Φ erdogan Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Hayatındaki en önemli kişi kimdir? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Hayatımdaki en önemli kişi babam dı ama çok uzun süre önce kaybettim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Benim bir kişiyi söylemem ayırmam imkansız..:( sevdiğim herkes ayrı ayrı önemli. ama illa da bir kişiyi ayıracaksam kendim derim. 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 3 dakika önce, Radya dedi: Benim bir kişiyi söylemem ayırmam imkansız..:( sevdiğim herkes ayrı ayrı önemli. ama illa da bir kişiyi ayıracaksam kendim derim. Bencil Öğretmen.. Gel de not bekle şimdi.. Olsun.. Benim yaşam platformumda örtmenim.. Her zaman çok önemli olmuştur.. Olacaktır.. Ellerinden öperim.. 1 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 56 dakika önce, İNTERLOCK dedi: Bencil Öğretmen.. Gel de not bekle şimdi.. Olsun.. Benim yaşam platformumda örtmenim.. Her zaman çok önemli olmuştur.. Olacaktır.. Ellerinden öperim.. Siz de benim için öylesiniz ama dediğim gibi sevdiklerimi ayıramam ben. Ve hepsinin iyi ve mutlu olması için önce kendimi önemsemem şart. 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Pek tabiî.. .. de.. bi-iki iyi not alabilirim kabilinden accık sırnaşıklık yapıyorum.. hoş görünüz öğremenim.. Belkim de bu yol ile "sabr"ınız deneniyordur.. 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 1 saat önce, İNTERLOCK dedi: Pek tabiî.. .. de.. bi-iki iyi not alabilirim kabilinden accık sırnaşıklık yapıyorum.. hoş görünüz öğremenim.. Belkim de bu yol ile "sabr"ınız deneniyordur.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.