Φ erdogan Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Katıldığınız en iyi konser hangisiydi? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2017 Katıldığım ve zevk aldığım en iyi konser Üç tane birincisi New York'ta izledim Led Zeplin konseri İkincisi ise Bodrum'da Mavi Barda izlediğim Bülent Ortaçgil ve sonuncu olan üçüncüsü ise İstanbul'da eskide Galata Köprüsü altında olan Kemancı barda izlediğim Erkin Koray konseriydi... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 Scorpions konseri..unutulmazdı benim için. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 Üserime alinmim değil mi Efendim.. Bürucum Akreb de.. 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 57 dakika önce, İNTERLOCK dedi: Üserime alinmim değil mi Efendim.. Bürucum Akreb de.. Benimde yükselenim akrep.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.