Φ yarkanavci Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Ya arkadaşlar ben şu anda açıköğretim işletme okuyorum3. sınıftayım.ben burayı bitirdikten sonra 2 yıllık bilgisayar bölümüne gidebilirmiyim.yani 4 yıllık faküülteden sonra 2 yıllık önlisans okunurmu bilen varsa lütfen yardımcı olsun Alıntı
Φ yarkanavci Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 nasıl bir forum anlamadım.helal olsun bir kişinin bile fikri yok mu Alıntı
Φ erhanbute Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 okulunu bitirdikten sonra öss ye girersin kazanırsın istersen gidersin niye olmasınki. Alıntı
Φ yarkanavci Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hele şükür bi cevap yazan oldu sağolasın kardeşim. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 2 yılıktan 4 yıllığa geçmek isteyenleri duymuştumda 4 yıllıktan 2 yıllığa geçmek isteyenleri duymamıştım erhanbute arkadaşa katılıyorum okulunu bitirdikten sonra öss ye girersin kazanırsın gidersin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.