Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bu "keşke" den bir roman yazılır sanırım..... doğru.. söyleyeceğim şeyler çok çok fazla olacağı için keşke herşeyi anlattı belkı de
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 doğru.. söyleyeceğim şeyler çok çok fazla olacağı için keşke herşeyi anlattı belkı de evet anlatmış..buradan ne kadar anlayabilirisem en azından o kadar anladım. bu çiçek sana o zaman
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 evet anlatmış..buradan ne kadar anlayabilirisem en azından o kadar anladım. bu çiçek sana o zaman teşekkurlerr..sevenın halınden sevenler anlar diyiicemmm... ama...?
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 teşekkurlerr..sevenın halınden sevenler anlar diyiicemmm... ama...? bu "ama" bana mı? yaww şu an uçuştayım ben anlamakta zorluk çekiyorum bende sevdim canım zamanında yani anlıyorum ben... anlıyorum herhalde burası neresi....tamam anne yatıyorumm(kaç yaşına geldik halennnnnn müdahale )
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bu "ama" bana mı? yaww şu an uçuştayım ben anlamakta zorluk çekiyorum bende sevdim canım zamanında yani anlıyorum ben... anlıyorum herhalde burası neresi....tamam anne yatıyorumm(kaç yaşına geldik halennnnnn müdahale ) işte ama o manada..sevmişsn yani.. burası forum 3 deyınce uyan
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 seni çok seviyorummmmmmmmmmm
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yazıklar olsun... Dertlisin ha erbay elma da çürümüş diyorsun
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sanırım hatalıyım,beni affet
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam.. Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam.. Dönerim dersin ama kadere inanamam.. Bıraktığın anılarla sensiz yaşayamam...
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 seni çok seviyorummmmmmmmmmm
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sevdiğim insana derken sevgilime değil iletim...Sevdiğim bir insana tavsiye niteliğinde ( haddime değil ama ) Kaçan balık büyük olurmuş..Boşver...Eğer değmediğini düşünüyorsan hiç uğraşma..Kapı orda seven gelir..Sevmeyen çıkar gider...Haklı olduğun konuda mücadeleden yılma...Ama kendini de haklıyken haksız duruma düşürme...
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Seviyorum dediğin halde nasıl bu kadar rahatsın gidiyorum derken,seni bırakmamı isteme benden kalbim hala sendeyken derdim,ama gitti işte boşa her şey
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Bişey demiyorum.. Susmam yeterli sanırsam
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 keşke yanımda olsan şimdi bilsen nasıl özledim seni uyu güzel gözlü meleğim seni seviyorum bebeğim
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sevdiğim insana derken sevgilime değil iletim...Sevdiğim bir insana tavsiye niteliğinde ( haddime değil ama ) Kaçan balık büyük olurmuş..Boşver...Eğer değmediğini düşünüyorsan hiç uğraşma..Kapı orda seven gelir..Sevmeyen çıkar gider...Haklı olduğun konuda mücadeleden yılma...Ama kendini de haklıyken haksız duruma düşürme... haklısın..
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kapı orda seven gelirmiş bak naty..işte bu cümle çok acı veriyor..çünkü gelen gıdenden ses yok
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Evet öyle olur genelde ama seven gelmez mi,gelmiyorsa sevmiyordur demek ki
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 kapı orda seven gelirmiş bak naty..işte bu cümle çok acı veriyor..çünkü gelen gıdenden ses yok Doğru söylüyorsun..
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 lütfen görmeyeyım seni bi yerlerde karşıma çıkma buluşmayalım görüşmeyelım neolursun daha fazla tükenmeye takatim yokkk
Önerilen İletiler