Misafir Marcus Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Media forum üyelerinin bir kısmı,büyük bir umursamazlık ve aymazlıkla forumun sadece oyunlar bölümünü kullanıyorlar.Forum oyunları elbette kişilerin stres atmak için başvuracakları bir bölüm olarak varolmalı. Ancak bir takım kişilerin üstündekini kızdır,altındakini sevindir türünden foruma başkaca hiçbir konuda katkıda bulunmadan sürdürdükleri bu nihilist tutum tam anlamıyla lümpenliğin göstergesidir.Buradan hiç bir konuya iştirak etmeden varsa yoksa oyun mekanında zaman geçiren kişilere bir iki şey söylemek istiyorum.Bu ülkede yaşıyorsanız biraz olsun etrafınızdaki meselelere iştirak edin.Biraz oyun bahçesinden çıkıp memleketin sorunları hakkında iki kelamda siz deyiverin.Atatürk gençliği beynini delete ediyor dedirtmeyin.Bu ülkede pkk sı gericisi işbirlikçisi nice yıkıcı güç varken.Üstündekine şarkı hediye ederken birazda sesinizi çıkarın.Ayıptır yaw.Adam üstad olmuş 8000 iletinin 7900 tanesi oyun.Sizi okuyanlarda orada üstad yazısına bakıp birşeyle almak isteyecekler... Yazık ilgisizlik ve tepkisizlik diz boyu. Lütfen katılımı yararlı bir oluşuma dönüştürelim.....
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Media forum üyelerinin bir kısmı,büyük bir umursamazlık ve aymazlıkla forumun sadece oyunlar bölümünü kullanıyorlar.Forum oyunları elbette kişilerin stres atmak için başvuracakları bir bölüm olarak varolmalı. Ancak bir takım kişilerin üstündekini kızdır,altındakini sevindir türünden foruma başkaca hiçbir konuda katkıda bulunmadan sürdürdükleri bu nihilist tutum tam anlamıyla lümpenliğin göstergesidir.Buradan hiç bir konuya iştirak etmeden varsa yoksa oyun mekanında zaman geçiren kişilere bir iki şey söylemek istiyorum.Bu ülkede yaşıyorsanız biraz olsun etrafınızdaki meselelere iştirak edin.Biraz oyun bahçesinden çıkıp memleketin sorunları hakkında iki kelamda siz deyiverin.Atatürk gençliği beynini delete ediyor dedirtmeyin.Bu ülkede pkk sı gericisi işbirlikçisi nice yıkıcı güç varken.Üstündekine şarkı hediye ederken birazda sesinizi çıkarın.Ayıptır yaw.Adam üstad olmuş 8000 iletinin 7900 tanesi oyun.Sizi okuyanlarda orada üstad yazısına bakıp birşeyle almak isteyecekler... Yazık ilgisizlik ve tepkisizlik diz boyu. Lütfen katılımı yararlı bir oluşuma dönüştürelim..... bu yorumuna katılmamaktayım. Katılmamaktayım çünkü forum oyunlarındaki birçok üyenin belki güncel konularda olmasa da diğer bir çok tartışma başlıklarında da aynı zamanda aktif olarak bilgi paylaşımlarında bulunduklarını biliyorum. herkes illaki güncel konualara yazacak diye birşey yok bu kişileri kalıba sokmaktan başka bir şey olmaz. İnsanların kendi ilgi alanları vardır ve bu ilgi alanlarına hitap edecek bir çok da konu var bu forumda... orda da fikirlerini açık açık yazmaktan çekinmiyor bu arkadaşlarım. Atatürk gençliği beynini delete falan etmiyor, bu karamsarlıktan başka birşey değildir. Sizin de fikir alışverişinde bulunmadığınız bir sürü başlık olduğuna eminim peki siz neden o başlıklarda fikirlerinizi belirtmiyorsunuz. Çünkü ilgi alanınız buradaki başlıklarla denk düşmekte değil mi? Örneğin ben güncel konularda fikirlerimi iletirim ama dini konularda eğer konu bana hitap etmiyorsa fikirlerimi iletmem bunun gibi birşeydir bu... Forum oyunlarına gelince, insanların günlük yaşantılarında ne iş yaptıklarını, nasıl yoğun yaşadıklarını bilmiyoruz bu durumda belki bu insanlar bütün gün, güncel başlıklardaki konularla ilgili fikir telakkisinde bulunuyor olabilir ya da bununla ilgili bir iş bile yapıyor olabilirler ama burada bunu paylaşmak istemiyor olabilirler... Bu tamamen onların tercihleridir. ben forum oyunlarına senin baktığın gözle bakmıyorum orada insanlar sosyalleşme ihtiyaçlarını gideriyorlar. belki kafalarını rahatlatıyorlar. Stresten uzak kalmaya çalışıyorlar bu da onların en doğal haklarıdır... Bütün gün çalışıp da zaten doğru düzgün iletişim kurmalarını engelleyen ortamlardan çıkıp akşam eve geldiklerinde bu ihtiyaçlarını gidermeleri çok doğal geliyor bana... benim düşüncem bu yönde... İşte iki farklı bakış açısı... Geniş bakmak lazım...
