Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Starstylers Ft Michy-Keep on Moving Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 sanırım en hızlı arabeskçi benim bu sabah müslüm gürses - ateş donar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bende biraz değiştireyim dedim artık sepultra - roots bloody roots Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 dinlemekten bıkmadıklarımdan. ENYA-celtic gaelic irish celtic fiddle Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 ben riverdance'lara bayılıyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ahmet arslan------->>cirtike.............. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 haluk levent hakim amca Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Chumbawamba-Bella Ciao açıklama yapmam lazım .... bir elimde portakal(corleone,portakal ve ölüm)bir elimde bira , iflas etmiş bir kapitalistin sadece temposuna ayak uydurması şeklinde bir dinleyiş.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Rafet El Roman-Yana Yakıla çok güzel bi şarkı Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ella ella kazım koyuncu Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ağladığın gecelerde şarkılar söyle kurtulursun elleri var karanlığın, dokununca korkma sakın hangi düş yaralanır gerçekle hangi dal incinir yeşilinden hangimiz oyuncaklar kırmadık bir sigara ver bana yağmur olur geçen yıllar, şemsiyen var mı? içinde kalabalıklar sırılsıklam ölüm dediğin aslında yalnızlıkmış bir sabah bir bakıyorsun, herkes gitmiş hangi düş yaralanır gerçekle hangi dal incinir yeşilinden gel duman gizlesin yüzümüzü bir sigara ver bana bir gün habersiz çık gel bıraktığın gömleği almaya sevginin de elleri var dokununca başlar rüya" Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 SEZEN AKSU perişanım şimdi mutlu oldunmu... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 su uyandı sen uyanmadın aşkolsun salınıp çık içine bahar dolsun ne bu dünya böyle kalacak, ne geçmiş ziyan olacak açacak akşamlardan mor leylaklar gecelerden çiy düşmüş dallarıma dile gelmiş o dilsiz sevdalar ışığın var mı yak biraz aydınlansın gecemiz açayım deli gibi uyansın bu bahar hist hist hist hist leylaklar açmış gördün mü dallardan bahar inmiş duydun mu karanlığın içinde bir ışık var mor mor mor leylaklar uyan gönlüm hadi perdeyi aç çilen doldu kafesinden kaç uyan gel uykudan dünya aşk görsün hist hist hist hist Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 pınarından özgürlüğün al bir yudum çek bir soluk rüzgârından sevdamızın seni benden ne bu kapı ne bu duvar ayıracak seni bu kara kara gelen ölüm gelir bir el kırar birgün kapıları karanlığın bahçesinde açar gülüm. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 galata’dan aşağı yol gider suya vurur, şu istanbul dediğin yavrum, koynumda uyur, asker dizilir asker, camlara sardunyayım, karavana içinde yavrum, kanasın canım... hani benim istanbulum, ben gül idim kurudum eller sevdaya düştü, sen benim yarim oldun aman aynam kırıldı aynam, yitirdim cemalini sırça kafes içinde sevsinler hayalini aman ben de küçücüğidim evlerin eğlencesi hayat bildiğin senin yavrum, el söylencesi pazar kurulur pazar çarşının arasına aşk dediğin satıldı yavrum, el parasına Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 karaköy’de vapurlar, biri gider, biri gelir cebimde eski bir hikaye, açsam kirlenir bütün kapıları çaldım, kimi kör, kimi duvar cebimde sevgilerim var, biri de size uyar üstüme çarpı çekmiş, kütükten ismimi kazır cebimde birkaç kurşun var, hepsinin yeri hazır ahh! gözgöze, yüzyüze, dizdize, bizbize dünya cancana, camcama, kimkime, dumduma dünya karaköy’de vapurlar, biri gider, biri gelir cebimde eski bir fotoğraf, baksam dillenir şarabımız camdan cama bir boşalsın bir dolsun cebimde umutlarım var, biri de sizin olsun hey gidi koca istanbul, satıyorum yok mu alan yaşadığın aşkların da, azı şarkı, çoğu yalan ahh! gözgöze, yüzyüze, dizdize, bizbize dünya cancana, camcama, kimkime, dumduma dünya Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 elbet sen de gelin olacaksın küçüğüm aşk güzel ediyor her şeyi kaşların gözlerin ne güzel, bakışın ne güzel dert savurur rüzgar toplar çiçeğini bak, bu senin ışığın dallarına ay doğmuş, delice, delice zeytin bu bahar yine gelin olacak omuzunda yeşil bir duvak, delice, delice zeytin Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 yas mas tutma sevgilim, öldüğüm zaman. toprakta böceklere güldüğüm zaman duyurunca, paslı sesiyle, ölüp gittiğimi, bir çan.. yas mas tutma sevgilim öldüğüm zaman. çürüyen gövdem gibi, yitip gitsin aşkın da.. ne bir mektup kalsın bizden, ne bir söz, ne bir eşya.. unut gitsin adımı, arkamdan da ağlama gözyaşınla da eğlenir, onu da alıp satar bu dünya.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 pencereden kar geliyor aç gözünü dünya uzaklarda bir kör iskele eski bir mavna garip ömrüm düş görüyor yaz yazabilirsen avucumda bir kurşun kalem bir beyaz sayfa ansızın içimden bir gökyüzü kanatlanıp uçuyor ağacında bir küçük kuş dünyamız yıkanmış durmuş birader şırnaktan dönmüş vay geliyor bir sebebi yokken durup durup durup durup gülüyor boğazımda kör düğüm var çöz çözebilirsen kapılarda sır fısıltılar ismini söyler geceler dostun mu oldu yum gözünü dünya gözlerinden uyku kuşları uçtu mu birader kar beyazı aklı gidip gidip gidip gidip geliyor adımı sordum unutmuş türküsünü dağlar yutmuş düşünde gerçek tututmuş vay yanıyor hiç sebebi yokken durup durup durup durup gülüyor Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 sicacik bir yagmur siner kara gecenin icine toprak somun gibi kabarir tak tak vurulur kapima ksiner kapimda kiratim dunyam gumusler kusanir seklinde sozleri olan bir ezginin gunlugu sarkisi. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ah, küçücük gemi, sulara attın şimdi kendini, delisin ah, yakarlar seni, dönmezsin bir daha geri, delisin ah, peşimde rüzgâr, ne yağmurlar dost ne bir kıyı var, deliyim ah, düşlerim kaldı, yalnızım düşlerim kaldı, deliyim kime sorsam dönüşüm yok nereye gitsem mavi yelkenimde deli rüzgâr her yanım tuz, deliyim ah, yaralı kalbin, yanıp gidecek yaralı kalbin, delisin ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim kime sorsam dönüşüm yok her gemi biraz deniz her yanım mavi, her yanım yel her yanım tuz, deliyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.