Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Nba severler yorumlarınızı bekliyoruz! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Bu gece 04,00 te Utah- phoenix maçı var ilgilenenlere duyrulur! memoyu izlemek isteyenler kaçırmasın! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 ben golden state liyim ... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gorgicim, vasat bi takım golden state ama oyuncuları güzle be! J-rich ve baron yeter zaten! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gorgicim, vasat bi takım golden state ama oyuncuları güzle be! J-rich ve baron yeter zaten! baron davis denen adam nba in yıldılarından birisdir j-rich de bildiğin gibi smaç şampiyonu zamanında ya ben golden statin maçına gitmiştim bi kere o yüzden sempatim var yoksa bende bilirim miami li lakerslı san antoniolu olmayı Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 ben nba fanatiğiyim yaaa gece oturup o müthiş basketbol dehalarını seyretmek çok zevkli. ben shaq o'neal fanıyım nba de onun üstüne adam tanımam tabii haliyle mıamili olmamda kaçınılmaz oluyor. kobe yide severim ama kendini bi halt sanmakla nba d yükselemez michael jordanı örnek alsın birz saygılar... ha bu arada unutmadan bizimkiler bu sezon ii başladı memo altın çocuk gibi oynuyo ama pek işe yaramıyo . hido zaten elinden geleni yapıyo ikisinede sonsuz başarılar Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Benim favorim Ron Artest! Bence ligdeki en iyi savunmazı! Oynadığı zaman ligin en ii şutörlerine doğru dürüst sayı attırmaz! Artest sebebiyle favorim Indiana Pacers doğal olarak! Ama reggie gidince bi eksiklik oldu bakalım bu sene ne yapacaklaR!!! Alıntı
Φ Ekokrem Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Acı çeken kardeşim Kobe bence NBA yin en iyi oyuncusu... Ondan saygılı olmak lazım Büyük bir star sonuçta... Sevgilerle Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 nba nin yeni yeteneği le bron james, juvan howeard Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 abı dırk nowıtzskı nın ustune adam tanımam..adama ne ıc dıyo ne dıs dıyo atıyo ısı bıtırıyor...super oynuyo bence... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Sayman Jowan Howard yetenkli değil o kadar, görev adamı sadece bi takımı tek başına taşıycaka kapasite yok onda! Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Ben San Antonio Spurs'u tutuyorum..Bu sene çoğu takımın kadrosu iyi.Çok güzel geçiyo maçlar..Şampiyonluk favorisi belirlemek çok güç.. LeBron James, Dwyane Wade, Kobe Bryant.. En iyi adamlar bunlar nba de.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Ben bu sene Mehmet OKUR lu Utah Jazz' ıda çok başarılı buluyom, sizce 2'nci tura geçebilecekler mi? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Takımların internet sitelerinden oyuncuların istatistiklerine göz gezdirirken Mehmet Okurumuzun takımın en skorer oyuncusu olduğunu farkettim.. Bu da Sayman arkadaşımızın sorusuna şöyle cevap vermemi gerektiriyor bana.. Eğer Utahın en skorer oyuncusu Mehmetse gerçekçi olmak lazım ki o takım play offlara kalamaz..Mehmetin sayı ortalaması 18.1 lerde seyretmekte.. Dikkat ediniz Play offlara kalan hemen her takımın skorer oyuncularının ortalamaları 23 ün altına düşmemekte.. Lafın özeti Utahı play offlara sırtında taşıyacak bir oyuncusu yok maalesef yoksa bende çok isterdim kalsınlar.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Utah Jazz takım oyunu oynuyo ... skorerin sayı ortalamasından ziyade oyuna ortak olan oyuncu sayısının çokluğu Utah Jazz'ı play of'a taşır.. yüksek skoreri bulunan takımlara bakacak olursak Houston rocket'in tracy mac Kredy olmadığı maçlar , Iverson'un olmadığı maçlarda Ph. Sixer'ın durumu veya Kobe'siz Lakers ..tek kişiye endeksli takımlar olduğu için zor durumdalar... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Kobe 81 sayı attı! Yorumsuz Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Kobe çoştu bu sene yaa.. Bu yıl en iyi adamlar: LeBron bi de Kobe dwyane i de unutmayalım... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Shaq i yolladı ya bu sene tamamen hakim oldu takıma, istediği gibi at koşturuyo Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Vee sonunda beklenen takas oldu, artest-peja yer değiştirdi bakalım neler olucak! Artık bende kingsliyim Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Eğer Shaq lakers ta olsaydı.Bu sene kobe ile çoşarlardı..$ampiyon dahi olurlardı.. Alıntı
Φ roni_ Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 MİLLLET ADİDAS T-MAC ŞAPKA SATIYORUM ANKARADAYIM ALMAK İSTEYENLER [email protected] ADRESİNDEN BANA ULAŞABİLİRLER FİYATLARI GÖRÜŞÜRÜZ.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ben normalde golden state i destekliyorum fakat playofflarda dallas ın kazanmasını istyorum şu an 3-2 önde işallah geçerler konferans finaline ... Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 detroit ---clevaland serisi 3-3 oldu süper pazar güzü var 22.30 da kaçırmayın Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 miami şampiyon mvp dwyane wade...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 oh bee sonunda bıttı bazı arkadaslarım gece ızlıyolar uyutmuyolardı valaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.