Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Kimi uyarıon kankim Prenses susma konuş Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 kimin tarafını tutuyon kıss sen......... bi ben bi gececiğimi tutuyon... nedir kıss bu böyle açıkla çabuk.......... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Kankim ne diyo bu elizabeth taylır kılıklı prenses Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 sen ne diyon kıss bana elizabet dimezsin... ben ondan daha güselim tamam mı??????????? hem ben ondan daha zekiyim ok mu???? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ne diyusun sen aaaaaaaa bağıttırıyüsün beni Boğasımda çatlaklar oliyiii Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 ne güliyısıııııııııınnnnn beni sinirlendiriyısıııııınnnnnn neden beni aranısa almıyısınıssss Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Sacit beyler geldilermi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Mineu takıları ne yaptın bakim inşallah kaybolmamıştır kendine iyi bak Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Mine ablama ben zaten forumdan ayrılmada önce hisse senedi takmışım umarım satmamışdırsın çok kazanıcaksın çok Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 bunlardan ses seda yok kesin yediler takıları neyse canım takı mineu'nun yesinler afiyet olsun Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Murti doğru söylüyon galiba Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Götürdüler olsun afiyet olsun yesinler Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Sacit beyler geldilermi Bilmem geldiler mi acaba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Mineu takıları ne yaptın bakim inşallah kaybolmamıştır kendine iyi bak takılar mı hangi takılar saol murti sende kendine ii bak Mine ablama ben zaten forumdan ayrılmada önce hisse senedi takmışım umarım satmamışdırsın çok kazanıcaksın çok hisse senedinden kazanan olmuşmu ki ben kazanam be dowjones Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Kankim çoluk çocuğa karıştın ( bak yaşlandın demiyorum ) hala takı töreninde misin Takıları bosdurup balayına gitmişti , hemde hiç yüsme bilmediği halde denize Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Kankim çoluk çocuğa karıştın ( bak yaşlandın demiyorum ) hala takı töreninde misin Takıları bosdurup balayına gitmişti , hemde hiç yüsme bilmediği halde denize ii ki demedin napam arkadaşlar takıların akıbetini merak etmişler yuk kıss hepiciğini bosdurmadık, birası duruyo yüsme öğrenirim diye gittik ama yine nasip olmadı bende cocuk havusunda cocuklarla oynadım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Mineye bir elmas yüzük de benden Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Anooooooooooom o ne ya domusbağı yüsük değil bu devasa bişey çok tşk ederim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Maddi durum buna yetti, yoksa çok daha iyilerine layıksınız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.