Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 ne bilemm... kim olduğunu hatırlamaya çalışıomm.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 KANKİM geliyor aklıma... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 ben tanımıyorum ama o beni tanıyomuş nerden tanıyosa? (xminex e) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 maalesef tanımıyorum Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 iyi bir dost olduğunu bilecek kadar tanıyorum,samimiyetine güveniyorum,arkadaş taraflısı biri.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 kurallarını tanıyorum.bun optımum sevıyede tutmak ıcınde cabaladıgın da bılıyorum. kırmak ve kırılmak,uzulmek ve aglamak,mutsuzluk ve ısyan onun ıcın uzak olan seyler oldugunu dusunuyorum. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 yook yokkk ben ne cok ne az. orta hallı tanıyom. tanımayada devam edıyommm Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Güsel yüregini biliyorum,arkadaşlıgını biliyorum demek ki az çok tanıyoyum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 aynen bende senı oyle tanıyom. tanıdıgım ıcınde memnunum.az bıde laf dınlesen varya superın yanına yıldızlar atıcam ama benı dınlemıyo kı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Falla dinliyom yahuuu ilaçlarımı içiyom,şayap ,rakı v.s alkol içmiyom,basen uykusus kalıyom okadarcık şiyin bir çocuk işte Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 tanımıyorum sadece isimsel... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Çıkssss tanımıyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 tanımnam gerektıgı kadar tanıyorum. tanıdıgım ıcınde memnunum Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 malesef tanımıyorum ama tanımak istediğimi biliyorum erzurumlu bildiğim tek sey bu Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 foruma pek takılmayan-takılamayan. kıtap okumayı cok sevmeyen,sınemaya pek gıdemeyen, arkadas cevresı cok olan ama bır o kadar kendını yalnız hısseden,rumuzu gıbı ruhuda melek kadar temız olan,herkesın yardımına kosmayı bır borc bılen,hayvansever olan ama abartmayan,yasal olarak hakkını ıstemekten cekınen ama bu duruma kendı ıcınde cok kızan,devlet olarak bırcok seyın yanlıs yurudugunu dusunen,Allahın dunyaya gereksız olarak gondermedıgı,bu dunyada onunda bır nasıbı oldugunu bılen bır cansınız ... neyse yeterlı mı acaba.daha cook yazacaktım da dedım sımdılık yeter . amma salladım haaa bılmıyom hangılerı tuttu sızı tanıdıkca yazarım buraya merak etmeyın,bende sızı tanımaktan tanısmaktan memnun olurum.buda zamanla olan bırsey. Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 çok güzel yazmıssın fal bakabılırsın demekki Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 hadı yaaa e ben daha nıye okuyorum kı oo okulu bıtır kpss ye gır oooo tama kardesım ben meslegımı buldum.evetttt var mı fal baktıran zeyynepp meslegını caldım haberın olsun Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 güzel cümleler kurabilen okuyan ama neden okuduğunu bitürlü çıkartamayan, şuan karsısına güzel bir is ve iyi bi maas çıksa okulunu bırakabılecek ama aynı zamanda öğrenciliğin rahatlığına alısmıs birisin "inankı senden baska hiççç kimse yok gözümde" diyebileceğin, bu sarkıyı haykırarak söylemek istediğin birini henüz bulamadın ama bi yerlerde saklanıp senin onu bulmanı beklediğini düsündüğün biri var aklında en kısa zamanda bulmann dileğiyle mektubuma burda son vermek istiyorumm ooff ne yazmısım bee Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 ama aynı zamanda öğrenciliğin rahatlığına alısmıs birisin ooff ne yazmısım bee vayybee.hepsı tamam sadece bu cumle tuttmadı.o kadarda olsun demı yanı ogrencılıgın acı tarafıyla okuyorum maalesef. .. Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 hepsi tuttu demek ayy bak nekeder sevindim öğrenciliğin acı taraflarıyla pekala başedebilen güçlü birisin ,,, bu tutdumu Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 valla guclumuyom bılmıyorum ama 2 senedır bas edebıldıysem bundan sonrada bas edebılırım sanırım 100km bır tanımaksa ben 1km sını tanıdım daha ooo cok var Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Tanışmadık henüz tanımıyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 tanıyorumm falla rakıyı ,denizi,v.s zararlı şeyleri sefiyoo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.