına sahipken, Akron'dan pek çok insan bu fırsata sahip değildi ve bugün hala mücadele ediyor. Milyarder bir hayırsever olarak LeBron James, halkına her zaman geri verdi ve birçok kişinin hayatını iyileştirmeye devam ediyor.

LeBron James Aile Vakfı, I Promise okulunu resmi olarak 2018'de açtı ve o zamandan beri yalnızca çocukları eğitme ve ailelerini destekleme taahhüdünü geliştirdi. İşte LeBron James'in hayırseverlik çabalarını gösteren bir video:

Söz Veriyorum Okulu, 1'den 8'e kadar olan sınıflardaki çocuklar için bir devlet ilkokuludur. Okul ücretsiz eğitim vermektedir. Ayrıca okul, çocuklara güvenli bir öğrenme alanı sağlamak için ücretsiz otobüs servisi, yemek, üniforma, bisiklet ve kask sağlamaktadır. Okulun 1.500 çocuğu destekleme kapasitesi var.

Söz veriyorum okul sadece çocukları değil, ebeveynlerini de destekliyor. Okul, uygun fiyatlı barınma ve sağlık merkezi gibi diğer faydaların yanı sıra ebeveynler için işe yerleştirme hizmetleri için bir eğitim merkezi inşa etti. İşte ayrıntılı harita:

AA1eb6cz.img?w=768&h=432&m=6

Vakfın amacı, öğrencilerin ve ailelerinin hayatlarının tüm yönlerini yükseltmektir. James bunun uygun sağlık hizmetlerine, kariyer fırsatlarına ve uygun fiyatlı konutlara erişim olmadan yapılamayacağını anlıyor. Bu temel gereksinimler olmadan kişinin kendini güvende hissetmesi zordur ve bu nedenle Söz Veriyorum girişiminin bir parçası olacaktır. James'in bu kadar asil bir hedef üzerinde çalıştığını görmek alçakgönüllü.

Lebron James'in I Promise'ı House 330'u açar

Son zamanlardaki dikkate değer başarılardan biri, House 330'u açmaktı. Bu, yeterince temsil edilmeyen işçiler için bir iş eğitim merkezidir.

Bu, okula giden çocukların aileleri için son derece faydalıdır. Topluluğu ileriye taşımaya yardımcı olan mali sağlıklarını iyileştirmek için önemli kaynaklara erişmelerini sağlar.

Çocuklar için bir okul harika olsa da House 330, ailenin mali sağlığında önemli bir rol oynar.

Söz veriyorum bir ekonomik konut kompleksi açıyor

AA1eb6cA.img?w=768&h=432&m=6

LeBron James'in annesi Gloria James, ailelerin bir yuvaya sahip olması gerektiğini dile getirdi. İşte söyledikleri:

"Aileler, ev diyebilecekleri bir yere ihtiyaç duyduklarını dile getirdiler."

Buna dayanarak vakıf, uygun fiyatlı konut sağlayan I Promise Housing'i açtı. Söz veriyorum uygun fiyatlı konut kompleksinin aylık kirası yaklaşık 700 $'dan başlıyor ve iki, üç ve dört yatak odalı daireler için yaklaşık 1.100 $'a çıkıyor. Bu site, okulda okuyan çocukların aileleri için ayrılmış 50 birimlik bir alandır.

Söz Veriyorum okulunda okuyan ilk çocuğun annesi Janette Brown şunları söyledi:

"Onlar [LeBron James Aile Vakfı] hayatınızın hiçbir alanında geri kalmanıza izin vermeyecekler; güveniniz, benlik saygınız, görünümünüz, finansal büyümeniz, sağlığınız."
Brown, yetersiz temsil edilen bir aileyi gerçekten canlandırmak için Söz Verdiğim'in sağladığı çok yönlü yardımı takdir ediyor. Sonunda oğlunun kendine ait bir odası olduğu için minnettardı.

