Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 çıkamam işteyim neyim yok ki bayramı yalnız geçiriyorum ve daha bir sürü dert be Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Dertsiz kim var Boşver yalnızlığın tadını çıkar En azından bi dene Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 NEYLERSİN--- Z. LİVANELİ Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Seninle basim dertte---- > Kargo.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 son samuray film müziği Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 çekil git meyhaneci-samatya meyhanesi süper ya şu meyhane şarkıları.kültürümüzün renkli bir bölümü Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 SEVDAN BİR ATEŞ.... Senin alev gözlerin Eritse şu ruhumu Buz olur kesilirim Yanarken içim Sesin bir uçurum Çağırırsa beni Kuş olur uçarım Yanarken içim Sevdan bir ateş oldu bende Gönlüm bir deli coştu sende Saçların rüzgarından Savururken gönlümü Sürgün olur göçerim Bu diyarlardan Kime dokunur ellerim Kimi görür gözlerim Ölüm çıkar karşıma Yine sen derim Sevdan bir ateş oldu bende Gönlüm bir deli coştu sende Düş Sokağı Sakinleri Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 DİYARBAKIR SURLARINDA Gavur Dağı’nı geçerken Gönül verdim bir güzele Jandarmalar teslim aldı Dayanamadım ben güzele Diyarbekir bana küsmüş Düştüm geldim yollarına Jandarmalar teslim aldı Varamadım Dağkapı’ya Diyarbekir Surlarında Yüreğim kaldı SERVET KOCAKAYA Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 kurtlar vadisi jenerik müziği ne alkaysa:) Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Zülfü Livaneli / memikoğlan ondört yaşım diken ile kaplanmış göz ucuma karıncalar toplanmış kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne alın yazım okur gibi saplanmış uyu memikoğlan uyu öte gecelerde dağı dağa kavuşturan ben idim suyu suya eriştiren can idim yükledim mi gece vakti kaçağı karanlıkta ışılayan gün idim uyu memikoğlan uyu öte gecelerde büyü Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Travis---SING Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 ezginin günlüğü__akşam şarkıları Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 özledim---selami şahin Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Tual----> Kasim Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Nilüfer- Kim arar seni Dipnot: Ben! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Nevruz Türkü Bir oda yaptırdım hurma dalından İçini döşettim Acem şalından O da benim değil ahbap malından Haydi güzelim gel beri Şu fâni dünya dilberi Seni alarlar, çalarlar Oluram vallahi deli Bir oda yaptırdım Urfa taşından Bir yârim var on üç on dört yaşında Ne durursun çapkın çapkın karşımda kardeş türküler.................. Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 kafamı dinliyorum.. Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes kötü söylüyor Söylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak güzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor tabiki sezen söylemeli Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 neden ebru gündeş söylese olmaz mı? bende onu dinliyorum... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Kızılırmak / sevgi Sevgi güzellik ister gülüm Güzellik emek ister Güzellik tende değil gülüm Yürekte ateş ister Bir çocuk dudağıyla Yanakta bir sıcaklık Yalnız güzellik değil Sevgi özgürlük ister Sevgi güzellik ister gülüm Güzellik emek ister Güzellik tende değil gülüm Yürekte ateş ister Aşkların en soylusu Birken birçok olandır Sevginin en güzeli Paylaşılan emektir Çıkarsız ve sınırsız Paylaşılan yürektir Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Candan Erçetin / annem "hani eski zaman masalları anlatır hüznümü huzura dolarsın kaşım gözümden çok içim bir parçan annem sen benim yanıma kalansın hani bir biblon vardı kırdığım üstüne ne kırgınlıklar yaşadın ama bil ki ben de parçalandım annem ben senin yanına kalanım annem annem sen üzülme sözlerin hep yüreğimde annem annem gel üzülme ben hala seninim dizlerinde uzayan sohbet gecelerinde rolleri unutup dost oluruz bizi bağlayan bu kan değil yalnız annem biz birbirimize kalanız ben kararlı uçarken yolumda sen çatık kaşlarının altında her yeni güne sevgiyle başlarsın annem sen benim yanıma kalansın" Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 zülfükar bayhan---ömür söken (şahrud seyduna türküleri) Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Yalin - Ben bilmem Dipnot: Ben bilmem unutmayi ben...bilmem.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Ah yandım ben Allahım , buna can dayanmaz..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.