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Forumların genel amacı vardır. O zaman genişletelim bunu din konusu,sosyal konular vs.vs. bu devam edip gider. Zaten kimse forum oyunlarıa yazmasın yada akşam yorgunluğunu atmasın demedim hiç bir zaman. O bölüme tıkılmış kalmış bir genç topluluk var.Bu kişilerinde bu hayata dair sorguları olmalı. Üstündekinin birşeylerinden daha fazlasıdır bu. Ve bu durum oradya odaklanmış kişilerin düşünsel zekaları hakkında bizleri kaygılandırmaktadır.Bana göre körlerle sağırların birbirini ağırladığı bir ortam.Ve başka bir dünyada yaşıyormuş gibisine hareket ettikleri bir bölüm olmasıdır.Ve bu kişilerin günümüz yaşamında bir iki söyleyecek şeyleri olmalı diye düşünüyorum. Yoksa sizin dediğiniz gibi vur patlasın çal oynasın hiç bir kreatif öğesi olmayan oyunlarla eğlencemize bakmaya devam edelim.Ancak forumun yarısı orada ve nihilist davranıyor.Eskileri bir kenara bırakacak olursak,bu durum tam bir ****** örneği...
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 marcusun yazdıklarına katılmakla beraber;buranın türkiyenin bir aynası olduğunu bildiğim için yapılabilecek çok fazla şey olduğunu düşünmüyorum.. kiminin imzası hayyamdan,kiminin Atatürk'ten,bir başkasınınki camustan... kimininkisi ise kamyon arkasına yazılanlar kıvamında,yada kurtlar vadisinden alıntı ... Türkiyenin bir aynası burası... şimdide çuvaldızı kendimize batırma zamanı... adrenalin Toplam İleti 1208 ( 5.3 Günlük İleti Sayısı / 0.40% , tüm forum iletileri içindeki oranı ) En Aktif Olduğu Forum Forum Oyunları ( 505 ileti yazmış. / 50% yüzdesi aktif iletileri ) :D
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Kendi adıma yasaklanan nickimle birlikte yaklaşık 7500 iletim var bunun yarıdan azı havadan sudan konularda, bununda yarısı oyunlardadır.. E napalım kardeş cafeci olmanında sıkıntısı işte nerede vakit geçireceğiz.. Yaz çiz tartış sıkılıyorsun bir göz atıyorsun havadan sudan meselelere çiçek falan veriliyor, dans ediliyor, grafik analiz falan filan.. Ama üstteki nedir, alttaki nedir, hey sen.. benimde hoşuma gitmiyor.. Hani birde yemek ismi falan koyuyolar buna çok gülüyorum.. Her neyse birazda memleket meseleleriyle ilgilenmek lazım dimi... Birde bilim sanat diyorum.. İlim, irfan.. Grafik, tasarım ve bilgisayarda hakeza.. Ama her birey, her bireyin aynısı değildir, olamazda.. Her neyse.. Zaten yavaş yavaş okuma ve yazma oranımızn artması sevindirici.. Yarınları aydınlık görüyorum.. Belki elli yıl sonra burada Turkish-media yine olursa.. O zamanın üyeleri bence on-line makina, elektronik cihaz üretecekler.. Belkide birbirlerini yicekler, o da bilinmez tabi.... Saygılar-sevgiler...
