Φ sosyalist Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Windows Xp kullanıyorum ve bilgisayarıma virüs girdi sağ alt köşede saatin hemen yanında kırmızı halkalar ortasında beyaz renkli çarpı işareti var ve sürekli üzerinden ''Your Computer is İnfected'' başlıklı bi yazı çıkıyor bu sorunu nasıl giderebilirim en kısa zamanda yardım edin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 PC de hangi program açık belki onların uyarılarıdır hangi virüs programını kullanıyorsun peki.. Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 solo antivirüsü kur nortonun bulamadığı virüsleri bile bulup yokediyor spy silici içinse xoftspy ben ikisinide kullanıyorum makinemde Alıntı
Misafir essah Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 o Senin girdigin sitelerden Birinden Virüs kaptıgın anlamına Geliyor sarı üçgenin içinde degilmi şekil Bak Panda antivirüs programını kurmadan önce dosla Tarama Yapma özeligi Var yani HARD drive gibi yada F-prot adı verilen dos antivirüsleriyle Temizleyebilirsin Yada normal bir antivürüs programı kur hemen Antivir gibi Gayet güzel Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Arkadaşlarında dediği gibi bir antivirus programı kur veya en sağlam çözüm format atman kara sana kalmış artık.. kolay gelsin Alıntı
Φ gurhan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Windows Xp kullanıyorum ve bilgisayarıma virüs girdi sağ alt köşede saatin hemen yanında kırmızı halkalar ortasında beyaz renkli çarpı işareti var ve sürekli üzerinden ''Your Computer is İnfected'' başlıklı bi yazı çıkıyor bu sorunu nasıl giderebilirim en kısa zamanda yardım edin başlat,çalıştıra gel çalıştıra msconfig yaz ok de çıkan pencerede en sağdaki başlangıçı tıkla ve tüm kutucukları boş bırak ok de...pc ni kapat ve aç sorun çözülür arkadaşım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.