Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Kıs senin ne işin var düğün sonrası benimle Ben bi yere gitmeyecem kıs seni kandırıkladım kıss kankim yalnıs sıkılırsın sen beraber geserdik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Aysum ben çarpacam şimdi sana merak etme Kıs kankim yanlız olacağımı kim söyledi Kıs intikamım acımı olacak diyosun yoksa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 tamam kankim üçümüs geseris sen, ben ve eniştem noluuuuuuuuurrrrrr sen görürsün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Kıs kankim neyi görecem Kankim sen ben zaten 1 kişi ediyos kıs nasıl 3 kişi olacaz ( umarım konu yetrerince dağılmıştır ) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 benden de 5 i diill 10'u bi yerde Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 tşk ederim lilac Allah razı olsun Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yav mine abla ben altın yerine hisse senedi taksam olurmu bak sonradan çok dua edersin satmazssan çoluk çocuk için saklarsın ama hangi şirket olduğunu takarken söylerim Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yakışır ablama endeks 30 kağıtlarından bir tanesi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yav mine abla ben altın yerine hisse senedi taksam olurmu bak sonradan çok dua edersin satmazssan çoluk çocuk için saklarsın ama hangi şirket olduğunu takarken söylerim Yakışır ablama endeks 30 kağıtlarından bir tanesi hisse senedi de olar tabe ama endeks 100 kağıdı olsun lütfen Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Seti taktımda bak eksik birşey var onuda vereyim hadi yine iyisin coştum .Buyur birtanede yüzük Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 tşk ederim murticim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 tşk ederim murticim Önemli değil yakışır sana Alıntı
Φ Seda Sayann Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 minecim benden sana bi gerdanlik Hep mutlu ollllllll Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Mineu kız sana bitane kamyon kiralayalım zırhlı bu kadar takıyı nasıl taşıcan tamam mı ? Alıntı
Φ Ankaralı Namık Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Benden de gelin hanıma bilezik.. Bol bol sallarsın artık ' bilezikleri ' Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Bol bol sallarsın artık ' bilezikleri ' Namık abi üç bilezikle sallanmaz biraz daha takaydın Alıntı
Φ dansoz Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 bendende saab marka araba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 minecim benden sana bi gerdanlik Hep mutlu ollllllll tşk ederim seda abla Mineu kız sana bitane kamyon kiralayalım zırhlı bu kadar takıyı nasıl taşıcan tamam mı ? tamam tamam Benden de gelin hanıma bilezik.. Bol bol sallarsın artık ' bilezikleri ' tşk ederim namık abi bendende saab marka araba tşk ederim çok makbule geçti Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 benden mıneu ya güzel bir beşik Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benden willa güle güle oturun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Güle güle kullan benden mıneu ya güzel bir beşik benden willa güle güle oturun arkadaşlar emeği geçen herkese çok tşk ederim ellerinize sağlık Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Mineu şayet gerçekten evleniyosan hayırlı uğurlu olsun. Yalnız elin adamının ne suçu günahı vardıda adamın başını yakıyosun. Yinede sana iki kolye de benden. Güle güle kullan. Alıntı
Φ guneydenizi Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Mineu şayet gerçekten evleniyosan hayırlı uğurlu olsun. Yalnız elin adamının ne suçu günahı vardıda adamın başını yakıyosun. Yinede sana iki kolye de benden. Güle güle kullan. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Mineu şayet gerçekten evleniyosan hayırlı uğurlu olsun. Yalnız elin adamının ne suçu günahı vardıda adamın başını yakıyosun. Yinede sana iki kolye de benden. Güle güle kullan. iki defa yazmana ne gerek vardı şayet evleniyosan mı evleneli yaklaşık 2 ay olcak nerdeyse ne günahı beaa yaptığı bi iyilik varmışda ben karşısına çıkmışım kolyeler için tşk ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.