Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Suan da Sevdiğiniz İnsana Ne Söylmek isterdiniz?

Önerilen İletiler

• Cevaplar 96
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

onu çok özlediğimi,ve onsuzluğun elimi kolumu garip bi şekılde bağladığını...

Gönderi tarihi:

iyimiş :)

yo iyi değil,çünkü bunları ona söyleme ımkanım yok...kötü olanda bu işte...bunları içimden haykırmak zorunda kalmam

Gönderi tarihi:

Ona söylemezdim ama yanımda olmasını isterdim.İşimiz gücümüz sevdiğimiz kişiyle yahu -_--_-

Gönderi tarihi:

yanlış anlıyorsun..kendime benzetmek değil amacım seni..herkez kendincedir..tanışmışlığımızla birlikteliğimiz olacak diye bir şey yok..ben seni varolduğun için sevmeye çalışıyorum..beni vareden şeyleri oynatacaksa yerinden senle tanışmışlığımız..arkadaşça kalırız..ki biz bunu yaparız..anlam kazandırdığımız gibi yaşanmışlıklara..özgürde kılarız yaşananları..

... hora teper coşarım ben..gerçekliğin kalbindedir kırmızı gülüm..hora teper coşarım elinde kırmızı güller taşıyanlar için.. :clover:

Gönderi tarihi:

anamm :huh:

walla benim ona söliyecğim şey beni o kadar ağlatmasına değdimii o kızz.. kendide sölüyoduya beni senden daha çok sewen yok diee.. o kız sewebildimi onu benim kadar.. her kavganın ardından ağladımı benm gibi.. onun canı sıkkınken gülüp eğlendimi.. yoksa derdini paylaşmayımı dnedi benm gibi.. :(

bunların cevabını vermesini isterdim aslında :(

Gönderi tarihi:

Beni sinir etmek için neden bu kadar uğraşıyorsun?derdim.O da istersen ayrılalım derdi(onun ne diceğini bile yazdım vay bee :D ) -_--_-

Gönderi tarihi:

İyiki varsın derdim tüm yüreğimle :wub: İYİKİ VARSIN

Gönderi tarihi:

seni sensız de severim ben,sevgi emektir demiştik ya;git sen,beni sevdiğini biliyorum ya bu bana yeter..ama bi daha gelme,bidaha gelirsen ayrılmak ölüm olacaktır benim için.. :crying:

Gönderi tarihi:

Hiç birşey söylemek istemezdim sadece onu seyretmek isterdim.( :blushing: eğer olsaydı sanırım) :D

hehe buna güldüm inan ki :D

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.