Φ YagmurAdam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Senden Önce de Yaşiyordum Senden Sonrada Yaşarim...
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 onu çok özlediğimi,ve onsuzluğun elimi kolumu garip bi şekılde bağladığını...
Φ YagmurAdam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 onu çok özlediğimi,ve onsuzluğun elimi kolumu garip bi şekılde bağladığını... iyimiş
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 iyimiş yo iyi değil,çünkü bunları ona söyleme ımkanım yok...kötü olanda bu işte...bunları içimden haykırmak zorunda kalmam
Φ YagmurAdam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 yo iyi değil,çünkü bunları ona söyleme ımkanım yok...kötü olanda bu işte...bunları içimden haykırmak zorunda kalmam neden ona Söyleyemiosun iletişim Çok gelişti:)
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Ona söylemezdim ama yanımda olmasını isterdim.İşimiz gücümüz sevdiğimiz kişiyle yahu
Φ grejuva Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 seni seviyorum! (söylemediğim için sadece sevdiğim konumunda olan potansiyel sevgili adayıma. hep potansiyel olarak kalacak olan, çünkü söyleyemeceğim )
Φ gamzes Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 eer gercektende ole biri olsaydı heralde "seni çook seviyorum aşkım" derdim...
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 istediğin yere git,ben hastayken sana böyle davranmıyorum ama! derdim...
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 yanlış anlıyorsun..kendime benzetmek değil amacım seni..herkez kendincedir..tanışmışlığımızla birlikteliğimiz olacak diye bir şey yok..ben seni varolduğun için sevmeye çalışıyorum..beni vareden şeyleri oynatacaksa yerinden senle tanışmışlığımız..arkadaşça kalırız..ki biz bunu yaparız..anlam kazandırdığımız gibi yaşanmışlıklara..özgürde kılarız yaşananları.. ... hora teper coşarım ben..gerçekliğin kalbindedir kırmızı gülüm..hora teper coşarım elinde kırmızı güller taşıyanlar için..
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 anamm walla benim ona söliyecğim şey beni o kadar ağlatmasına değdimii o kızz.. kendide sölüyoduya beni senden daha çok sewen yok diee.. o kız sewebildimi onu benim kadar.. her kavganın ardından ağladımı benm gibi.. onun canı sıkkınken gülüp eğlendimi.. yoksa derdini paylaşmayımı dnedi benm gibi.. bunların cevabını vermesini isterdim aslında
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Beni sinir etmek için neden bu kadar uğraşıyorsun?derdim.O da istersen ayrılalım derdi(onun ne diceğini bile yazdım vay bee )
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Beni sinir etmek için neden bu kadar uğraşıyorsun?derdim.O da istersen ayrılalım derdi(onun ne diceğini bile yazdım vay bee )
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yeniden bir kez daha, bile bile lades demek için burdayım demek isterdim...
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 geçenlerde yolda gördüm..karşı kaldırımdaydı..hamileydi..anlaşılan evlenmiş..Allah bağışlasın doğacak çocuğunu..
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 İyiki varsın derdim tüm yüreğimle İYİKİ VARSIN
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Hiç birşey söylemek istemezdim sadece onu seyretmek isterdim.( eğer olsaydı sanırım)
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 seni sensız de severim ben,sevgi emektir demiştik ya;git sen,beni sevdiğini biliyorum ya bu bana yeter..ama bi daha gelme,bidaha gelirsen ayrılmak ölüm olacaktır benim için..
Φ grejuva Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 su kaynat da çay demle, kronik potansiyel sevgili adayı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Hiç birşey söylemek istemezdim sadece onu seyretmek isterdim.( eğer olsaydı sanırım) hehe buna güldüm inan ki
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 keşke.... bu "keşke" den bir roman yazılır sanırım.....
Önerilen İletiler