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Din, politika, felsefe gibi bölümleri takip eden biriyim. Fakat biri çıkıp diyebilir... Neden göremiyoruz hiç yazılarını? diye... Hemen cvplarım... Kendimi o konularda tartışacak kadar yeterli bilgiye sahip görmüyorum. Söylediğimin yanlış birşey olması düzeltilemez bir hatadır. Tartışanların kullandıkları terimlere baktığımda yeni birşeyler öğreniyorum ve bunları bir gün mutlaka o tartışanlarla aynı düzeyde bilgiye sahip olduğumda kullanıcam. Bu konuda ben de Eren'in söylediklerine katılıyorum.Ben de bazı konuları takip etmekteyim ama kendimi cevap verecek kadar yeterli görmüyorum,hergün pek çok yeni şey öğreniyorum,zamanı geldiğinde katılmayı ben de çok isterim. Saygılar
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Bu konuda ben de Eren'in söylediklerine katılıyorum.Ben de bazı konuları takip etmekteyim ama kendimi cevap verecek kadar yeterli görmüyorum,hergün pek çok yeni şey öğreniyorum,zamanı geldiğinde katılmayı ben de çok isterim. Saygılar sevgili lilac bende aynı dertten muzdarip idim.eğer bi tavsiye istersen ekşi sözlükden bilgi alabilirsin.ekşi sözlük karışık gibi görünsede ne arayacağını bildiğin zaman çok yararlı bir site.konuyu orda oku,burda yazılanlara bak ve kafanda oluşanları kelimeye dökmeye çalış... sevgiler
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sevgili lilac bende aynı dertten muzdarip idim.eğer bi tavsiye istersen ekşi sözlükden bilgi alabilirsin.ekşi sözlük karışık gibi görünsede ne arayacağını bildiğin zaman çok yararlı bir site.konuyu orda oku,burda yazılanlara bak ve kafanda oluşanları kelimeye dökmeye çalış... sevgiler teşekkür ederim marti_name,faydalanacağım konular hakkında fikir belirtmek ve tartışmalara katılabilmek gerçekten güzel ve bunu yapmayı istiyorum ama Eren'in de benim de anlatmak istediğimiz bişi yazmıyoruz diye okumuyoruz,takip etmiyoruz zannedilmesin. Saygılar..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Media forum üyelerinin bir kısmı,büyük bir umursamazlık ve aymazlıkla forumun sadece oyunlar bölümünü kullanıyorlar.Forum oyunları elbette kişilerin stres atmak için başvuracakları bir bölüm olarak varolmalı. Ancak bir takım kişilerin üstündekini kızdır,altındakini sevindir türünden foruma başkaca hiçbir konuda katkıda bulunmadan sürdürdükleri bu nihilist tutum tam anlamıyla lümpenliğin göstergesidir.Buradan hiç bir konuya iştirak etmeden varsa yoksa oyun mekanında zaman geçiren kişilere bir iki şey söylemek istiyorum.Bu ülkede yaşıyorsanız biraz olsun etrafınızdaki meselelere iştirak edin.Biraz oyun bahçesinden çıkıp memleketin sorunları hakkında iki kelamda siz deyiverin.Atatürk gençliği beynini delete ediyor dedirtmeyin.Bu ülkede pkk sı gericisi işbirlikçisi nice yıkıcı güç varken.Üstündekine şarkı hediye ederken birazda sesinizi çıkarın.Ayıptır yaw.Adam üstad olmuş 8000 iletinin 7900 tanesi oyun.Sizi okuyanlarda orada üstad yazısına bakıp birşeyle almak isteyecekler... Yazık ilgisizlik ve tepkisizlik diz boyu. Lütfen katılımı yararlı bir oluşuma dönüştürelim..... bu iletiyi gördüm ve ilgisiz kalamadım... forum oyunlarında en çok vakit geçiren ve aldığı ''üstad'' unvanını oyunlara borçlu olan biri olarak şunları söylemek istiyorum: foruma ilk üye olduğum yıllarda (2004) güncel konular olsun, tartışma konuları olsun, diğer konular olsun elimden geldiğince hepsine katılmaya ve cevap yazmaya, fikirlerimi beyan etmeye çalıştım ama baktım ki herkesin bildiği kendine doğru ve asla bildiğinin yanlış olduğunu düşünmek istemeyen üyeler vardı... bende günlük yaşantımda zaten çok stresli bir işte çalıştığım için forum oyunlarına takılmaya başladım ve iş yaşantımdaki stresden kurtulmanın yolunu böyle buldum... bu yüzdendir ki forum oyunlarını ve oradaki arkadaşlığı ve dostluğu çok seviyorum ....
