Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2020 Admin Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2020 Diğer Aksesuarlarınızı Evde Bırakın - Tek İhtiyacınız Harika Bir Saat Marie Claire'de saatlerin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Tamamen hızlı hareket eden ve zahmetsizce şık bakarken zamanında sekmeler tutması gereken kadınlar hakkındayız. Ancak her duruma uyan bir saat bulmak zor olabilir. Deri bantlar genellikle siyah kravat akşamları yerine gündelik durumlara uygundur ve biraz blingli stiller tatil için biraz fazla olabilir. Hayatınızda kilometre taşları için lüks saatler (nihayet promosyonu aldığınızda!), Nişan saatleri (bazı çiftler saatlerin eşleştirilmesi için yüzük ticareti yapıyor!), Egzersiz saatlerinden bahsetmiyorum - liste uzayıp gidiyor. Ama tüm bu durumlar için birden fazla ayakkabınız varsa, neden bir saat dolabı yok? Bazı saatler, fiyat etiketi ile çılgınca cömert olsa da, bankayı kırmayacak birçok harika günlük stil var. Bazı favorilerimize bir göz atın. 1) Bianca - 300 Dolar Sedef kadranlı bu ince altın saat zamansız bir parçadır. 2) Kadın Mini Carlie Yeşil - 44.50 Dolar Derin bir orman yeşili için geleneksel metal saatiniz. 3) Minyon Lexington Pavé İki Renkli - 275.00 Dolar Bu gümüş ve gül altın pavé stili tamamen siyah bir görünümle mükemmel bir şekilde eşleşir. 4) Müze Klasik - 495.00 Dolar Bu siyah dana derisi saatindeki basit detaylar minimalizm için ciddi bir durum oluşturur. 5) Kadın Diana 1301 Pırlanta Bilezik Saat - 499,97 Dolar Vintage fiyat etiketi olmadan bir vintage sevgilinin rüyası. 6) Swatch Akıllı Saat 86.00 Dolar Spor salonu görünümünüz, bu unisex beyaz silikon bilek parçası mükemmel spor saatidir. 7) Klasik - 30.00 Dolar Emaye kadranlı bu dikdörtgen siyah parça mükemmel bir akşam stili. 8 ) Tilda Saat - 395.00 Dolar Bu iki tonlu Tory Burch saatini ciddi bir mücevher anı için bir bilezik yığını ile eşleştirin. Kaynak: M. Claire
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2020 Co-Admin Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2020 Başkalarında görüp beğendiğim fakat asla takamadığım aksesuar. Şu hayatta hiç saatim olmadı benim. Yok hiç demeyeyim. oldu ama bir iki gün takıp kenara attığım için (benim) olamadı.
Önerilen İletiler
Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın
Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...
Bir Hesap Oluşturun
Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!
Yeni Bir Hesap OluşturunGiriş Yap
Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.
Giriş Yapın