Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Dişçi ve dişçi koltuğu geliyo gül geliyo Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 gül geliyo Kırmızılardandır Kardeşlik ve barış geliyor ha bir de kafatasımda olmayan tümsek geliyo Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Kırmızılardandır kırmızı evet Kardeşlik ve barış geliyor ha bir de kafatasımda olmayan tümsek geliyo Radya deyince aklıma nedense klavye geliyor; ama nedenini bilemiyorum Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 bursecan´dan Alinti ben boyle bırsey gormedım adam yememıs ıcmemıs hıyarı buyutmus -------------------- Rua benim aklima cok kötü seyler geliyor,, sen bu resimi nasil yorumluyorsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Efendi Turkler'i gorunce aklima Hugo Boss daki modeller geliyor @Rua: ben cehennemdeki seytana mi benziyorum ? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 bursecan´dan Alinti ben boyle bırsey gormedım adam yememıs ıcmemıs hıyarı buyutmus -------------------- Rua benim aklima cok kötü seyler geliyor,, sen bu resimi nasil yorumluyorsun Efendi Dostum, Bu fotoğrafların üzerinde dün çok durdum ve derin derin düşündüm. Yoksa farkettin mi Düşünürken yorum yazacaktım, bir an kendimi forumun admin ve co-adminlerinin yerine koydum ve dedim ki "eğer bu yorumu başkası yazsa ben uyarı verirdim. O yüzden benim başımı derde sokma şimdi :D Yoksa sen beni görünce aklına bu hıyarlar mı geliyor Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 @Rua: ben cehennemdeki seytana mi benziyorum ? sen değil canım, avatarın sen benzemiyorsundur şeytana.... diye umuyorum Alıntı
Φ GiZemLii Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 4 duvar arasında sıkılmışta, sesini duyurmaya çalışan biri duvarı yırtmaya çalışıyor gibi üsteki resimler gercekmi acaba Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 aklıma ne geliosa söliim mi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 soyle soyle utanma cızgı flım kahramanı gıbı gelıyo avatarından olsa gerek Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 aklima kahve geliyor, bursecan nerde benim kahvem cok beklettin ya Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 aklima kahve geliyor, bursecan nerde benim kahvem cok beklettin ya yaa kolay mı sanıyon kahve yapmayı.ben bıldıgın kahvelerden yapmam yaaaaa..bıraz uzun surdu ama olsun al kahvenı bakım.cesıt yaptım kı hangısını hosun gıderse ondan ıcesın dıye bıraz da fazla yaptım kı gelen gıden olur onlara verırız.bak LUCIFER gelmısken ona da verelım.bı kahvemızı ıcsın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Ah canim sagolasin tabiki bukadar uzun surer baksana cok guzel olmus elline saglik valla Lucifere kahve yok beni seytandan baska birsey gormuyor seni gorunce aklima bursercan ne geliyo biliyonmu: dunyanin en iyi kahvesini yapan biri geliyor Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Ah canim sagolasin tabiki bukadar uzun surer baksana cok guzel olmus elline saglik valla Lucifere kahve yok beni seytandan baska birsey gormuyor seni gorunce aklima bursercan ne geliyo biliyonmu: dunyanin en iyi kahvesini yapan biri geliyor Demek luciye bişey yok öle olsun bence üstekine avartar hediye et kısmına önce bir baksaydın kahve konusunda bu kadar acımasız olmazdın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Azma hemen suratini tamam sende ic bizimle hatta kalpli olani sana ayiriyorum . cehennemde sicaktir diye sicak icmek istemezsin diye dusundum Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Tşk ederim çok incesin seve seve içerim tabi Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 ne desem kii..... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Avartarımdan korktuğu geliyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 lucıfer hakkında benım bılmedıgım bırseyı bılıyo Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Neyi biliyom kıs Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 kirmizi kiravatti gorunce aklima sana kirmizi cok yakisiyor geldi ilk. ikinci aklima gelen seytan gitti rock'cu geldi Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Anlaşıldı sana napsak yaranılmıyo hıh Alıntı
Φ adımrecep Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 hiç. evet, hiç görüyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.