Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Sağol diloş ölsemde gam yemem artık diloş bana çiçek verdi :w00t:

Bugün daha iyiyim aklımdaki bazı soruları çözdüğüm an cenk etmeye başlayabiliriz :D

o soruları sanki tahmin edebiliyorum.. :lol: du bakali.. :P

• Cevaplar 581
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Gecmis olsun arkadasim :clover: sensiz cok sessizdi buralar.. :)

Sağol arkadaşım artık iyiyim bomba gibiyim :):clover:

o soruları sanki tahmin edebiliyorum.. :lol: du bakali.. :P

zor tahmin edersin sen :D

yoksa hastalanmaya sebep de o sorular miydi.. :unsure::innocent:

yok alakası yok :lol:

Gönderi tarihi:
Teyzesinin kuzusu hastamı olmuş vah vah :( (beter ol :devil: ) gel sana sıcak çorba yapayım,"Diloş kurtlu mercimek bulup gel :w00t:

ya teyze ayıp oluyo bak teyze dedik bağrımıza bastık olmuyo ama :w00t:

Gönderi tarihi:
Teyzesinin kuzusu hastamı olmuş vah vah :( (beter ol :devil: ) gel sana sıcak çorba yapayım,"Diloş kurtlu mercimek bulup gel :w00t:

:lol:

ya teyze ayıp oluyo bak teyze dedik bağrımıza bastık olmuyo ama :w00t:

ne diyo bu yaşlı teyze kanka :lol:

Gönderi tarihi:

Siyahx müttefiki Forzenle,Suheda ve müttefiki Diloşa savaş ilan eder,bu haberi alan Suheda ve Diloş hiç tereddütsüz kabul ederler nasılsa düşman zayıf ve bir o kadar korkaktır :w00t::w00t:

Tersaneden inşaası henüz bitmemiş bir gemiyi çalarak denize açılır siyahx ve Forzen. :whistling:

Siyahx geminin iskelesine çıkıp pardon iskeletine büyük bir donanma komutanı edası ile kollarını bağlayıp ufku tarıyormuş gibi yapar,aslında kendisini deniz tuttuğu kimseye çaktırmadan kusmaktadır :sick: yukarda ki gözetleme kulesinden bulunan Forzen bağırır :shifty:

-Ufukta Suheda ve Diloşa ait bir gemi bize doğru yaklaşmakta. :sweatingbullets:

-Çabuk aşağı in ve bana kırmızı gömleğimi getir çarpışırken yaralanırsam kimsenin morali mozulmasın

-İyide burda ikimizden başka kimse yok :blink:

-İyi o zaman senin moralin bozulmaz :angry2:

-Frozen aşağı inmeye hazırlanırken yine seslenmiş

-Ufukta ki bir gemi vardı ya....

-Eeeeee

-Onun arkasından 30 gemi daha geliyor

-Derhal aşağıya in ve bana kahverengi pantolumu getir :wacko:

Gönderi tarihi:
:lol:

ne diyo bu yaşlı teyze kanka :lol:

ne bileyim kanka bunamış sanırsam :w00t:

Siyahx müttefiki Forzenle,Suheda ve müttefiki Diloşa savaş ilan eder,bu haberi alan Suheda ve Diloş hiç tereddütsüz kabul ederler nasılsa düşman zayıf ve bir o kadar korkaktır

Tersaneden inşaası henüz bitmemiş bir gemiyi çalarak denize açılır siyahx ve Forzen. :whistling:

Siyahx geminin iskelesine çıkıp pardon iskeletine büyük bir donanma komutanı edası ile kollarını bağlayıp ufku tarıyormuş gibi yapar,aslında kendisini deniz tuttuğu kimseye çaktırmadan kusmaktadır :sick: yukarda ki gözetleme kulesinden bulunan Forzen bağırır

-Ufukta Suheda ve Diloşa ait bir gemi bize doğru yaklaşmakta.

-Çabuk aşağı in ve bana kırmızı gömleğimi getir çarpışırken yaralanırsam kimsenin morali mozulmasın

-İyide burda ikimizden başka kimse yok

-İyi o zaman senin moralin bozulmaz

-Eeeeee

-Derhal aşağıya in ve bana kahverengi pantolumu getir

kırmızı gömleği sana kahverengi pantolonuda diloşa giydirir o geminin direğinde sallandırırım :chris::D

anlarsın tabe, :laughing: canım kardeşim benim kendine geldin mi? :hug:

geldim abla mrk etme sen :hug:

Gönderi tarihi:
Siyahx müttefiki Forzenle,Suheda ve müttefiki Diloşa savaş ilan eder,bu haberi alan Suheda ve Diloş hiç tereddütsüz kabul ederler nasılsa düşman zayıf ve bir o kadar korkaktır

Tersaneden inşaası henüz bitmemiş bir gemiyi çalarak denize açılır siyahx ve Forzen.

Siyahx geminin iskelesine çıkıp pardon iskeletine büyük bir donanma komutanı edası ile kollarını bağlayıp ufku tarıyormuş gibi yapar,aslında kendisini deniz tuttuğu kimseye çaktırmadan kusmaktadır :sick: yukarda ki gözetleme kulesinden bulunan Forzen bağırır

-Ufukta Suheda ve Diloşa ait bir gemi bize doğru yaklaşmakta.

-İyide burda ikimizden başka kimse yok

-İyi o zaman senin moralin bozulmaz

-Eeeeee

-Derhal aşağıya in ve bana kahverengi pantolumu getir

hahahahahahayttttt... :laughing: canım müttefikim benim :hug: kız anladık kırmızı göynek kanı belli itmesi diyede kayferengi nedendir acep :w00t::shifty::grin: valla süperdi :thumbsup: ee nede olsa benim müttefikim olcek o kadder :lol::chris::wub:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

Romayı yaktında zindanlara mı attılar yoksa.... :( sesin gelmiyür.......... :thumbsup:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.