Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Beşiktaş TFF'yi göreve çağırdı "Herkesin limitlere uyduğuna inanmak istiyoruz"


Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

rssImage-adf8dd591b8299dc173e187d416d2ac5.jpeg

Beşiktaş TFF'yi göreve çağırdı "Herkesin limitlere uyduğuna inanmak istiyoruz" kapak_224235.jpg

Beşiktaş, Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayacaklarına inandıklarını belirtirken, rakiplerinin devre arası transferlerini Türkiye Futbol Federasyonunun belirlediği limitler dahilinde yaptığına inanmak istediklerini bildirdi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, futbol takımının Süper Lig'in ilk yarısını 44 puanla lider tamamlayarak camiayı ve taraftarları gururlandırdığı belirtilerek, "Futbol A takımımız, inanıyoruz ki başarılı performansını sezonun ikinci yarısında da sürdürecek ve Süper Lig şampiyonluk kupasını bir kez daha Şeref'iyle Hakkı'yla evimiz Vodafone Park'ta kaldıracaktır. Geldiğimiz noktada, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulumuzun sezon başından beri yaptığı planlama ve transferlerin başarılı ve doğru olduğu görülmüştür. Sezon sonunda da durumun farklı olmayacağına inancımız tamdır." denildi.

Devre arası transfer döneminde Cenk Tosun ve Bilal Ceylan'ın kadroya dahil edildiğinin hatırlatıldığı açıklamada, bu transferlerle ilgili şu ifadeler kullanıldı:

"Süper Lig'de devre arası transfer ve tescil dönemi, malumunuz olduğu üzere dün gece itibarıyla sona ererken, bu dönemde eski futbolcularımızdan Cenk Tosun ve gelecek vadeden genç futbolcu Bilal Ceylan ile kadromuzu güçlendirdik. Cenk Tosun, camiamız ve taraftarlarımız için şüphesiz çok kıymetli bir isim. Futbol A takımımızın 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında kazandığı Süper Lig şampiyonluklarında pay sahibi olan, kulübümüzden rekor bir transfer ücretiyle Premier Lig'e transfer olan, aynı zamanda A Milli Takımımızın da önemli bir değeri olan Cenk Tosun'un, yeni dönemde de kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyoruz. Başka Süper Lig kulüplerinin de radarında olan, geleceğe yatırım vizyonumuz çerçevesinde Eskişehirspor'dan transfer ettiğimiz Bilal Ceylan'a güveniyoruz. Genç futbolcumuzun yeteneği ve çalışkanlığıyla uzun yıllar takımımıza faydalı olacağından şüphemiz yoktur." 

TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından belirlenen takım harcama limitleriyle ilgili değerlendirmede ise şunlar kaydedildi:

"Türkiye Futbol Federasyonunun en temel görevi, kurullarınca belirlenmiş olan ilke ve kurallara göre kulüplerin sportif ve ticari faaliyetlerini yapıp yapmadığını denetlemek ve kurallara uymayan kulüpler hakkında gerekli işlemleri yapmaktır. Süper Lig'de yer alan tüm kulüplerin federasyonun belirlemiş olduğu limitler ölçüsünde transfer çalışmalarını yürüttüklerine inanmak istiyoruz."

cumhuriyet.com.tr

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.