Φ Sweet-Style Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Cankan-Dura Dura Alıntı
Φ greenday_89 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Erdal Güney - dalgakıran çok hoş bir müzik ayrıca şu anda hatırla sevgili dizisinde kullanılıyor Alıntı
Φ Anakin80 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=xmseVxi42dE Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 CEM KARACA... Mutlaka yavrum... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 ya sevmeyi bilmedim yıllarca ya sevince gec kaldım.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 İhtarname Çeken Türk halkı Çekilen siz, siz, siz! Konu, bal gibi bilirsiniz Çöl, çöl, çöl, çöl, çöl, çöl babo Su yok, yol yok, derman yok Kum, kum, kum, kum, kum, kum babo Kum gibi dert var derman yok Vazgeçtik cennet yolundan Ölsek yunmaya suyumuz yok... De lan Biz, biz, biz, biz, biz, biz babo Daha çokken sizlerden Dur, dur, dur, dur, dur, dur babo Gayri yeter etme lan Kağnılar kaza yapmazlar Trafikten ölemem ki Gel efendim gel gel gel Sultanım ol gel gel gel Gel efendim gel gel gel Sultanım ol gel... De lan Alıntı
Φ batterylow Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yahu kardeşim şu sitenin ismini kurdish media .com yapsaydınız en azından tuhaf olmazdı.bu ne herkes ikinci kanaldan dinliyo.kürtçe müzik tabiiki de dinlenecek ama çocuklarımızı öldüren hainleri destekleyenlerden değil.biri de orda zafer işareti yapan bi çocuk koymuş resim olarak,bu sitenin adını hemen değiştirin veya barzani ye söyleyin size yeni site açsın.şehitlerimizin ve gazilerimizin kanını döken bu satılmış arap ermenilerini dinlemeyin canım kardeşlerim.ne güzel türkülerimiz var değil mi??... Alıntı
Φ ececik Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Allah rızası için bir kere dinleyin iyi değil mi?bana göre tam bir ayrılık şarkısı.. www.turkpop.com/parca/kalbime-gomerim-o-zaman-gokce-kirgiz-emre-altinel/ Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Şu günlerde Eels'in "I Need Some Sleep" şarkısı dilime dolandı, ezberledim valla... Bir de Teoman'ın "İstanbul'da Son Bahar" adlı şarkısı her müzik çalarımda... Ha bir de Leonard Cohen'in "Halellujah"ı var dinlediğim... Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 AŞK LAFTAN ANLAMAZKİ !!!! Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 içinden geleni söyle kalırsa yazık olur. hayata küsü verirsin hüzünler seni bulur. bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için. başından geçeni anlat masaldır benim için. hele bi geeeell... uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün dertler biti verir. hep seni bulurrr uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kurtar bizii içinden geleni söyle kalırsa yazık olur. hayata küsü verirsin hüzünler seni bulur. bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için. başından geçeni anlat masaldır benim için. hele bi geeeell... uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün dertler biti verir. hep seni bulurrr uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kurtar bizii.... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 The Drill - The Drill.. dinlemek isteyen.... http://www.karamusulfm.12see.de/ gelebilir.. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Metallica... Devil's Dance... Beynimi ancak o bomboş bir hale getirebilir... Kısa süre için de olsa... Linkini de mi hazır vereceğiz, bi sürü arama motoru var... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parçalandım Annem ben senin yanına kalanım Annem annem Sen üzülme Sözlerin hep Yüreğimde Annem annem Gel üzülme Ben hala senin Dizlerinde Uzayan sohbet gecelerinde Rolleri unutur dost oluruz Bizi bağlayan bu kan değil yalnız Annem biz birbirimize kalanız Ben kararlı uçarken yolumda Sen çatık kaşlarının altında Her yeni güne sevgiyle başlarsın Annem sen benin yanıma kalansın Alıntı
Φ beatle Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Myslovitz - Sound of Solitude Alıntı
Φ zeygue Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Myslovitz - Sound of Solitude Therion - Gothic Kabbalah Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 su anda amator bır sarkı dınlıyorum tuna tabu-bır dılek tuttum. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 zakkum- ahtopot tavsiye ederim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 zakkum mu bu kım amator mu.neyse tavsıyene guvenerek bulup ındıryım barı.ınsallah arabesk degıldırrr Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 zakkum mu bu kım amator mu.neyse tavsıyene guvenerek bulup ındıryım barı.ınsallah arabesk degıldırrr arabeskmi tarzım değil tarzımı soracak olursan trance trance trance derim (: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 ayşegül aldinç_beni hatırla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 ferrari-mıchael schumacher insanın araba suresı gelıyo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.