Söz veriyorum yeni bir HealthQuarters sunuyor

Söz Veriyorum ayrıca çocukların ve ailelerinin hayatlarını gerçek anlamda iyileştirmeye hizmet eden bir HealthQuarters'a da sahiptir. Tam tıbbi, dişçilik, optometri ve ruh sağlığı hizmetleri ve danışmanlığı sunar. Tesiste ayrıca açık hava ve dinlenme tesisleri için yer vardır.

Söz veriyorum, yerleşmez ve bir ailenin refahını gerçekten kapsar ve tüm yönleriyle ilgilenir. Vakfın yıllar içinde hayat bulan çalışmalarını görmek insanı hayrete düşürüyor ve sevindiriyor.

Belki de NBA çevresinde ve farklı spor dallarında kendi toplulukları için aynı şeyi yapacak daha fazla oyuncuya ihtiyaç vardır. Umarız LeBron James onlara yıllarca örnek olur ve geri vermeleri için onlara ilham verir.

Kaynak: Sportskeeda NBA

• Admin
Gönderi tarihi:

NBA, YouTuber'ı WNBA Maçına Pijamasıyla Saha Kenarına Gelip Şekerleme Yaparak Oyuncularla Alay Ettikten Sonra Tüm Etkinliklerden Yasakladı (VİDEO)

YouTuber JiDion, bir WNBA maçında uyurken kendisini filme aldığı bir şakanın ardından NBA ile ilgili tüm etkinliklerden yasaklandı.

Gerçek adı Jidon Adams olan şakacı, bu hafta bir Los Angeles Sparks maçına katıldı ve uyuyor numarası yaparak saha kenarında birkaç koltuk aldı, pijamaları, battaniyeleri ve diğerleriyle süslendi.

YouTube videosu, uyku apnesinden şikayet ederken oyundan atılmadan önce güvenlik tarafından uyarıldığını gösteriyor. Aşağıdaki videoda biraz görebilirsiniz:

Dışarı çıkarıldıktan sonra, YouTuber'a artık WNBA tesislerine girmesine izin verilmediği söylendi ve kendisine "yalnızca WNBA oyunlarından men edilip edilmediği" sorulduğunda, "NBA ile ilgili tüm etkinliklere" katılmasının yasak olduğu söylendi.

Güvenlik personeli ayrıca Adams'a NFL'ye de ulaşacaklarını söyledi.

NBA konu hakkında yorum yapmadı.

Bu, JiDion'un ilk suçu da değildi. Bir keresinde bir NBA maçında saçını kestirdi ve sadece birkaç gün önce Minnesota Lynx maçında saha dışına çıktığında topu yakaladıktan sonra şut attığı (ve kötü bir şekilde ıskaladığı) için oyundan atıldı.

Ne yazık ki olay, taraftarların resmi WNBA Instagram hesabından gelen hemen hemen tüm gönderilere uyku emojisi koymasına yol açarak ligi gönderilerine yapılan yorumları sınırlamaya zorladı.

Kaynak:Total Pro Sports

• Admin
Gönderi tarihi:

SON DAKİKA: Celtics Yıldızı Jaylen Brown NBA Tarihinin En Büyük Anlaşmasını Yaptı

Jaylen Brown ve Boston Celtics'in, NBA tarihindeki en kazançlı sözleşme olan 304 milyon dolar değerinde beş yıllık bir süper maksimum uzatma üzerinde anlaştıkları bildirildi.

The Athletic'e göre, anlaşma tamamen garantili ve bir takas başlatıcı içeriyor. Ancak, bir oyuncu seçeneği ile gelmiyor.

Celtics'in üst üste ikinci kez Doğu Konferansı Finalleri'ne ulaşmasına yardımcı olan Brown, ligdeki yedinci sezonunda 26.6 sayı, 6.9 ribaund ve 3.5 asistle 2022'de ortalama kariyer sayıları elde etti.