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 yaaaaa,yarenler... ben zamanında demiştim o zaman kıskanç nazan,gençlerin önünü kesen nazan,örümcek kafalı nazan olmuştu... kimse kimsenin ilgi alanlarını tartışmamalı tabii. hem de sanal ortamda lakin ilk yazıda da olduğu gibi eğer bir ''ÜSTAD''ın 8000 iletisinin 7900 tanesi oyunsa o zaman ben kenime kahroluyorum. yahu o kadar kafa beyin patlatıyorum bişeyler anlatmaya çalışıyorum,bir o kadar da bilmediğim şey varmış öğrenmeye çalışıyorum bakınız nazanozkan...:acemi... ha memnunum ki ben acemi olmaktan,allah size akıl fikir ve de sizin müst-e hakkınızı versin... amin... (uzatmiim dedim:marti bey ne dediyse ben de dedim sayın,maksat ileti sayım yükselsin,kalfa oliim,çırak oliim.hattori hanzo oliim...) di mi yarenler?
Φ bozan Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 yaaaaa,yarenler... ben zamanında demiştim o zaman kıskanç nazan,gençlerin önünü kesen nazan,örümcek kafalı nazan olmuştu... kimse kimsenin ilgi alanlarını tartışmamalı tabii. hem de sanal ortamda lakin ilk yazıda da olduğu gibi eğer bir ''ÜSTAD''ın 8000 iletisinin 7900 tanesi oyunsa o zaman ben kenime kahroluyorum. yahu o kadar kafa beyin patlatıyorum bişeyler anlatmaya çalışıyorum,bir o kadar da bilmediğim şey varmış öğrenmeye çalışıyorum bakınız nazanozkan...:acemi... ha memnunum ki ben acemi olmaktan,allah size akıl fikir ve de sizin müst-e hakkınızı versin... amin... (uzatmiim dedim:marti bey ne dediyse ben de dedim sayın,maksat ileti sayım yükselsin,kalfa oliim,çırak oliim.hattori hanzo oliim...) di mi yarenler? Bu manada üstatlık kemiyetle değil nitelikle olmalı diyorsunuz sayın nazan özkan. Bu durumda size forum tarafından verilmese de ben yani bozan Üstade ünvanını layık görüyorum. Siz de beni üstat yapar mısınız ? bozan
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 (uzatmiim dedim:marti bey ne dediyse ben de dedim sayın,maksat ileti sayım yükselsin,kalfa oliim,çırak oliim.hattori hanzo oliim...) di mi yarenler? ben hattori hanzo olmak isityorum..... siz bu arkadaşlara apolitik mi,abudik mi, gubudikmi demek istiyosunuz (yoksa siz birşey demiyorsunuzda ben siz diyorsunuz gibi yapıp birşeyler demeye mi çalışıyorum bi daha parantez açıcam(ne dedim ben ) ) ] forumlardan ne gibi bir beklentiniz varki.... üniversitelerde beceremediklerimiz buralardamı yapıcaz....boşverin canım!!!
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 ben hattori hanzo olmak isityorum..... siz bu arkadaşlara apolitik mi,abudik mi, gubudikmi demek istiyosunuz (yoksa siz birşey demiyorsunuzda ben siz diyorsunuz gibi yapıp birşeyler demeye mi çalışıyorum bi daha parantez açıcam(ne dedim ben ) ) ] forumlardan ne gibi bir beklentiniz varki.... üniversitelerde beceremediklerimiz buralardamı yapıcaz....boşverin canım!!! hattori hanzo benzetmeniz kültürel birkimiz hakkında bize yeterince bilgi verdi.Ancak buradan bir çok arkadaştan olumlu ve düzeyli iletiler geldi.Kesinlikle sizin dediğiniz gibi abidik gubidik şeyleri kastetmedik. Sadece forum oyunlarına paraliza olan kesime birazda bu güncel konular konusunda fikir beyan etmelisiniz dedik.Bu foruma girmişseniz ve forumların amacına uygun olunması gerekirse geçerli olan budur. Yoksa biz dedik diye insanlar karakterlerini bertaraf edecek değiller.Ama en azından iyi niyetli ve dürüst yaklaşımları görme imkanı bulduk.Fenamı buda birşeydir...
