Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 oyun basit üsteki üyeyi ne kadar tanıyosanız anlatın Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 seni tanimiyorumm hicc hemdeeee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sen kimsin bende hiç tanımıyorum Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben benim sen kimsin? seni de tanımıyom Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 seni tanımıyorum leviathan ama senle bi çok topicte muabbetimiz oldu ve ben keyif aldım, cami yaptırıp yaptırmadığını bilmiyorum ama ii birine benziyosun muabbettinden Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 egzorsist kardeşimin izmitli olduğunu,köpekleri sevdiğini,yağmurdan nefret ettiğini ve 126 bis otomobili olduğunu biliyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 siyahx kardeşimin, istanbul' lu olduğunu, köpeklerden pek hoşlanmadığını forumda saygı duyulması gereken isimlerden biri olduğunu biliyorum ve bana pasta cila sözüde varrrr ayrıca ortak özelliğimiz oda yağmurdan nefret ediyor Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 seni tanımıyorum leviathan ama senle bi çok topicte muabbetimiz oldu ve ben keyif aldım, cami yaptırıp yaptırmadığını bilmiyorum ama ii birine benziyosun muabbettinden Çok teşekkür ederim ben zaten kimseyi tanımıyorum bu forumda sadece muhabbet ediyorum,zaman içinde tanırım belki.Cami yapımı çokkkkkk uzun bi askıda bu arada otomobilin varmış,hayırlı olsun Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Çok teşekkür ederim ben zaten kimseyi tanımıyorum bu forumda sadece muhabbet ediyorum,zaman içinde tanırım belki.Cami yapımı çokkkkkk uzun bi askıda bu arada otomobilin varmış,hayırlı olsun hemde 126 bis canavar gibi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 hemde 126 bis canavar gibi Bende üstte ki için dilek tut topiğinde arabası olsun demiştim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yok be yaw arabam şaka yaptım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yok be yaw arabam şaka yaptım benim itfaiyeyi verim istiyosan sana kardeşim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 oda olur eksik olma kardeşim ama arabalık işim olmuyor çarşıdayım zaten hep Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 oda olur eksik olma kardeşim ama arabalık işim olmuyor çarşıdayım zaten hep abi yangın falan çıkar anında müdahalede bulunursun fenamı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 abi yangın falan çıkar anında müdahalede bulunursun fenamı hem karizmam olur, elbisesi varsa onuda gönder bakarsın kırmızı açar beni Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 hem karizmam olur, elbisesi varsa onuda gönder bakarsın kırmızı açar beni o olmadan olurmu onuda gönderirim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ee yardıma ihtiyacımız oldumu gelirsin artık Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ee yardıma ihtiyacımız oldumu gelirsin artık bunu sana verince kendime ambulans almayı düşünüyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 bunu sana verince kendime ambulans almayı düşünüyorum yakışır... arkasına bide tek rakibim THY yazdırdınmı tam olur Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 yakışır... arkasına bide tek rakibim THY yazdırdınmı tam olur aynen öyle kim tutar beni ozaman beee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 hava kuvvetleri f-16' ları Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 hava kuvvetleri f-16' ları Hayallarimin biriydi bi zamanlar savaş pilotu olmak ah be Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ya ben hayal_et memnun oldumm tanistik miii simdii Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ya ben hayal_et memnun oldumm tanistik miii simdii Normalde tanışmışlığımız yok dimi hayal_et Ama yazılarını okuduğum kadarıyla samimi sevecen bir kız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.