• Admin
Gönderi tarihi:

LeBron James'in 18 yaşındaki oğlu Bronny, USC basketbol antrenmanı sırasında kalp krizi geçirdi

LeBron James'in oğlu Bronny, Pazartesi günü Güney Kaliforniya Üniversitesi'nde bir basketbol antrenmanı sırasında kalp krizi geçirdi.

James ailesinin bir sözcüsü Salı günü TMZ'ye verdiği demeçte, 18 yaşındaki sporcunun genel bakıma bırakılmadan önce yoğun bakım ünitesinde (YBÜ) tedavi gördüğü hastaneye götürüldü.

"Dün Bronny James antrenman yaparken kalp krizi geçirdi. Sağlık personeli Bronny'yi tedavi edip hastaneye götürmeyi başardı. Şu anda durumu stabil ve artık yoğun bakımda değil” açıklaması başladı.

"James ailesi için saygı ve mahremiyet istiyoruz ve daha fazla bilgi olduğunda medyayı güncelleyeceğiz."

Açıklama, LeBron ve eşi Savannah'nın, sporcularının güvenliği için "inanılmaz çalışmaları ve bağlılıkları" için USC sağlık ve atletizm personeline teşekkür etmesiyle sona erdi.

Kaynaklar, takımın oyun oynadığı ve antrenman yaptığı okulun Galen Center'dan 911'e bir arama yapıldığını söyledi. Daha sonra Bronny olduğu doğrulanan hasta, tamamen ışıklar ve sirenler içinde olan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bronny kısa süre önce kendini USC'ye adadı ve ünlü babasının izinden giderek NBA'e girmesi bekleniyor.

38 yaşındaki Los Angeles Lakers efsanesi, daha önce profesyonellerde Bronny ile birlikte oynamak istediğini dile getirmiş ve birlikte en az bir sezon geçirmek için "ne gerekiyorsa" yapacağını söylemişti.

“Son yılım oğlumla olacak. LeBron, Şubat 2022'de The Athletic'e, Bronny neredeyse, ben de orada olacağım.

“Oğlumla bir yıl oynamak için ne gerekiyorsa yaparım. O noktada mesele para değil.”

Kaynak: Page Six

• 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Erkek Basketbol Milli Takımımız FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde İsveç'i 105-84 mağlup etti ve finale yükseldi.

• Admin
Gönderi tarihi:

Amerika Son Çeyrekte Bulduğu Sayılarla Almanya'yı Yendi

• 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Almanya Dünya Şampiyonasında Yarı Final de ABD'yi 113 - 111 yenerek finale çıktı

• Admin
Gönderi tarihi:

Kanada, ABD'yi yenerek FIBA Dünya Kupası'nı üçüncü tamamladı

2023 FIBA Dünya Kupası üçüncülük maçında ABD ile Kanada karşı karşıya geldi. Kanada, uzatmaya giden maçta ABD'yi 127-118 yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı.

• Admin
Gönderi tarihi:

'Neyin dünya şampiyonu?' Noah Lyles, NBA oyuncularına eleştiriyor - NBA finalinin sonucunda kazanan takımı Dünya Şampiyonu Olarak adlandırmalarını açıkça eleştiriyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Almanya: 83 - Sırbistan: 77

Almanya FIBA dünya şampiyonu oldu 

• 3 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe'den Emekli Olan Gigi Datome’ye Muhteşem Veda

• 4 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Spurs, SUNS'ta | OYUNUN TAM ÖNE ÇIKANLARI | 31 Ekim 2023 - İnanılmaz Son

• Admin
Gönderi tarihi:

Philadelphia'da oynayan Furkan Korkmaz Haftanın en iyi 10 Hareket Listesine girdi

• Admin
Gönderi tarihi:

Victor Wembanyama'nın smaçını Isaiah Jackson engelledi - Ona da engelleme yapılabiliniyormuş.

• Admin
Gönderi tarihi:

Maç kazandıran pas - Atlanta - Orlando Magic - Trae Young'ın maç kazandıran pası

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.