Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Sağol diloş ölsemde gam yemem artık diloş bana çiçek verdi Bugün daha iyiyim aklımdaki bazı soruları çözdüğüm an cenk etmeye başlayabiliriz o soruları sanki tahmin edebiliyorum.. du bakali.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 yoksa hastalanmaya sebep de o sorular miydi.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gecmis olsun arkadasim sensiz cok sessizdi buralar.. Sağol arkadaşım artık iyiyim bomba gibiyim o soruları sanki tahmin edebiliyorum.. du bakali.. zor tahmin edersin sen yoksa hastalanmaya sebep de o sorular miydi.. yok alakası yok Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Teyzesinin kuzusu hastamı olmuş vah vah (beter ol ) gel sana sıcak çorba yapayım,"Diloş kurtlu mercimek bulup gel Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Teyzesinin kuzusu hastamı olmuş vah vah (beter ol ) gel sana sıcak çorba yapayım,"Diloş kurtlu mercimek bulup gel ya teyze ayıp oluyo bak teyze dedik bağrımıza bastık olmuyo ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 ben benim demeye geldim, annadın sen onu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ben benim demeye geldim, annadın sen onu Anladım ben onu anladım abla Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Teyzesinin kuzusu hastamı olmuş vah vah (beter ol ) gel sana sıcak çorba yapayım,"Diloş kurtlu mercimek bulup gel ya teyze ayıp oluyo bak teyze dedik bağrımıza bastık olmuyo ama ne diyo bu yaşlı teyze kanka Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Siyahx müttefiki Forzenle,Suheda ve müttefiki Diloşa savaş ilan eder,bu haberi alan Suheda ve Diloş hiç tereddütsüz kabul ederler nasılsa düşman zayıf ve bir o kadar korkaktır Tersaneden inşaası henüz bitmemiş bir gemiyi çalarak denize açılır siyahx ve Forzen. Siyahx geminin iskelesine çıkıp pardon iskeletine büyük bir donanma komutanı edası ile kollarını bağlayıp ufku tarıyormuş gibi yapar,aslında kendisini deniz tuttuğu kimseye çaktırmadan kusmaktadır yukarda ki gözetleme kulesinden bulunan Forzen bağırır -Ufukta Suheda ve Diloşa ait bir gemi bize doğru yaklaşmakta. -Çabuk aşağı in ve bana kırmızı gömleğimi getir çarpışırken yaralanırsam kimsenin morali mozulmasın -İyide burda ikimizden başka kimse yok -İyi o zaman senin moralin bozulmaz -Frozen aşağı inmeye hazırlanırken yine seslenmiş -Ufukta ki bir gemi vardı ya.... -Eeeeee -Onun arkasından 30 gemi daha geliyor -Derhal aşağıya in ve bana kahverengi pantolumu getir Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 anlarsın tabe, canım kardeşim benim kendine geldin mi? Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 ne diyo bu yaşlı teyze kanka ne bileyim kanka bunamış sanırsam Siyahx müttefiki Forzenle,Suheda ve müttefiki Diloşa savaş ilan eder,bu haberi alan Suheda ve Diloş hiç tereddütsüz kabul ederler nasılsa düşman zayıf ve bir o kadar korkaktır Tersaneden inşaası henüz bitmemiş bir gemiyi çalarak denize açılır siyahx ve Forzen. Siyahx geminin iskelesine çıkıp pardon iskeletine büyük bir donanma komutanı edası ile kollarını bağlayıp ufku tarıyormuş gibi yapar,aslında kendisini deniz tuttuğu kimseye çaktırmadan kusmaktadır yukarda ki gözetleme kulesinden bulunan Forzen bağırır -Ufukta Suheda ve Diloşa ait bir gemi bize doğru yaklaşmakta. -Çabuk aşağı in ve bana kırmızı gömleğimi getir çarpışırken yaralanırsam kimsenin morali mozulmasın -İyide burda ikimizden başka kimse yok -İyi o zaman senin moralin bozulmaz -Frozen aşağı inmeye hazırlanırken yine seslenmiş -Ufukta ki bir gemi vardı ya.... -Eeeeee -Onun arkasından 30 gemi daha geliyor -Derhal aşağıya in ve bana kahverengi pantolumu getir kırmızı gömleği sana kahverengi pantolonuda diloşa giydirir o geminin direğinde sallandırırım anlarsın tabe, canım kardeşim benim kendine geldin mi? geldim abla mrk etme sen Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Siyahx müttefiki Forzenle,Suheda ve müttefiki Diloşa savaş ilan eder,bu haberi alan Suheda ve Diloş hiç tereddütsüz kabul ederler nasılsa düşman zayıf ve bir o kadar korkaktır Tersaneden inşaası henüz bitmemiş bir gemiyi çalarak denize açılır siyahx ve Forzen. Siyahx geminin iskelesine çıkıp pardon iskeletine büyük bir donanma komutanı edası ile kollarını bağlayıp ufku tarıyormuş gibi yapar,aslında kendisini deniz tuttuğu kimseye çaktırmadan kusmaktadır yukarda ki gözetleme kulesinden bulunan Forzen bağırır -Ufukta Suheda ve Diloşa ait bir gemi bize doğru yaklaşmakta. -Çabuk aşağı in ve bana kırmızı gömleğimi getir çarpışırken yaralanırsam kimsenin morali mozulmasın -İyide burda ikimizden başka kimse yok -İyi o zaman senin moralin bozulmaz -Frozen aşağı inmeye hazırlanırken yine seslenmiş -Ufukta ki bir gemi vardı ya.... -Eeeeee -Onun arkasından 30 gemi daha geliyor -Derhal aşağıya in ve bana kahverengi pantolumu getir hahahahahahayttttt... canım müttefikim benim kız anladık kırmızı göynek kanı belli itmesi diyede kayferengi nedendir acep valla süperdi ee nede olsa benim müttefikim olcek o kadder Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 neyin nesidir bu yorgunluk kardeş?...bahar mı çarptı yoksam? ..sadece seni değil herkeşi çarpmış olmalı kimsecikler yok! Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 hehehehe... siyahxdiloş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 a delinin zoruna bak..benim kendisine attığım tekmeyi göz göre göre hırhızlamış. biraz daha yaratıcı olmanı beklerdim kardiş.. siyahxdiloş Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 a delinin zoruna bak..benim kendisine attığım tekmeyi göz göre göre hırhızlamış. biraz daha yaratıcı olmanı beklerdim kardiş.. siyahxdiloş Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 başardım kanka bu güzel şarkı teşekkür için Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 kankam nirdesin eyice unuttun bizi..hiç uğramıyon buralara..kızıyom bak.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 abicimm nasssın görüşemiyoss bea çoktandırr... herşey yolunda mı??? sağlık sıhhat yerinde mi abicimm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 nerdesin kardeşim yaw görüşemiyoruzzz ? umarım iyisindir inşallah Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 heyy...ustammm yaff..unuttun sen benii hee.... haklısın aslında...hiç gelip desene soruyon mu ustan nasıll diye....kusura bakma yaff... iyisindir inşallah....vallahi özledim ben ustamı..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Romayı yaktında zindanlara mı attılar yoksa.... sesin gelmiyür.......... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun benden yana herkese hakkım helal olsun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.