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Şimdi ayna konusunu örnek veren arkadaş çok haklı. Yani şimdi, haberleri show tv den izleyen. Günlük gazete olarak gözcü asabi vs okuyan. Ne bileyim ülke gündemi yada diğer konulara ilgisi olmayan bir insanın forum tüketimide bu şekilde olur. Bir arkadaş yeterlilikten bahsetmiş. Böyle bir şey yok ki. Yani şimdi Diyelimki "Lübnan'a asker gönderme" diye bir başlık var. bu konuda bir şeyler söylemek için bir birikime vs yede gerek yoktur. Bu ülkenin bir vatandaşı parçası olarak herkes fikrini söyler. ama dediğim gibi ayna olayıda gerçek anlarım. A sosyal insanların sevgili özlemi için forumda var olmalarınıda anlarım. bununda kendince mantığı vardır. Y ama şu forumda asla mantığını çözemediğim ve anlıyamadığım bir olay var. aslında dikkatimi marti name çekmişti bu konuda. İnsanların forumu chat odası gibi kullanması. Şimdi bakıyorsunuz bir başlığa iki kişinin günlük sohbet diyalogları sayfalarca saatlerce. - canımcım bu gün nasılsın - sağol ya iyim sen nasılsın - bende iyyim bu gün çok yoruldum yaa -hayırdır ne oldu. Şimdi bu yazdığım diyalogdaki her satır için bir ileti kullanılmış. herşeyden önce bu diyalog sahiplerine eziyet. Yani msn olur ne bielyim bir chat kanalı olur irc olur. girersin karşılıklı hızlı bir şekilde konuşursun. Anlatmak istediğim bu ikili günlük muhabbeti forumun bir başlığında yapmanın mantığını gerçekten merak ediyorum.
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Bir ' forum oyunları üstadı ' olarak ben de cevap vereyim.. Güncel konular , dini konular vs. gibi başlıklarda yorum yapmıyorum.Çünkü yeterince bilgim oldugunu düşünmüyorum.Bilmediğim bi konu hakkında da yorum yapmam ne kadar doğru olablir ki ? Ki bu o konuları okumuyoruz anlamına da gelmiyor..
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Media forum üyelerinin bir kısmı,büyük bir umursamazlık ve aymazlıkla forumun sadece oyunlar bölümünü kullanıyorlar.Forum oyunları elbette kişilerin stres atmak için başvuracakları bir bölüm olarak varolmalı. Ancak bir takım kişilerin üstündekini kızdır,altındakini sevindir türünden foruma başkaca hiçbir konuda katkıda bulunmadan sürdürdükleri bu nihilist tutum tam anlamıyla lümpenliğin göstergesidir.Buradan hiç bir konuya iştirak etmeden varsa yoksa oyun mekanında zaman geçiren kişilere bir iki şey söylemek istiyorum.Bu ülkede yaşıyorsanız biraz olsun etrafınızdaki meselelere iştirak edin.Biraz oyun bahçesinden çıkıp memleketin sorunları hakkında iki kelamda siz deyiverin.Atatürk gençliği beynini delete ediyor dedirtmeyin.Bu ülkede pkk sı gericisi işbirlikçisi nice yıkıcı güç varken.Üstündekine şarkı hediye ederken birazda sesinizi çıkarın.Ayıptır yaw.Adam üstad olmuş 8000 iletinin 7900 tanesi oyun.Sizi okuyanlarda orada üstad yazısına bakıp birşeyle almak isteyecekler... Yazık ilgisizlik ve tepkisizlik diz boyu. Lütfen katılımı yararlı bir oluşuma dönüştürelim..... arkadaşım kısaca seni ilgilendirmez.sana ne herkesin hangi forum a ne yazdığımdan. bize istediğimiz foruma yazma hakkı verilmiş sana ne?????
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Relax sevgili arkadaşım kızacak bir durum yokki ortada bir eleştiri getirmiş arkadaşımız yüzde yüz haklı olmasada haklılık payı var.Zaman zaman bende yazıyorum oyun bölümlerine ve gerçekten yazarkende eğleniyorum hayat keşke hep oyundan ibaret olsaydı ama öyle değil maalesef.
