Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin

Gönderi tarihi:

biz 4 haftadır beraberiz ve her hafta ayrılıp birlesiyoruz bu defa o ayrıldı ben bu cocu nasıl yeniden elde edeilirm cok hoslanıyorum ondan ama dengesiz bende aynen biraz olaylar karısık ama yeniden beraber olalım istiyorum bana lütfen yardım edin

komık olmus cidden

15 mı yaşındasınız napcan kı istıkrarlı bı ılıskıde de o senın cocuk olmıycagından heyecansız gelır sana

baska sıradan bır erkek bu aynı tadı vermez sana

ayrılıp gelıyo kı senın de hosuna gıdıyo bellı kacırmamaya calısıyosun

karsı koyamıyosan tadını cıkarmaya bak demıs atalarımız :P

ama düşün kı bu durum senın hosuna gıdıyor kı kacırmamak ıstıyosun

demek memnunsun

polyanna görüşü ! :)

melisko aplandan tafsiye

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sende amma ettin..At gitsin at gitsin eskidikçe...

Yeniler dururken Biz burdayız... ;)

sen varya moreli bozuk bir insanın rahatlıkla morelini yerine getirirsin güldürdün beni yaff :)

Gönderi tarihi:

iki taraftada hatalar olabilir her şeyi yaptıysan tek bişey kaldı bırak senin için doğru insansa seni seviyorsa seni istiyorsa o sevgi birgün seni bulur geç değilse...

Gönderi tarihi:

"elde etmek..."

bizim ilişkilere bakış açımızı ne kadar güzel açıklıyor bu iki kelime..

:thumbsup:

biz pazara kadar değil,mezara kadar severiz...yada toprağına kadar :D

ee tüketim toplumu olduk ya,sevgili de tüketilecek,sahıplenılecek bir maldır :online2long:

Gönderi tarihi:

iki taraftada hatalar olabilir her şeyi yaptıysan tek bişey kaldı bırak senin için doğru insansa seni seviyorsa seni istiyorsa o sevgi birgün seni bulur geç değilse...

evet arkadaşımız biraz açıklamış ama ..!

Unutmaki onun karekterini senden iyi bilen yok !

iyi düşün ve kendi kararını ver derim ben.

en doğrusu bu bence :clover:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

ya bosver sana sevgilimi yokk

etrafta ondan cok ne var maksimum 3 gun aglarsin bole dengesiz seymi olur ayril bariss bosverrrr :D

sen de neymişsin ya!

kısım sen o zaman gerçekten sevmiyosun.

sadece gönül eğlendiriyorsun.

ben sevdimmi adam gibi severim hayatta belki 1 yada 2 kere.

gerçekten seven sevdiğini bırakmas.

Gönderi tarihi:

sen de neymişsin ya!

kısım sen o zaman gerçekten sevmiyosun.

sadece gönül eğlendiriyorsun.

ben sevdimmi adam gibi severim hayatta belki 1 yada 2 kere.

gerçekten seven sevdiğini bırakmas.

nedirki ask zaman asimina ugrar zamanla gercekten sevmedim belkide sizin cinslerinizden dolayi ama bu arkadasin ayrilmasindan yanayim

cunku sevgilii cokk gerci gonul eylendirmek degil gercegi geldide bizmi yok dedikkk gelse valla birakmam

elektrocugumm :D

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

nedirki ask zaman asimina ugrar zamanla gercekten sevmedim belkide sizin cinslerinizden dolayi ama bu arkadasin ayrilmasindan yanayim

cunku sevgilii cokk gerci gonul eylendirmek degil gercegi geldide bizmi yok dedikkk gelse valla birakmam

elektrocugumm :D

bilmiyorum çok sevgili deiştirmak ne kadar doğru?

şimdi bakma ama ileride daha ciddi bakmanı tavsiye ederim. -_-

bi de sizin cinsleriniz derken tüm erkeklerden mi bahsediyorsun.yoksa cins erkek mi demek istiyosun? :(

Gönderi tarihi:

bilmiyorum çok sevgili deiştirmak ne kadar doğru?

şimdi bakma ama ileride daha ciddi bakmanı tavsiye ederim. -_-

bi de sizin cinsleriniz derken tüm erkeklerden mi bahsediyorsun.yoksa cins erkek mi demek istiyosun? :(

iyide sen 17 degilmisin yoksa az mi salliyon yani seninde pek ciddi yasin denmez

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

iyide sen 17 degilmisin yoksa az mi salliyon yani seninde pek ciddi yasin denmez

ben her şeyin ilerisinide düşünürüm.

herşeyi plana uygun yaparim.

ama yaşıma göre evet biras daha ciddiyim.

garip bi kişiliğim

napalım ole biriyis :lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bikerede affetme. neden katlanmak zorunda oluyorsunki dengesizliğe, ona yada duruma.

seninde bir gururun olmalı..

Gönderi tarihi:

ikinizinde daha aklı aşka meşk yaşına gelmemiş en iyisimi siz bu işi akışına bırakın salın kendinizi relax olun :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.