Φ EsRa_015 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin komık olmus cidden 15 mı yaşındasınız napcan kı istıkrarlı bı ılıskıde de o senın cocuk olmıycagından heyecansız gelır sana baska sıradan bır erkek bu aynı tadı vermez sana ayrılıp gelıyo kı senın de hosuna gıdıyo bellı kacırmamaya calısıyosun karsı koyamıyosan tadını cıkarmaya bak demıs atalarımız ama düşün kı bu durum senın hosuna gıdıyor kı kacırmamak ıstıyosun demek memnunsun polyanna görüşü ! melisko aplandan tafsiye Alıntı
Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 o ilişkinin cılkı ilk aydan çıkmış bile yürümez bırakacaksınız unutacaksınız Alıntı
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 daha gençsin.. başkalarını bulursun.. ısrar etmek mantıksız yani... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Sende amma ettin..At gitsin at gitsin eskidikçe... Yeniler dururken Biz burdayız... sen varya moreli bozuk bir insanın rahatlıkla morelini yerine getirirsin güldürdün beni yaff Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin iki taraftada hatalar olabilir her şeyi yaptıysan tek bişey kaldı bırak senin için doğru insansa seni seviyorsa seni istiyorsa o sevgi birgün seni bulur geç değilse... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 nasıl yeniden elde edeilirm "elde etmek..." bizim ilişkilere bakış açımızı ne kadar güzel açıklıyor bu iki kelime.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 "elde etmek..." bizim ilişkilere bakış açımızı ne kadar güzel açıklıyor bu iki kelime.. biz pazara kadar değil,mezara kadar severiz...yada toprağına kadar ee tüketim toplumu olduk ya,sevgili de tüketilecek,sahıplenılecek bir maldır Alıntı
Φ Sabriy Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Hic ugrasma kendine baska bul en iyisi Alıntı
Φ İsyankar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 iki taraftada hatalar olabilir her şeyi yaptıysan tek bişey kaldı bırak senin için doğru insansa seni seviyorsa seni istiyorsa o sevgi birgün seni bulur geç değilse... evet arkadaşımız biraz açıklamış ama ..! Unutmaki onun karekterini senden iyi bilen yok ! iyi düşün ve kendi kararını ver derim ben. en doğrusu bu bence Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 ya bosver sana sevgilimi yokk etrafta ondan cok ne var maksimum 3 gun aglarsin bole dengesiz seymi olur ayril bariss bosverrrr Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 ya bosver sana sevgilimi yokk etrafta ondan cok ne var maksimum 3 gun aglarsin bole dengesiz seymi olur ayril bariss bosverrrr sen de neymişsin ya! kısım sen o zaman gerçekten sevmiyosun. sadece gönül eğlendiriyorsun. ben sevdimmi adam gibi severim hayatta belki 1 yada 2 kere. gerçekten seven sevdiğini bırakmas. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 sen de neymişsin ya! kısım sen o zaman gerçekten sevmiyosun. sadece gönül eğlendiriyorsun. ben sevdimmi adam gibi severim hayatta belki 1 yada 2 kere. gerçekten seven sevdiğini bırakmas. nedirki ask zaman asimina ugrar zamanla gercekten sevmedim belkide sizin cinslerinizden dolayi ama bu arkadasin ayrilmasindan yanayim cunku sevgilii cokk gerci gonul eylendirmek degil gercegi geldide bizmi yok dedikkk gelse valla birakmam elektrocugumm Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 nedirki ask zaman asimina ugrar zamanla gercekten sevmedim belkide sizin cinslerinizden dolayi ama bu arkadasin ayrilmasindan yanayim cunku sevgilii cokk gerci gonul eylendirmek degil gercegi geldide bizmi yok dedikkk gelse valla birakmam elektrocugumm bilmiyorum çok sevgili deiştirmak ne kadar doğru? şimdi bakma ama ileride daha ciddi bakmanı tavsiye ederim. bi de sizin cinsleriniz derken tüm erkeklerden mi bahsediyorsun.yoksa cins erkek mi demek istiyosun? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bilmiyorum çok sevgili deiştirmak ne kadar doğru? şimdi bakma ama ileride daha ciddi bakmanı tavsiye ederim. bi de sizin cinsleriniz derken tüm erkeklerden mi bahsediyorsun.yoksa cins erkek mi demek istiyosun? iyide sen 17 degilmisin yoksa az mi salliyon yani seninde pek ciddi yasin denmez Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 iyide sen 17 degilmisin yoksa az mi salliyon yani seninde pek ciddi yasin denmez ben her şeyin ilerisinide düşünürüm. herşeyi plana uygun yaparim. ama yaşıma göre evet biras daha ciddiyim. garip bi kişiliğim napalım ole biriyis Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin bikerede affetme. neden katlanmak zorunda oluyorsunki dengesizliğe, ona yada duruma. seninde bir gururun olmalı.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin ikinizinde daha aklı aşka meşk yaşına gelmemiş en iyisimi siz bu işi akışına bırakın salın kendinizi relax olun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.