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Relax sevgili arkadaşım kızacak bir durum yokki ortada bir eleştiri getirmiş arkadaşımız yüzde yüz haklı olmasada haklılık payı var.Zaman zaman bende yazıyorum oyun bölümlerine ve gerçekten yazarkende eğleniyorum hayat keşke hep oyundan ibaret olsaydı ama öyle değil maalesef. haklısın ama ben her yerde bi çok kişi ile polemiğe girdim.. artık canıma yetti.bilgisayar başına geçtiğim zaman rahatlamak ve eğlenmek istiyorum.diğer arkadaşta kalkmış niye yazmıomuşuz.zaten günlük hayatta yeterince derdim var.bi de burda herkese tartışmaya girecek kadar akıllı deilim.yanlış anlama lafım sana deil.
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 suhedaya katılıyorum electro bu kadar sinirlenmene gerek yok... herkes istediğini söylemekte ve yazmakta özgür, burası bir paylaşım merkezi olduğuna göre fikirlere katılmıyorsak bile saygı duymalıyız sende fikrini söyle tabi ki ama sakince
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 tamam sakin söylemem lazımdı ama ne yapayım. sinir oldum.
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 tamam sakin söylemem lazımdı ama ne yapayım. sinir oldum. sinir olmamalısın
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ben istesem din, politika, felsefe yada güncel konular da tartışırım.. Bu konularda bilgisiz değilim , ama yeterli bilgiye de sahip olduğumu sanmıyorum.. Ne mutlu ki o konularda kendine güvenip de tartışanlara..bilgilerini sunanlara.. Herkes bilsin ki..o konularda tartışmaya yürek gerek..kendini savunabilecek kadar güçlü olmak gerek.. Bende bu yok demiyorum...orda tartışmayanlarda da yok demiyorum.. Ama kendimize olan güvenimiz yok.. ya da lilac ve erenin dediği gibi yeterli bulamıyoruz kendimizi.. ilk zamanlarda bende din konularında tartışmaya girmiştim.. buranın halka açık bir forum olduğunu bir an unutup kendimi tartışmaya adapte ettim.. sonucun da da adminden uyarı aldım.. şimdi sadece konuları okumakla yetiniyorum...ileride tartışma konularında yer almak isterim tabiki ama bu sefer kendimi tutmak şartı ile..
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 benim anlamadığımda şu tamam düşüncende haklı olan yerler varda gene belli sıfatlara takılıp kalmasaydı keşke yok üstad yok bizden biri.....bu sıfatların ne önemi varki eğer sizler söylemek istediklerinizi söyleyebiliyorsanız. ayrıca yetersizim diyen arkadaşlarada kendinize haksızlık etmeyin diyorum eminim sizinde bu ülkenin durumu hakkında söyleyecek bir çift sözünüz vardır.kendinize güvenin arkadaşlar. marcus uzun süredir uygulanan politikalarla uyutulan bizler birdenbire kendimize gelemeyiz,buda bir süreç isteyecek tabi.
Φ godzilla Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 hattori hanzo benzetmeniz kültürel birkimiz hakkında bize yeterince bilgi verdi.Ancak buradan bir çok arkadaştan olumlu ve düzeyli iletiler geldi.Kesinlikle sizin dediğiniz gibi abidik gubidik şeyleri kastetmedik. Sadece forum oyunlarına paraliza olan kesime birazda bu güncel konular konusunda fikir beyan etmelisiniz dedik.Bu foruma girmişseniz ve forumların amacına uygun olunması gerekirse geçerli olan budur. Yoksa biz dedik diye insanlar karakterlerini bertaraf edecek değiller.Ama en azından iyi niyetli ve dürüst yaklaşımları görme imkanı bulduk.Fenamı buda birşeydir... kültürel birikimim hakkında bilgilenmen hoşuma gitti. Büyük ihtimalle sen şimdi gurur duyuyorsundur kendinle benim iletilerim güncel konularda çok diye. ben seni tebrik ediyorum. güncel iletilerimi çoğaltabilirim .....mesela örnek; güzel bir yorum yapan arkadaşın iletisini alıntı yapar buyur bu da "clover" der pek güzel yazmışsın derim güncel ileti sayımı çoğaltmış olurum. yazmış olmak için yazmak.....gereksiz
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 tamam arkadaşlar bu kadar germeyin ortamı. kötü szlere gerek yok bence.birbirinize hakaret etmeyipte tartışabilirsiniz.misal ben
Önerilen İletiler